Kotimaa Rikos

Imatralla yritettiin raiskata nainen vappuna

Nuori imatralaisnainen yritettiin raiskata vappuna. Poliisi pyytää havaintoja korkealla afrokampauksella varustetusta hoikasta miehestä.

Nuori imatralaisnainen joutui raiskauksen yrityksen kohteeksi Imatrankoskella vappuna 1.5. kello 02:20- 02:30 välisenä aikana.

Nainen oli kävellyt yksin Koskenpartaan kävelykadulta Lappeentielle, ja epäilty tekijä oli lähtenyt seuraamaan asianomistajaa kävelykadun Urhonkadun puoleisessa päässä. Lappeentiellä ennen Lappeentien R-kioskia mies oli pyytänyt naista mukaansa. Kun nainen kieltäytyi, mies tarttui kiinni naiseen ja yritti suudella tätä sekä repi naisen yllä olleita päällysvaatteita.

Lappeentietä tapahtumapaikan ohi ajanut auto hidasti vauhtiaan ja epäilty irrotti otteensa naisesta, jolloin nainen pääsi pois tilanteesta. Autossa olleita henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin.

Epäillyllä oli korkea afrokampaus, hoikka ruumiinrakenne, hän on pituudeltaan noin 180 cm ja iältään arviolta 30-vuotias.

Mahdolliset havainnot tulee ilmoittaa poliisille numeroon 050 4479574 tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit