Eurooppa Rikos

Irakilaiset joukkoraiskaajat ottivat selfieitä saksalaisen uhrinsa kanssa

Yhdeksän irakilaista jotka huomasivat nuoren juopuneen saksalaisen naisen, pakottivat hänet mukaansa ja veivät hänet asuntoonsa, missä he yksi kerrallaan raiskasivat naisen ja ottivat selfieitä tekonsa aikana.Nuori nainen, 28, oli mennyt tapaamaan ystäviään ja juhlimaan uutta vuotta Wieniin viime vuodenvaihteessa. Kuten Saksassa, myös Itävallassa turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet kasvavassa määrin seksuaalisen väkivallan tekoihin, ja molemmissa maissa poliisi on tiedottanut tapahtuneesta vasta kun tapaukset ovat päätyneet mediaan.

Tätä joukkoraiskausta ei vielä ole käsitelty oikeudessa, ja yhdeksän irakilaista väittävät, että kyseessä ei ollut raiskaus, vaan nuoren naisen kanssa yhteisymmärrykseen perustuva teko.

Syyttäjän asiakirjoista käy ilmi, että nuori nainen oli tavannnut ystävänsä baarissa, josta nainen oli lähtenyt ulos klo 3 aamulla tunnettuaan olonsa huonoksi. Nähtyään, että naisella oli vaikeuksia pysyä pystyssä, irakilaiset olivat välittömästi siepanneet hänet mukaansa, vieneet asuntoonsa, riisuneet hänet – ja sulkeneet pimeään makuuhuoneeseen.

Sen jälkeen he olivat yksi kerrallaan raiskanneet naisen, yksi kerrallaan sen vuoksi, jotta nainen ei tietäisi, kuinka monta irakilaisia oli.

Nainen kertoi poliisille, että hän oli pyytänyt irakilaisia lopettamaan, mutta näin ei ollut tapahtunut. Kun irakilaiset olivat lopettaneet, nainen oli puettu ja jätetty bussipysäkille, josta ohikulkijat löysivät hänet. He soittivat poliisin ja nainen vietiin sairaalahoitoon.

Poliisi on selittänyt syyksi tämän tapauksen, kuten muidenkin seksuaalisten hyökkäysten, tiedottamatta jättämiselle sen, että tiedottaminen olisi loukannut uhrin yksityisyyttä.

Poliisi epäilee, että irakilaiset olivat mahdollisesti antaneet uhrilleen tyrmäystippoja, jotta hän ei olisi kyennyt puolustautumaan. ”Kun he raiskasivat naisen yksi kerrallaan, muut odottivat vuoroaan viereisessä huoneessa.”

Nuori nainen on sairaalahoidosta päästyään tarvinnut psykiatrista hoitoa, mutta ei pysty edelleenkään nukkumaan ilman unilääkkeita, kertovat paikalliset lähteet.

Yhdeksän syytettyä irakilaista ovat syyttäneet toisiaan tapauksesta, mutta kaikki ovat samalla kertaa väittäneet naisen suostuneen seksiin.

The Local.at

  • 2K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi