Eurooppa Politiikka

Identiteettiliikkeen julistekampanja haluaa lähettää syyrialaiset takaisin kotimaahansa

Kuva Identitäre Bewegung.

Identitäre Bewegung -identiteettiliikkeen julistekampanja Berliinissä haluaa lähettää syyrialaiset takaisin kotimaahansa.

Kymmenet tuhannet työmatkalaiset näkivät torstaiaamuna Identitäre Bewegung -identiteettiliikkeen julisteita Berliinin metroasemilla ja bussipysäkeillä, kertoo Bild.

Syyrian lipun ja voitonmerkkiä tekevän käden edustalla luki jättikirjaimin: ”MENKÄÄ KOTEIHINNE – SOTA ON OHI – SYYRIA TARVITSEE TEITÄ!” Nämä lauseet oli tarkoitettu Saksasta turvapaikkaa hakeville syyrialaisille.

Kuva Identitäre Bewegung.

Alla luki vielä, että ”Syyria tarvitsee viimeisen ISIS-tukikohdan kukistuttua nuoria miehiään ja naisiaan, jotka voisivat vuosien sotimisen jälkeen auttaa maan uudelleenrakentamisessa.”

Julisteen alareunan internet-osoite johtaa sivulle, jossa lukee ”Emme halua tulla muukalaisiksi omassa maassamme.”

Identiteettiliike on herättänyt huomiota tempauksillaan aiemminkin.

Kesällä 2017 identiteettiliike kokosi voimansa ja ilmoitti ajavansa vuokraamansa aluksen Välimerelle torjumaan ihmissalakuljettajien toimintaa ja tarkkailemaan kansalaisjärjestöjen pelastustoiminnan laillisuutta.

Identiteettiliike sulki keväällä 2018 laittomien siirtolaisten suosiman reitin Alpeilla Col de l’Echellen vuoristosolassa. Tempauksellaan he kertoivat antavansa selkeän viestin laittomille siirtolaisille: heidän kotimaansa ei ole Italia eikä Ranska.

Liity kannattajajäseneksi

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa