Kotimaa Rikos

Maahanmuuttajalle Oulussa tuomio seksuaalirikoksesta – syytti Irakiin soitelleita kavereitaan

Hieman alta nelikymppinen irakilainen tuomittiin Oulussa sakkoihin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta.

Irakilainen oli Facebookissa lähettänyt kavereilleen kuvan, jossa selvästi alaikäinen tyttö imee aikuisen miehen sukupuolielintä.

Oikeudenkäynnissä irakilainen kiisti tapahtuneen sanoen, että hänellä on paljon lapsia ja hyvä perhe suomalaisen naisen kanssa. Joku oli hänen mielestään hakkeroinut hänen useita Facebook-tilejään. Hän ei osaa lukea eikä kirjoittaa suomeksi, ja viimeisimmän Facebook-tilin oli hänelle perustanut aviopuoliso. Muutamat vanhat arabiankieliset tilit olivat ajalta, jolloin irakilainen oli ”muuttanut” Suomeen. Puhelintaan hän oli Suomessa lainannut irakilaisille kavereilleen, jotta nämä voisivat soittaa Irakiin. Näin hän väitti toimineensa, koska ”vastaanottoraha ei riitä kattamaan kaikkia kustannuksia”. Tällöin kaverit olisivat voineet päästä käsiksi hänen Facebook-tiliinsä.

Facebook toimitti asian oikeuskäsittelyä varten raportin irakilaisen rekisteröimis- ja kirjautumistiedoista NCMEC-järjestön (The National Center for Missing & Exploited Children) selvitystyön pohjalta.

Oikeudessa pystyttiin raporttiin nojautuen toteamaan, että kyseistä kuvaa oli jaettu 14 henkilölle Facebook-profiilista, jonka omistaja oli henkilö, jonka syntymäaika vastasi irakilaista. Samoin muun muassa asuinpaikka, internet-palveluntarjoaja ja IP-osoite täsmäsivät.

Oulun käräjäoikeus päätyi määräämään irakilaiselle sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta 30 päiväsakkoa, mikä tekee irakilaisen tuloilla 180 euroa

Valtion varoista maksetaan irakilaisen asianajajalle yhteensä 2361 euroa, joka jää valtion vahingoksi.

Lähde Oulun käräjäoikeuden tuomio.

33 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Älypuhelimet pois näiltä

Kännykät ja some ja tinderit ovat ollut
tosi huono homma, kun nämä marakatit ovat voineet mainostaa mm. millaista grooming-saalista ”lelua” on tarjolla vääräuskoisten länsimaissa, myös Suomessa. Ja vajakki-suvakki matupatjat ovat lääpällään näihin, sairasta!

GLGL

Tämmöinen tuskin edistää suvakkien ihannoimaa kulttuurien kohtaamista ja toivomia kulttuurien yli muodostuvia ystävyyssuhteita. Otapa irakiaano kaveriksi ja joku päivä hän syyttää sinua siitä, että olet lainannut hänen puhelintaan soitellaksesi Rääkkylään ja samalla olet ladannut siihen laitonta materiaalia.
Irakissa näköjään on normaalia syyttää kavereitaan rikoksista. Upeaa ystävyyttä sellainen.

Neiti Marple.

Irak heidän kulttuuriinsa kuuluu että jos on syyllistynyt siveellisyyttä esittävien kuvien levityksee niin kuin tämä Oulun 40 mies. Tämä mies osasi ulkoistaa syyllisyytensä, ”lainasi puhelinta kaverille” tässä syyllisyyden ulkoistamisen motiivi.
Kun kuulen sanan Kurdi niin poistan heti varmistimen. Oulun 40 vuotias Irakilainen mies on ollut Kurdi. Markiisi Sade kalpenee näiden Kurdien rinnalla. Kurdi miehet ovat irstaita ja toteuttavat omia seksuualisia fantasioitaan ja perverssioitaan.
Irakin kurdit ovat sunnimuslimeja. Kurdien kulttuurissa kurdi naisella ei ole oikeutta päättää omasta kehostaa. Nainen ei voi sanoa miehelle ei. Koraanin oppien mukaan mies on aina naisen yläpuolella, nainen on vähempi arvoinen.
Kurdi mies voi toteuttaa seksuaalisia halujaan, he harrastavat perversioita. Kurdi kulttuurissa on normaalia anaaliseksi jos miehen tekee mieli nii mikä ettei.

Neiti Marple

Lisävalaistusta Irakin, Iranin, Syyrian ja Turkin kurdien kulttuurista. Kurdit ovat sunnimuslimeja, ainakin Turkin ja Irakin kurdit. Koraanin mukaan muslimiehellä voi olla neljä vaimoa. Ensimäisen vaimon kanssa avioliitto, avioliiton on siunannut imaami. 2,3,4, vaimojen kanssa avioliitot on yhteisesti sovittu sukujen kanssa. Avioliitosta voi sopia sukujen kanssa vaikka suku asuisi Irakissa.
Suomessa tapahtuu samalla tavalla kurdien avioliitot miten olen kertonut. Kurdien avioliitoista ei tule merkintöjä väestörekisteriin. Ainoastaan syntyneet lapset merkitään väestörekisteriin.
Kurdi perhe päättää, perheen tytön avioliitosta kun sopiva mies löytyy. Kurdi avioliitot solmitaan lähisukulaisten kanssa, lähisukulainen tarkoittaa serkkua. Kurdi kulttuurissa on normaali serkusten välinen avioliitto.
Kurdien kulttuurissa ei tunneta käsitettä raiskaus kun on kysymyksessä miehen ja vaimon välinen parisuhde. Naisen tehtävä on mielyttää miestä seksuaalisesti. Tai muuten mies voi kurittaa fyysisesti naista. Mies on aina naisen yläpuolella ja nainen on alempi arvoinen. Kurdi naisella ei ole oikeutta päättää omasta kehostaan.
Muistutan Oulun raiskauksista mitä Irakin kurdi miehet tekivät joukkoraiskasivat nuoria suomalaisia tyttöjä. Miehet eivät syyllistyneet mihinkään väärään vaan tekivät mikä kurdien kulttuurissa oli normaalia. Kurdien kulttuurissa ei tunneta käsitettä raiskaus.
Raiskaus tunnetaan siinä tapauksessa jos perheen tytär raiskataan. Silloin koko perhe kostaa raiskauksen ja tappaa raiskaajan.

Hätätila tai väärinymmärrys

Onko tuomituissa matuissa koskaan ollut matua joka ei olisi ollut 6-euron mies? Ei väliä vaikka olisi pitsayrittäjä tai oman taksin omistaja, kaikki ovat 6- euron miehiä. Miten heihin sijoitettu euro sitten tulee tuplana takaisin?

Riku

Kyllä ne valehdella osaa, kyllä tuo nyt pitäisi kaikkien suomen yksinkertaisten valtion virkamiestenkin(suojatyöntekijöiden) jo tajuta. Se on näet sitä kultturista rikkautta, erilaista.

Kiva

Matupatja antanut tälle jo p ersettäkin.

Louis Theroux meet jimmy

Historiaa
kuinka valtamedia pimittää omia pedofilejaan
Britanniassa on julkistettu entisen korkeimman oikeuden tuomarin, dame Janet Smithin, laatima raportti BBC-juontaja Jimmy Savilen vuosikymmenien aikana tehtailemista seksuaalirikoksista. Puolueettoman raportin mukaan Savile hyväksikäytti tai raiskasi yhteensä 72 ihmistä BBC:n tiloissa.
Uhreista kahdeksan raiskattiin; heistä kuusi oli tyttöjä tai naisia ja kaksi poikia. Savile käytti seksuaalisesti hyväkseen yhteensä 57 naista tai tyttöä ja 15 poikaa.
eli tämä ukko oli myös bi homo
Tutkinnassa ilmeni, että Savile käytti hyväkseen julkkisasemaansa ja hyväksikäytti ja raiskasi uhrejaan televisioyhtiön pukuhuonetiloissa, sairaaloissa, kouluissa ja omassa matkailuvaunussaan
ONKOHAN YLELLÄ SAMAA
Ainakin mamu pedofilien rikoksia he yrittävät pimittää suomessa ohimo kosteana
kuin BBC
 Jimmy Savilen RIKOKSIA

Louis Theroux meet jimmy

Raportin mukaan BBC oli vuosikymmenten ajan paikka,
jossa sukupuolinen syrjintä ja seksuaalinen ahdistelu rehottivat.
Smithin johtopäätösten mukaan Savilen toimet olisi voitu pysäyttää, mikäli BBC olisi tehnyt jotain yhtiössä ilmenneille vakaville puutteille ja ongelmille. BBC:llä

en nyt ymmärrä tätä IL kommenttia
BBC jossa **sukupuolinen syrjintä*** ja seksuaalinen ahdistelu rehottivat.
koska BBC Toimittaja Jimmy Savilen oli kaikkea
Bi homo hetero pedofiili hiusmuoti transu Sexuaali
JOTA YLISTETTIIN
EIKÄ SYRJITTY TIPPAAKAAN BBC llä

juha II

Uutta TIK TOK:kia KEHIIN, jos LONKAT vielä KESTÄVÄT. Ja jos eivät! Valtion PIIKKIIN uudet keinoniivelket ja kun PUUKON alle päästy! PÄRSTÄ ja AHTERI samalla!!!

Jukka

Tämäkin irakilainen oli tullessaan Suomen rikastuttaja, mutta onkin köyhdyttäjä. Miten tässä näin hassusti kävikin!?

Eetu

Muu kulturit olla ullatus tayna.

Yläkerran hemmo on suurin !

Iltakorrekti uutisoi:

Poliisioperaatio Isossa Omenassa – silminnäkijät: vartijat käyneet ihmiseen käsiksi, kohdehenkilöä jouduttu elvyttämään (iltalehti.fi)

Eikö ”ihmisen” varminta yleistä tuntomerkkiä eli ihonväriä kerrottu siitä syystä että se saattaisi leimata vaaleaihoiset ?

Kallu

Turvallisuustilanne suomessa ja Pohjosimaissa paranee, sanoi presidentti niinistö Uudenvuodenpuheessaan.

Kukavaan

Jotain epämääräistä se sanoi. Oliko niin että turvallisuuden tarve korostuu. Suomeksi siis, että turvallisuus heikkenee?

grooming

Ja vaimo ollut siellä tietämätön, yllättynyt ja kaikkialla rasismia. Synnyttää vielä pari rikastusta savunahalle. Nauraen näiden asianajat ja tulkit laittavat laskujaan hölmöjen maksettaviksi.

gameover

Tai täysin tietoinen. Ei noista mutahaista tiedä kuinka sekaisin ovat. Tietää vain että ovat sekaisin.

Toni Lajos

Kas siinäpä jälleen käytiin veronmaksajan kukkarolla, kuten niin usein muutoinkin, murjaanit oulun seudulta ovat muutoinkin yliedustettuina niin käräjillä kuin vankiloissakin, näistä uuden kulttuurin mukanaan tuomista sivujuonteista valtamedia pysyttelee visusti hipihiljaa.
Ylen toimittelijoiden suut ovat mahtavassa hymyssä, ei leveämmälle suu taivu, seuraavaksi on korvia siirrettävä hiukan niskanpuolelle mahtuu suu vieläkin leveämmälle.

Anomaster

Kas kun eivät selvittäneet puhelinyhtiöltä, että oliko soitettu Irakiin tms. Selaiseen aikaan, että matsaisi kuvan ilmestymisen ajankohtaan. Ehkä selvittivätkin, mutta ei ollut tuossa mainintaa.

Näillä on päiväsakko säännönmukaisesti 6 euroa. Nämä pelastavat Suomen? No, johan sille ajatukselle nauravat nuo itsekin.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Valto Neuvos

Tuskin monikaan päättäjä on oikeasti uskonut Kelaperäisinä tulleiden puolikuu-ukkojen muuttuvan juuri minkäänlaiseksi työvoimaksi ja siten pelastavan Suomen kestävyysvajetta.

ike

Älä ole noin negatiivinen. Kyllä niin typeriä ovat.

Artsi

Miksi ne sitten haalii niitä tänne ja puolustaa joka käänteessä? Hullujako ne onkin?

ike

No eivät kaikki ehkä hulluja, mutta prostituutiota se on henkinenkin prostituutio. Rahalla saa.

Anomaster

Rahalla, eduilla ja pelottelulla varmaan ainakin osa on mädätysremmissä.

Anomaster

Ideologinen fanaattisuus on samaa kuin muukin fanaattisuus, kuten uskonnollinen tai poliittinen fanaattisuus: sokeaa, kuuroa ja tunnotonta.

Ali

Tyttö sai varmaan 6 kuukautta linnaa ja 2000e sakot!

Valto Neuvos

Siitä se jutussa mainittu kahden tonnin demlapalkkio kenties otetaankin.

oikea osoite

Siis nämä matuthan tekee vain mitä ovat tottuneet tekemään, syy on niissä suomalaisissa suvakkipaskiasissa, virkamiehissä, päättäjissä ja feministeissä jotka sallii tämän kaiken tapahtuvan suomessa.

Jäitä hattuun

Kyllä. Tässäkään tapauksessa ei annettu minkäänlaista TODELLISTA rangaistusta.

Tuomionahan oli vain mitättömän pieni sakko – joka sekin kuitataan yhteiskunnan varoista. Ja samoin valtio maksaa myös oikeudenkäyntikulut.

Irakilaiselle ei tästä siis koitunut mitään todellista menetystä.

jep

2361 euroa taas tienattiin tällä. Oo lee o leeo leeo lee.

ike

Alkaa aina paremmalta kuulostamaan tuo työvelvoite sakkojen maksamiseksi, vaikka halkometsään niin kauan että tienestit riittää sakkojen maksuun. Ei tuota suomen julkisen talouden ryöstöä voi enää mitenkään perustella.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Piikkilampaat

Viikossa lasketaan lähes miljoonissa mitä veronmaksajat joutuu maksamaan islamistien tekoja.

Melina

Katuja harjaamaan kesät talvet 7-16 ja tunnin ruokis, olisi hyvä työ tuollaisille!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa