Alakulttuuri Eurooppa Politiikka Rikos

Ihmisten hakkaamisesta vasaralla syytetty italialainen antifasisti valittiin EU-parlamenttiin

Kuva: Kuvakaappaus/Youtube.

Murhan yrityksestä syytetty antifasisti vapautettiin vankeudesta mepin aseman tuoman ”immuniteetin” takia.

Unkarissa viime vuodesta lähtien vankeudessa elänyt antifasisti aktivisti ja kouluopettaja (!) Ilaria Salis on vapautunut hänen tultua valituksi EU-parlamentin jäseneksi.

Italialainen Salis on ollut vangittu syytettynä murhan yrityksestä tämän oltua mukana Vasarajenginä tunnetun saksalaisen antifasistirikollisryhmän väkivaltaisuuksissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissä, missä he olivat hakanneet ”natseiksi” olettamiaan ihmisiä kansallismielisen marssin jälkeen.

Rikollinen antifasisti oli vankeudestaan huolimatta onnistunut asettumaan ehdokkaaksi EU-parlamenttivaaleihin ja tullut valituksi saatuaan äänivyöryn Italian vasemmistolaisilta. Hänet on vapautettu vankeudestaan ja palautettu Italiaan EU-lakien takia, jotka antavat mepeille ”immuniteetteja” rikossyytteiltä ja vankeudelta.

Italian ”äärioikeistolaisen” hallituksen pääministeri Giorgia Meloni oli henkilökohtaisesti lobannut antifa-rikollisen vapautumisen puolesta, mikä oli aiheuttanut diplomaattista riitaa hänen ja Unkarin pääministeri Victor Orbánin välillä.

Murhan yrityksestä syytetty antifasisti aloittaa pian työnsä EU-parlamentin jäsenenä, antaen hänelle valtaa päättää myös suomalaisten asioista.

Lähteet: Breitbart , AP

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Kaipa se oli sitä parempaa väkivaltaa, jota Li Anderssonin tukemat antifantit harrastavat.

Marko Kristian

Jos toi immuniteetti noin on, niin sitähän voisi joku ryhmä (vasemmisto) käyttää vaikka poliittisten vastustajien murhaamiseen.
Ennen eu vaaleja joku tekee murhan tai useita, asettuu ehdolle ja ryhmä äänestää hänet mepiksi niin vapautuu kaikista syytteistä?

Marko Kristian

Tää on jo järkyttävää.
Toi on se missä hyökkäsivät videolla ”natsin näköisten” kimppuun joukolla.
Miten voi olla edes ehdolla? Kyllä tää EU on läpeensä mätä.

Uusimmat uutiset