Eurooppa Rikos

Imaamia syytetään lapsen raiskaamisesta moskeijassa

Swansea Crown Court. Kuva Nigel Davies / Wikimedia Commons / CC BY-SA 2.0

Imaami Khandaker Mohammed Rahman on Swansean oikeudessa syytettynä tapahtumien aikaan 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta moskeijassa.

Syytteen mukaan imaami Khandaker Mohammed Rahman raiskasi tytön moskeijan saniteettitiloissa vuonna 2005. Lisäksi imaamia syytettiin lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joka oli ilmennyt käpälöimisenä. Imaami kiistää syytteet.

Syyttäjän mukaan imaami pyysi tytön moskeijan kirjastoon mistä raahasi tytön saniteettitiloihin. Siellä tyttö kaatui lattialle ja löi päänsä, minkä jälkeen imaami raiskasi tytön.

Kun tyttö myöhemmin kävi moskeijassa, imaami käpälöi tytön rintoja ja takapuolta.

Seksuaalirikosten traumatisoima uhri kertoi tapahtumista aviomiehelleen vasta vuonna 2018. Tämän jälkeen asiasta ilmoitettiin poliisille. Kuulusteluissa uhri kuvaili tapahtumat tarkasti ja erehtymättä useita kertoja.

Uhri kertoi, että raiskauksen aikana hän pystyi haistamaan imaamin löyhkän. Kun seksuaalirikos päättyi, tyttö juoksi ulos moskeijasta autoon, jossa hänen isänsä odotteli.

Tapahtumien jälkeen tyttö ei halunnut enää mennä moskeijaan ja keksi tekosyitä välttääkseen menoa paikkaan missä oli joutunut seksuaalirikosten uhriksi.

Kun tyttö joutui muutamia kertoja menemään moskeijaan, imaamin seksuaalinen häiriköinti jatkui: imaami kosketteli tytön rintoja ja takapuolta kepillä, jota tavallisesti käytettiin nuorten käsille lyömiseen jos nämä tekivät virheitä opiskeluissaan.

Uhri kokee syyllisyyttä siitä, ettei ole ilmoittanut rikoksista aiemmin. Nyt hän toivoo, että kun tapaus on tuotu julkisuuteen, se voidaan saattaa päätökseen.

Tapauksen oikeuskäsittelyä on siirretty koronan vuoksi ja oikeudenkäynti pidetään 21.12.2020.

Lähde Wales Online (1, 2).

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa