Eurooppa Maahanmuutto

Irak keskeytti matkustajien tuonnin Minskiin – tilanne Liettuan rajalla rauhoittui

Kuva tjdarmstadt / Wikimedia Commons / CC BY 2.0

Sen jälkeen kun Irak keskeytti lennot Minskiin, Liettua on voinut todeta Valko-Venäjältä EU-alueelle pyrkivien laittomien siirtolaisten määrän vähentyneen.

Perjantai-iltana Irakin siviili -ilmailuviranomainen ilmoitti keskeyttävänsä kaikki lennot Minskiin ”toistaiseksi”. Ainoat Valko-Venäjälle suuntautuvat lennot olisivat tyhjiä ja toisivat Irakin kansalaisia takaisin kotiin.

Yksityinen lentoyhtiö Fly Baghdad jatkoi lentoja Valko-Venäjän pääkaupunkiin mutta perui myöhemmin päätöksensä.

Samaan aikaan Liettuan rajalla tilanne rauhoittui ja laittomia siirtolaisia pyrki EU-alueelle vähemmän kuin edellisinä päivinä. Viikko sitten tiistaina Liettua käännytti rajaltaan 180 laitonta siirtolaista Valko-Venäjälle.

Lähteet LRT, Kansalainen.

Tilaa
Ilmoita
guest
12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kaino-Vieno Huttunen

Jos siis EU olisi ollut 2015 tiukkana, olisi siloinenkin matutulva saatu keskeytettyä.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Kaino-Vieno Huttunen
puominlaskija

Onkohan meidän johtajat kertoneet kansalaisille kaiken siitä millaisia mokutussopimuksia he ovat mahdollisesti allekirjoittaneet? (YK/EU)

John Quiman

Varsin varmasti eivät ole kertoneet.

U. Kamutapsa

Eivät tietenkään. Eihän sitä kannata ”hyviä” sopimuksia pilata maksajille tiedottamalla. Maksa kuus saat kaks, ja sitä rataa…

Jussi Hämäläinen

Irak aloittaa lennot ja Irak keskeyttää lennot, eli Irak suunnittelee ja toteuttaa lentoja päämääränsä saavuttaakseen.

Noilla koko ajan samankaltaisina eri puolilla toistuvilla näytöillä viisas jo ymmärtää tuollaisen turismin olevan suunniteltu, koordinoitu ja päämäärähakuinen liike. Tuollainen ei ala eikä varsinkaan kokonaan keskeydy ilman suunnitelmaa, tavoitetta, koordinointia ja keskusjohtoa, siis ihan normaaleilla sodankäynnin menetelmillä.
Kyseessä siis on sota, ja samaa islam – vastaan muu maailma -sotaa se on ollut jo pian 1500 vuotta. Vain hölmö (incl. suomalaiset poliitikot ja EU:n hurmosliikeläiset) kieltää ilmiselvät tosiasiat. Varsinkin kun kaikki tuo ”turvapaikka”turismi on keskusjohtoisesti suunniteltua ja ollut sitä jo 1950-luvulta saakka.

Paasikivi: ”Kaiken viisauden alku on tosiasiain tunnustaminen.”

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Jussi Hämäläinen
Ilkka Mänttäri

Eurooppa on nyt ajautunut kriisiin joka ei ole kriisi. Se toki on sitä politiikan ja johtajuuden kannalta. Ei näillä mailla ole oikeutta lennättää random turisteja mihinkä haluavat eikä euroopalla ole velvollisuutta ottaa heitä vastaan. Meillä on aika paljon ”lakeja” eli käytäntöjä joista tulisi päästä eroon. Käytäntöjä siinä mielessä että vihervasemmisto on alkanut noudattaa niitä kuin lakeja, ne eivät kuitenkaan ole sama asia. Jos käytännöistä tulee lakeja niin voimme samantien heittää hyvästit länsimaiselle yhteiskunnalle.Lait ovat ehdottomia ja niitä voidaan muuttaa vain yhteisellä sopimuksella, eli parlamenttariisesti, tuon ovat tosin vihervassarit heittäneet romukoppaan. Jos luulette että nämä ”hyväuskoiset hölmöt” eli vihervassarit eivät ole syynä seuraavaan maailman paloon tutkikaa historiaa.

John Quiman

Viherfasistien saappaiden askelet kuuluvat selvästi ja ne äänet ovat aina tulleet ennen diktaturiaa, tyranniaa, totalitarismia. Eivät ne tulle kello kaulassa rehellisinä, mutta niiden valheellisten saappaiden askelet paljastavat.

Sananvapautta rajoitetaan, ihmiset ajetaan sekaisin pelotelulla ja jaetaan hyviksiin sekä pahiksiin poliittisin perustein. Olipa peruste olevinaan mikä vaan, se on poliittinen pohjimmiltaan.

Pahisten, siis väärää mieltä olevien, vainoaminen on hyväksyttävää ja heidän toimiaan mustamaalataan.

Hyviksistä, siis oikeaa mieltä olevista, ei saa puhua edes totta olevaa ikävää asiaa ja heitä ylistetään mediassa.

Tarkoitus on ajaa sekasortoon yhteiskunta, jonka viherfasistit pelastavat diktaturiallaan eli kansalainen myy vapautensa uskoessaan saavansa turvallisuutta.

Hyvä video aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=09maaUaRT4M

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by John Quiman
Kata

Tuolla ei siis ollut seisovaa Ainoa?
Hieno homma Liettua!
Meillä tämä ei onnistu kuin toisinpäin.

Sensuroimaton Totuus

Valko-Venäjä keskeytti nämä lennot

Kata

Tottakai kun ei saanut niitä siirrettyä Liettuaan!Ei ne Valko-Venäjällä heitä halua pitää.

Ilkka Mänttäri

👍

Fredrik

Erinomaista ja ryhdikästä toimintaa Liettua. Irak lopettaa lennot Valko-Venäjälle, koska ihmiset ovat käsittäneet että Liettuan raja on kiinni. Liettuan rajaviranomainen pitää rajan kiinni ja asyl kyselyille sanotaan että niitä ei oteta vastaan.

Kansalaisen verkkokauppa