Eurooppa Maahanmuutto

Imaami kertoi koululaisille moskeijavierailulla malmölaisessa moskeijassa: ”Sika on homoseksuaali”

Malmön Mahmood-moskeija. Kuva Wikimedia Commons.

Kun malmölaisen Bulltoftakoulun viidesluokkalaiset tekivät vierailun Ahmadiyya-liikkeen Mahmood-moskeijaan viime viikolla, niin oppilaat saivat kuulla muun muassa, että ”siat ovat homoseksuaaleja”.

Koululaiset tapasivat imaamin, joka esitteli moskeijaa ja kertoi islamista. Imaami kertoi mm. miksi muslimit eivät syö sikaa.

Imaami kertoi syyksi sen, että siat ovat homoseksuaaleja ja ne syövät omia lapsiaan. Koulun rehtorin mukaan imaami oli hyvin puheliaalla tuulella ja kertoili juttujaan homoseksuaaleista sioista. Imaami kuitenkin lieventelee sanomisiaan: hän ei varsinaisesti tarkoittanut sanoa kuten sanoi, vaan asiat vain tulivat ulos kun oppilaat kyselivät sian syömisestä:

– Päässäni ei pyörinyt tämä asia sanoa se näin, vaan se vain pölähti ulos ilman, että ajattelin asiaa sen kummemmin.

Bulltoftakoulun rehtori Monica Germundsson laittoi kuitenkin stopin moskeijavierailulle ainakin toistaiseksi, sillä tuollaisen kertominen on liian provosoivaa.

Asiasta kertovan Sydsvenskanin mukaan moni viidesluokkalainen oli kummissaan imaamin lausunnoista. Muuan 11-vuotias tyttönen, itsekin muslimi, kertoo:

– Menin aivan shokkiin ja olen järkyttynyt. Useimmilla muslimeilla ei ole tuollaisia sääntöjä. Islam on hyvä asia, mutta se, mitä imaami sanoi oli hyvin vihamielistä.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit