Eurooppa Rikos

Huumattu 13-vuotias tyttö kuoli seksuaalisen väkivallan aikana Wienissä – epäiltynä kaksi poliisille tuttua turvapaikanhakijaa Afganistanista

Kuva Pixabay

Wienissä surmattiin viikonloppuna raa’asti 13-vuotias tyttö. Maanantai-iltana poliisi tiedotti pidätyksistä.

Käsiraudat napsahtivat kahdelle epäillylle. Pidätetyt ovat kaksi poliisille ennestään tuttua Afganistanista saapunutta turvapaikanhakijaa. Toisella on aikaisempi tuomio huumeista ja väkivaltarikoksista.

Järkyttävä teko lienee tapahtunut aikaisin lauantaiaamuna Wienissä. Tytön ruumis löydettiin noin kello 7 Viktor-Kaplan-Strassen varrelta. Tyttö oli elottomana nojallaan puuta vasten.

Kesti yli vuorokauden, ennen kuin 13-vuotias saatiin tunnistettua: vanhemmat olivat ottaneet yhteyttä poliisiin Tullnissa (Ala-Itävalta) sen jälkeen kun uhrin tuntomerkit oli julkaistu.

Ruumiinavaus paljasti, että 13-vuotias oli kuollut tukehtumalla. Jäljet ​​viittaavat seksuaaliseen väkivaltaan, ja uhri oli ehkä huumattu. Vartalossa oli myös pahoja ruhjeita niskan ja rintakehän alueella.

Ruumiin löytöpaikka ei kuitenkaan ollut rikospaikka. Valtion rikostutkintavirasto olettaa, että tyttö tapettiin muualla ja ruumis tuotiin sitten Viktor-Kaplan-Strasselle.

Tutkimukset alkoivat maanantaina ja johtivat nopeasti 16- ja 18-vuotiaiden afgaanien pidättämiseen.

Lähde Kronen Zeitung.

Tilaa
Ilmoita
guest
19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Otto Flick

Koska Pekka hakee sankarit tänne, koska emmehän tule toimeen ilman tällaista osaamista?

Muhis Husseini

Herran jestas, olen ihan sanaton. 13v tyttö, 16v 18v nuoret miehet. Ei ole totta, miten he kehtaavat. Häh ei s********

Mohammad Husseini

Valitettavasti nämä asiat tapahtuvat useimmissa massa, jokaisessa maassa on tämmöisiä ihmisiä kuten nämä riipumatta kotimaata. Toivottavasti he saavat erittäin rankkaan tuomion, jotta muut oppisivat tästä tilanteesta jotain parempaa tapaa elää.
Kyllä itkettää tämän uhrin takia, todella ikävä kuulla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Mohammad Husseini
juha II

Yksittäistapaus!

Jupi

Taas

Ilkka Forsten

On aika outoa että se mitä tapahtui 80 vuotta sitten, velvoittaa nyt olemaan uhrina EU:n alttarilla rasismisyytösten pelossa. Näinhän tämä ei tule jatkumaan, se on selvä, mutta koska ja missä alkaa esimmäinen oikeasti radikaali muutos joka vauhdittaa koko EU:n vallan murenemista ?

Jupi

Tyypillistä vähättelyä rasse-nazzelta. Orjakauppa ja kolonialismi ovat myös syntisi

Vieno Huttunen

Tulee saksalaisille vähän kalliiksi tämän holokaustin sovittaminen afgaaneille, arabeille ja somaleille. Mietin tässä vain sitä, olisiko joskus rakentavampi tapa tulla sinuiksi menneisyyden kanssa, pyrkiä vähentämään kärsimystä nykyisyydessä – myös oman kansan kohdalla.

Pah

Näiden täysin moraalittomien tuholaisten tekosia äimistellessä herää kysymys, onko saksalaisilla kansallisesti mitään pätevää syytä hävetä ja sovitella 30-40-luvulla harjoitettua politiikkaa. Veikkaan ettei sillon tämän tyyppisten olentojen tekosia edes pyritty ymmärtämään ja vastaavia ongelmia aiheuttavista olennoista hankkiuduttiin ripeästi eroon.
Sitäkin sopii miettiä onko meillä tämän päivän ääliöillä ylipäätään mitään oikeutta ylimielisyyteen tai edes kyseenalaistaa sen ajan poliittisia ratkaisuja. Etenkään kun näyttää siltä ettei tämän tyyppisestä itsetuhoisesta hulluudesta muuten päästä eroon.

Jussi Hämäläinen

Monessa muslimimaassa on tapana, että henki- tai muuhun raskaaseen rikokseen syyllinen luovutetaan uhrin suvun rangaistavaksi. Erityisesti suvun naisten sanotaan olevan hyvin luovia rangaistuksien keksimisissä ja soveltamisissa. Juhlat joskus jatkuvat päiväkausia.

Vain äärimmäisen rangaistuksen pelko, ei mikään muu saa eräitä kulttuureita pysymään aisoissa. Varsinkaan, kun naiset nyt joka tapauksessa ovat vähemmän arvokkaita kuin kotieläimet.
Ja kyllä, olen itse elänyt – en siis vain pikaisesti pyrähtänyt – varsin monessa muslimimaassa, joten kerron kokemastani, en luulemastani

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
gulermo

niin, se kannattaa kertoa lapsille ihan rehellisesti näistä maahamme lampsineista rikastuttajista.
Aivan samallailla, kun meitä penikoina varotettiin kaikenmaailman namusedistä jne. ja , ettei viwraitten kyytiin mennä koskaan

Kata

13-vuotias…voi hyvä luoja ja tosiaan pride-lippujuhlat tärkeimmät.
Se tuska mitä tytön vanhemmat,sisarukset ja lähipiiri,koulukaverit ym kokee…Kyllä kotimaidensa rangaistukset käyttöön!
Voi miten ottaa pattiin…kaikki tämä ,joka päivä! 🙁

John Quiman

Koskakohan rikoksia tekevät karkotetaan heti? Näitä tarinoita on jo paljon, että tuli rumihia ja tekijät olivat syyllistyneet aiemminkin rikoksiin.

murre iisakki riepunen

Maamme media, Ylen johdolla hirnuu ja ilakoi pride-viikon avajaisilla, siellä on nähtävää ja ihanaa, suut vaahdossa vaaditaan sitä ja tätä, ikäänkuin olisivat yhteiskunnan alimmaisina. Tätä raakalaisten tekemää rikosta tuskin käsitellään maamme mediassa, sivuutetaan ja vaietaan molemmilla, kuten tyyliin sopiin.

Ilkka

Yritin muokata tuota edellistä kommenttia mutta se ei ollut enää mahdollista. Eikö olisi oikein että nämä ihmiset tuomittaisiin kotimaansa lakien mukaan. Emme ole euroopassa tottuneet tuollaiseen väkivaltaan ja meidän rangaistusasteikkomme ovat suhteessa euroopan väestöön, tosin se aika nopeasti muuttuu. En ainakaan henkilökohtaisesti haluaisi euroopan olevan muslimiväestön ”seisova pöytä”, noin seksuaalisesti, en tosin taloudellisestikkaan. Jos nyt joku on niin lyhytjänteinen että sanoo mistä sitten se öljy, todelliuudessa sitä ei olisi tarvittu pitkään aikaan jos kaikki ihmisille hyödylliset keksinnöt olisivat tulleet julki.

John Quiman

Kommentien muokkaus onnistuu sen aikaa, että et ole päivittänyt sivua.

Oikealle alas kun laittelee hiiren, tulee näkyviin jonkinlainen hippikukka ja siitä pääsee muokkaukseen, mutta vain ennen kuin päivittää tai jättää sivun.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka

No kun olen tuollainen typerys.Miksi näitä kommentteja yleensä täytyy kontrolloida. Sopisi kaikkien kysyä tuota.

Ilkka Forsten

Ei öljyn saannin ehtona ollut ennenkään islamin leviämisen salliminen, se ostettiin riihikuivalla rahalla aivan kuten tänäkin päivänä.

Ilkka

En ymmärrä miksi näitä tuomitaan euroopan lakien mukaan. Ei noin voi toimia. Tuo on pahempaa kuin elintasoshoppailu. Jokainen voi vetää johtopäätökset mitä vihervasemmisto kannattaa. Pikapalautus omaan kotimaahan oman rikoslain mukaan,(maassa maan tavalla) ehkä pieni kehitysavustus auttaisi asiaa tuossa tuomiossa. Sen voi aina vähentää muusta ”kehitysavusta” josta kaikki tiedämme mihin se menee.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari