Eurooppa Maahanmuutto

Ihmissalakuljettajat käyttävät köyhiä houkuttimina jotta raharikkaat laittomat siirtolaiset voivat päästä Iso-Britanniaan

UK chanel kanaali siirtolaiset migrants
Laittomia siirtolaisia Englannin kanaalissa. Kuvakaappaus Nigel Faragen videolta.

Ranskassa ihmissalakuljettajat käyttävät köyhempiä siirtolaisia houkuttimina, jotta korkeampia hintoja maksavat laittomat siirtolaiset voivat päästä perille saarivaltioon.

Britannian rikosvirasto NCA onnistui soluttautumaan ihmissalakuljettajien piireihin Ranskassa.

Tutkintaa lähellä oleva lähde kertoo, ihmissalakuljettajat käyttävät houkuttimina halpoja ja usein viallisia pienempiä veneitä, jotka ovat täynnä köyhempiä maahanmuuttajia.

Houkuttimien tarkoitus on saada perille paremmat veneet, jotka ovat täynnä ”raharikkaita” maahanmuuttajia, jotka kykenevät maksamaan enemmän ihmissalakuljettajille.

Hyvien sääolosuhteiden vallitessa salakuljettajat lähettävät kaikki veneet samanaikaisesti liikkeelle ja pakottavat ranskalaisia ​​partioita auttamaan halvempia veneitä, kun ne hajoavat rannan tuntumassa. Näin huomio siirtyy pois paremmin maksavien veneistä.

– He saattavat laittaa liikkeelle Pohjois-Ranskasta 35 venettä 150 mailin matkalla, ja jotkut niistä ovat huippuluokan veneitä huippuluokan moottoreilla, mutta jotkut rikkoutuvat heti, kun ne lähtevät rannalta. Ja niin viranomaiset ohjataan niiden luo, jotka ovat hajonneet rannalta lähtiessään, mutta he [rikolliset] saavat silti läpi 15, 20 venettä, lähde kertoo.

Ranskan ihmissalakuljettajien hinnasto alkaa 200 eurosta siirtolaisten lukumäärästä ja halpojen kumiveneiden tarjonnasta riippuen. Siirtolaisille tarjottavat kovatasoiset palvelut huippuluokan veneessä saattavat maksaa jopa 6000 euroa.

Pohjois-Ranskassa venekauppa käy kuumana. Kyseessä ovat lailliset kaupat, mutta käyttötarkoitus – ihmissalakuljetus – on lainvastainen.

– Poliisi tutkii, miten he voivat tunkeutua näihin verkostoihin ja hajottaa nämä toimitusketjut, lähde lisää.

NCA:n arvellaan soluttavan jopa 150 virkailijaa kansainvälisen ihmissalakuljetuksen verkostoihin häiritsemään laittomia liiketoimia.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit