Muu maailma

Iranilainen ajatollah halusi parantaa koronan orvokkiöljyllä peräaukossa – varoittaa nyt koronarokotteen aiheuttavan homoseksuaalisuutta

Kuva Pixabay.

Koronarokotukset voivat aiheuttaa homoseksuaalisuutta, uskoo Abbas Tabrizian, Iranin pyhän Qomin hallinnon ajatollah. Amerikkalaiset ja brittiläiset rokotteet on kielletty Iranissa, mutta jotkut myös epäilevät, että Iranin hallinto on hankkinut rokotteita amerikkalaiselta Pfizeriltä.

Iranilainen ajatollah Abbas Tabrizian, pyhän Qomin kaupungin uskonnollinen johtaja, varoitti tiistaina, että koronaa vastaan rokottaminen tekisi ihmisistä homoja.

– Älä mene lähelle niitä, jotka ovat saaneet koronarokotteen. Heistä on tullut homoseksuaaleja, Tabrizian kirjoitti Telegram-viestissä 210 000 seuraajalleen.

Qom on shiiamuslimien aluetta. Viime vuoden maaliskuussa kuvat osoittivat, kuinka shiia-pyhiinvaeltajat suutelivat ja nuolivat pyhäkköä keskellä koronapandemiaa.

Ajatollah Abbas Tabriziania pidetään Iranissa islamilaisen lääketieteen isänä. Tabrizianin mukaan orvokkiöljy peräaukossa auttaisi koronavirusta vastaan. M​aaliskuussa 2020 annettu lääketieteellinen neuvonta sai aikaan laajaa huvittuneisuutta jopa Iranissa.

Iranilaisen toisinajattelijan Sheina Vojoudin mukaan Iranin hallinto haluaa pelotella väestöä jotta nämä eivät ottaisi länsimaisia ​​rokotteita.

– Hänen tavoitteenaan on levittää tätä hölynpölyä ja pelotella ihmisiä jotta nämä eivät ottaisi rokotetta, mutta hallituksen johtajat ja muut virkamiehet käyttävät Pfizeriä mutta eivät anna sitä ihmisille sillä tekosyyllä, että he eivät luota länteen, Vojoudi kertoo.

Lähi-idän maista Iran on kärsinyt eniten koronapandemiasta. Johns Hopkins -sairaalan tilaston mukaan Iranissa on lähes puolitoista miljoonaa koronatapausta ja yli 58 000 kuollutta.

Lähde Nyheter Idag.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit