Eurooppa Rikos

Hyytävä kartta: Saksassa pakolaisten naisiin ja lapsiin kohdistamat seksuaalirikokset

Kuva kartasta, jos kartta ei lataudu tarpeeksi nopeasti.

Saksassa naisiin ja lapsiin kohdistuneet, siirtolaisten ja pakolaisten suorittamat seksuaalirikokset, ahdistelut ja raiskaukset, on asetettu karttapohjalle. Kartta kuvaa pelkästään vuoden 2016 tapauksia.Järkyttävät lukemat osoittavat, että pelkästään tänä vuonna pakolaisten ja siirtolaisten toimesta 2.125 ihmiseen on kohdistunut seksuaalista häirintää, 199 on raiskattu ja 380:een on kohdistunut seksuaalista ahdistelua muun muassa uimahalleissa.

Muiden maiden kansalaiset ja siirtolaiset ovat myös suorittaneet tänä vuonna tähän mennessä 319 murhaa. Uhreista 14 on lapsia.

Siirtolaiset ovat olleet Merkelin Saksassa tänä vuonna vastuussa 59:stä terroriteosta ja 112:sta murhapoltosta.

Kartta näyttää seksuaalisten ahdistelujen levinneen koko Saksaan. Sairainta asiassa on se, että usein siirtolaisten ja pakolaisten seksuaalisten hyökkäysten kohteena ovat lapset. 26 pienokaista on raiskattu, 633:n kimppuun on hyökätty ja 286:a on ahdisteltu uimahalleissa, ja kaikki tämä vain tänä vuonna, tähän mennessä.

Saksalaisen XYEinzelfall (”XY Yksittäistapaus”) -ryhmän ylläpitämä kartta pitää sisällään myös Itävallan Theresienbadin yleisessä uimahallissa irakilaisen raiskaaman 10-vuotiaan pikkupojan tapauksen.

Kartta tässä linkissä

Kuva kartasta, jos kartta ei lataudu tarpeeksi nopeasti.
Kuva kartasta, jos kartta ei lataudu tarpeeksi nopeasti.

XYEinzelfall-ryhmän tarkoituksena on raottaa verhoa tapausten yltä, ja paljastaa tapaukset yleisölle Kölnin uudenvuoden tapahtumien aikana tapahtuneiden seksuaalisten ahdistelujen jälkeen.

XYEinzelfall:n tiedottaja kertoi: ”Ongelma on tosiaankin olemassa. Naisia häiriköidään kaduilla joka ikinen päivä. Naisten täytyy pitää katseensa luotuna alas kun siirtolaisia on lähettyvillä, mutta heitä häiriköidään siitä huolimatta. Joidenkin vanhempien naisten kimppuun on käyty heidän kotonaan.”

Yksinomaan Kölnissä viime uudenvuoden aattona 1.222 naista teki rikosilmoituksen seksuaalisesta ahdistelusta tai ryöstöstä, mutta poliisi on pannut jäihin 211 näistä tapauksista, todisteiden puuttuessa.

Poliisi on vaatinut Saksaa kymmenkertaistamaan Kölnin poliisijoukot 1.500:een yrityksissään varautua tulevan uudenvuoden vastaanottajaisiin.

Express

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa