Eurooppa Maahanmuutto

Identitäärien alus on matkalla Välimerelle torjumaan siirtolaisvirtaa

Identitäre Bewegung-liikkeen C Star eli Suunta-laiva
Identitäärien alus on matkalla Välimerelle torjumaan ihmissalakuljettajia ja kansalaisjärjestöjen laittomasti toimivia pelastusaluksia.

Identitäre Bewegung ilmoittaa Facebook-sivullaan, että Suunta-laiva, AIS-tunnukseltaan C Star, on matkalla Djiboutista Välimerelle.

”Italia haluaa tiukempia säännöksiä kansalaisjärjestöjen toiminnalle, ja me tulemme olemaan paikalla valvomassa niitä! Kurtz [Itävallan ulkoministeri] ja kumppanit kertovat, että Välimeren reitti on kohta kiinni. Me olemme myös menossa sinne sulkemaan sitä,” IB kertoo tiedotteessaan.

Liike on saanut kerättyä jo yli 50 000 dollaria tavoitteeksi asetetusta 80 000 dollarista, ja avustusten ansiosta laiva on nyt saatu ulos Djiboutista matkalle kohti Välimerta.

Marinetraffic ilmoittaa laivan olevan matkalla Adenin lahdella kohti Suezia, jonne arvioitu saapumisajankohta on 13. heinäkuuta.

Identitäre Bewegung ilmoitti kesäkuun lopussa löytäneensä sopivan aluksen aluksen, ja ilmoitti ajavansa sen Välimerelle torjumaan ihmissalakuljettajien toimintaa ja tarkkailemaan kansalaisjärjestöjen pelastustoiminnan laillisuutta.

Liike kerää edelleen varoja WeSearchrin kautta aluksen tulevia torjuntatehtäviä varten.

  • 177
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset