Kotimaa Talous

Intera Partners ostaa ISS Security Oy:n


Interan tavoitteena on kehittää yhtiöstä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntävä kokonaisvaltainen turvallisuusratkaisujen tuottaja


Suomalainen pääomasijoittaja Intera Partners ostaa ISS Security Oy:n koko osakekannan ja Turvallisuuspalvelut-liiketoiminnan ISS Palvelut Oy:ltä. Kauppa toteutuu vuoden 2016 lopussa.

”Kiinnostuimme ISS Securitystä, koska siinä on mielestämme merkittävää kasvupotentiaalia. Yhtiöllä on jo nyt laaja palveluvalikoima, valtakunnallinen verkosto, uskolliset asiakkaat ja sitoutunut henkilöstö. Tavoitteenamme on kasvattaa ISS Securitystä alan teknologia- ja markkinajohtaja”, sanoo Heikki Kivirinta, Intera Partnersin osakas.

Interan tavoitteena on kehittää ISS Security Oy:stä entistä kokonaisvaltaisempi turvallisuusratkaisujen tarjoaja, joka yhdistää toiminnassaan saumattomasti fyysiset ja digitaaliset palvelut.

”Turva-alalla on tarvetta valtakunnalliselle palveluntarjoajalle, joka pystyy tarjoamaan turvallisuutta kokonaisvaltaisena palveluna. Tekniikan kehittyminen ja digitalisaatio tarjoavat mahdollisuuden luoda lisäarvoa asiakkaille aivan uusilla tavoilla”, Heikki Kivirinta sanoo.

Osana kauppaa sovitaan myös yhteistyömallista, jossa ISS Palvelut Oy tarjoaa edelleen ISS Securityn turvapalveluita osana kokonaisvaltaista palvelupakettiaan.

”Nykyasiakkaidemme näkökulmasta mikään ei muutu kaupan myötä. Omien asiakkuuksiemme lisäksi palveluitamme saa edelleen myös osana ISS Palveluiden kokonaispakettia. Jatkossa asiakkaamme hyötyvät muutoksesta, sillä pystymme kehittämään palveluitamme aktiivisesti ja asiakkaidemme toivomaan suuntaan. Olemme erittäin innoissamme niistä mahdollisuuksista, joita Interan omistukseen siirtyminen tarjoaa”, ISS Security Oy:n toimitusjohtaja Juha Savolainen sanoo.

  • 1
    Share

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset