Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto Rikos

Iranilainen kirjailija: Etniset saksalaiset ”kuolevat sukupuuttoon” ja maahanmuuttajat ”perivät” Saksan

Behzad Karim Khani, 2022. Kuva: Wikimedia Commons / (CC BY-SA 4.0) / Amrei-Marie.

Iranilainen iloitsee etnisten saksalaisten ”kuolemisesta sukupuuttoon” kiistanalaisessa vihaa lietsovassa artikkelissa yhdessä Saksan suurimmista sanomalehdistä.

Saksalais-iranilainen kirjailija ja kommentaattori Behzad Karim Khani kritisoi maahanmuuttajanuorten uudenvuodenaattona tapahtuneiden joukkomellakoiden jälkeen ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä koskevia keskusteluja. Hänen mukaansa niitä ruokkii ”historiallinen rasismi”. Hän väittää, että riippumatta siitä, mitä saksalaiset ajattelevat mellakoista, maahanmuuttajat eivät ainoastaan jää maahan, vaan lopulta ”perivät Saksan” etnisiltä saksalaisilta, jotka ”kuolevat pois”.

”Me olemme täällä – emme vain eläkerahastojenne vuoksi, vaan siksi, että varmistamme, ettei arjalaisesta painajaisesta tule koskaan todellisuutta tässä maassa”, hän kirjoitti yhdessä Saksan johtavista tiedotusvälineistä, Berliner Zeitungissa. Artikkelissa, jonka otsikko oli ”Behzad Karim Khani uudenvuodenaattona: Integroitukaa!”

Khani, joka otettiin Saksaan poliittisena pakolaisena Iranista perheensä kanssa 10-vuotiaana, kirjoittaa maahanmuuttajien perivän Saksan. Hän lisää, että aika on maahanmuuttajien puolella, sillä etniset saksalaiset ”kuolevat sukupuuttoon”.

”Mielestäni olemme nyt pisteessä, jossa meidän pitäisi tarkastella tilannetta rehellisesti. Aloitetaan siitä yksinkertaisesta toteamuksesta, että me – maahanmuuttajat, ulkomaalaiset, ihmiset, jotka… kutsukaa meitä miksi haluatte – emme lähde niin helposti. Ettekä te, rakkaat luomu-saksalaiset, myöskään lähde, vaikka väestörakenteellisesti olette varmasti lähdössä pois. Olette kuolemassa sukupuuttoon, ja maanne tarvitsee noin 400 000 uutta työntekijää (joka vuosi) seuraavien 15 vuoden aikana, eli noin miljoona maahanmuuttajaa vuodessa. Me maahanmuuttajat todennäköisesti perimme tämän maan. Voisimme siis pelata täällä aikaa, jota teillä ei ole.”

”Saksalaiset ansaitsevat tulla demografisesti korvatuiksi”

Khani viittaa ”bio-saksalaisiin”, joka on slangitermi etnisille saksalaisille. Hän väittää, että ”nämä saksalaiset ansaitsevat tulla demografisesti korvatuiksi maan toimista toisen maailmansodan aikana.”

”Kummallisia asioita tapahtuu myös silloin, kun lähes koko älymystö kaasutetaan, ammutaan tai karkotetaan. Ja kun sota on hävitty, tarvitaan yksinkertaisia työntekijöitä, ihmisiä, jotka voidaan tuoda rakentamaan uudelleen rauniokasoja, jotka vielä eiliseen asti olivat Berliiniä, Dresdeniä tai Kölniä.”

Kirjoittaja väittää, että saksalaiset ovat historiassa ainutlaatuisen pahoja, mikä viittaa paitsi toiseen maailmansotaan myös hänen mukaansa maan islamofobiaan. Hän ei esimerkiksi mainitse, että muslimit, arabit ja persialaiset ovat käyneet imperialistisia hyökkäyssotia koko historiansa ajan, mukaan lukien Espanjan ja Balkanin siirtomaavaltainen miehitys. Ei hän myöskään mainitse, että islamilaiset kansakunnat syyllistyivät kansanmurhaan kreikkalaisia ja armenialaisia kristittyjä vastaan vielä 1900-luvulla. Lisäksi Khani jättää artikkelissaan mainitsematta arabien orjakaupan, johon kuului noin miljoonan valkoisen eurooppalaisen orjuuttaminen Euroopan laajoilla rannikkoseuduilla, tai arabien ja persialaisten osallistumisen Afrikan orjakauppaan.

Tutkijoiden mukaan kuka tahansa ei-muslimi voitiin orjuuttaa islamilaisen opin mukaan. Ennen 1900-lukua orjia oli 12-15 miljoonaa, mikä on huomattavasti vähemmän kuin Yhdysvalloissa, jossa orjia oli parhaimmillaan 4 miljoonaa.

”Arabit ovat juutalaisten kosto saksalaisille”

Sen sijaan Khani keskittyy tekstissään yksinomaan etnisiin saksalaisiin. Hän viittaa jopa israelilaiseen ystäväänsä, joka kertoi hänelle kerran, että ”arabit ovat juutalaisten kosto saksalaisille”. Kirjoittaja väittää, että ne, jotka aloittavat maailmansodan rotupuhtauden ajatuksen pohjalta, joutuvat joskus tappion jälkeen muuttumaan siirtolaismaaksi. Hän lisää, että ”voittajavallat (toisen maailmansodan jälkeen) jakoivat myös epäluottamuksemme tätä yhteiskuntaa kohtaan”.

Khani kirjoittaa, että maahanmuuttajien Saksassa tuntema epäluottamus on syynä siihen, miksi he mellakoivat uudenvuodenaattona. Hän lisää, että se ei välttämättä oikeuta heidän käyttäytymistään, mutta selittää sen.

Kansallisissa uutismedioissa laajalti uutisoitujen mellakoiden aikana ambulansseja heitettiin ammuksilla, palomiehiä ja poliiseja vietiin sairaalahoitoon vakavien vammojen vuoksi, ja busseja ja ajoneuvoja sytytettiin tuleen eri puolilla maata. Kaikki nämä toimet selittyvät kuitenkin Khanin mukaan epäluottamuksella, jota saksalaiset ovat aiemmin kylväneet. Hän ei mainitse artikkelissaan niitä 2 500 naista, joiden kimppuun käytiin seksuaalisesti käsiksi eri puolilla Saksaa vuosien 2015 ja 2016 aikana, tai sitä, olisiko tämäkin perusteltavissa tai selitettävissä Saksan historiallisella roolilla toisessa maailmansodassa.

Hän lisää, että Saksa kieltäytyy ottamasta vastuuta ”siirtomaaperinnöstään”. Lisäksi hän toteaa, ettei sillä ole merkitystä edes niille saksalaisille, jotka kehuvat itseään ainutlaatuisesta toisen maailmansodan muistamisen kulttuurista, sillä ”yksikään synagoga, juutalainen koulu tai juutalainen vanhainkoti ei pärjää ilman poliisivoimien suojelua”.

Tiedot osoittavat, että valtaosa juutalaisiin kohdistuvista hyökkäyksistä Saksassa on arabien ja muslimien tekemiä. Kyselytutkimukset ovat myös osoittaneet, että juutalaisvastaiset tunteet ovat Saksassa paljon yleisempiä muslimien kuin ei-muslimien keskuudessa.

Toisen tutkimuksen mukaan Saksassa tapahtuneiden iskujen juutalaisuhrit ovat kertoneet, että 57 prosentissa tapauksista hyökkääjä oli joko ulkonäöltään Lähi-idän kansalainen tai kuului äärivasemmistolaiseen ryhmään. Vain 20 prosentissa tapauksista he väittivät, että tekijät kuuluivat ”äärioikeistolaiseen” ryhmään.

Alankomaissa raportoitiin, että 70 prosenttia antisemitistisistä välikohtauksista on muslimihyökkääjien tekemiä. Ruotsissa juutalaisiin kohdistuvat muslimien hyökkäykset ovat yleisiä, ja juutalaiset joutuvat pakenemaan Malmön kaltaisista kaupungeista.

Khani ”ajautui” nuoruudessaan väkivaltaan

Khani on myös kuvannut itsellään olleen nuoruudessaan huomattava rikollinen tausta, josta hän kirjoittaa kirjassaan ”Dog, Wolf, Jackal”. Saksan yleisradioyhtiö RBB haastatteli häntä pian uudenvuoden mellakoiden jälkeen:

RBB: Sinulla oli itselläsi vakava rikollinen nuoruus – niin kutsuit sitä itse. Kasvoit Bochumissa 90-luvulla vanhempiesi tultua Iranista Saksaan. Miksi ajauduit myöhemmin väkivaltaan?

Khani: Minulle kyse oli jostain aivan muusta. Kasvoin alueella, jossa väkivalta oli yksi ainoista keinoista säilyttää ihmisarvo. Väkivallasta ei pidättäydy tulemalla uhriksi. Siinä vaiheessa, kun väkivaltaa esiintyy, on reagoitava. Väkivallalla on oma logiikkansa.

Khani viittaa siihen, että vaikka saksalaiset eivät pidä maahanmuuttajista Saksassa, maahanmuuttajat pysyvät maassa, ellei äärimmäistä väkivaltaa esiinny.

”Ilman äärimmäistä väkivaltaa, joka jättää varjoonsa Hitlerin Saksan väkivallan, (arjalainen) painajainen ei tule toteutumaan”, hän kirjoittaa.

Khanin lausunnot tulevat aikana, jolloin etnisiin saksalaisiin kohdistuu yhä enemmän vihamielisiä kommentteja ja politiikkaa. Esimerkiksi vihreiden puolueen suunnitelman mukaan ”kantasaksalaiset” saisivat porttikiellon jopa kolmannekseen työpaikoista.” Saksan uusi syrjinnänvastainen ministeri Ferda Ataman, joka on turkkilaistaustainen, leimasi etnisiä saksalaisia ”perunoiksi” vuonna 2022.

Vasta viime viikolla vihreät vaihtoivat Thüringenin osavaltion oman oikeusministerinsä vain siksi, että hän oli valkoinen mies. Hänen paikkansa otti afrosaksalainen nainen, jolla ei ollut lainopillista tutkintoa eikä rikosoikeudellista tai poliittista kokemusta.

Lähde: Remix, Partisaani

57 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Runtiti-pou

Valkoisten on siis kadottava, jotta ei koskaan enää Adolfia. Tätähän tässä on kuultu viime aikoina varsinkin Saksassa

Jns. Man

Kaksi asiaa herätti tuossa haastattelussa ihmetystä. Tämä etninen iranilainen ei tiennyt että iranilaiset ovat niitä varsinaisia ’arjalaisia’! Iranin Shaahinkin titteli oli, ’arjalaisten kuningas’.
Toinen oli tuo juutalaisten kaasutusväite. Tämä on täysin kiistanalainen aihepiiri. Tapahtuiko 6 miljoonan j–talaisen suunniteltua joukkotuhoa ww2 aikana vai ei? Punaisen Ristin mukaan sodassa kuoli n. 320 000 j–talaista. Tämä siis v. 1947 raportin perusteella.

Eetu

Ensimmäinen maailmansota alkoi 600-luvun alussa ja on jatkunut siitä saakka. Sota on Islam – Muu maailma. Islamilla on aina ja joka paikassa ollut veriset rajat, koska maailmanvalloitus on sisäänrakennettuna uskontoon.
Islamilaisten maiden (= väestöstä > 50% on muslimeita) mediaani-ÄO on 80.2, joka vastaa 13-vuotiaan suomalaislapsen älykkyyttä. Taipumus rikollisuuteen ja heikkoon lainkuuliaisuuteen on suurimmillaan ÄO 80 – 90 välissä. Nämä asiat ovat psykologien yleisessä tiedossa, katso vaikkapa:
https://www.worlddata.info/iq-by-country.php
Jokseenkin kaikki kulttuurierot selittyvät sosiologisilla tekijöillä. Asioihin siis on tunnettu, tutkittu ja tiedetty tausta, mutta

Niistä Ei Saa Puhua!

Allahu akbar.
I

Lauri

Sotaa käydään asetelmassa j–talaiset vastaan Kristityt. Muslimit ovat vain j–talaisten työkalu heikentää Kristittyjä.

juu

Täälläkään ei tosiaan saa sanoa enää mitään.
Oikeesti aika surkeeta, mut juu pitäkää hauskaa, mä pysyn poissa kaukana tältäkin sivustolta.

Juha

Heh. Joo isänmaalliset kansallismieliset miehet ovat Suomessa harvassa. Meitä on vielä kourallinen ja väki vähenee. Marinisti ja muut EU marxistit ovat tosiaan täälläkin kansalaisen keskusteluissa vallalla.. kuten PT-mediassa ja Extrauutisissa. Vähiin käy suomalaisten foorumit. Ylilaudalla tuntuu vielä olevan sananvapaus voimissaan (!). Aurinkoisia kevään odotuksia.. juu.

Tumppi

PT-media ja Suomen Uutiset on jo jäänyt pois, kohta jää tämäkin. No, minkäpä minä sille voin, eläkää sitten omassa valheessanne. Mitähän se sananvapaus nykyään tarkoittaa, ai niin se on synonyymi vihapuheelle. Luuleeko nuo idioootit voivansa vaikuttaa ihmisen itsenäiseen ajatteluun sulkemalla hänet keskustelun ulkopuolelle?Käy juuri päinvastoin. Puhukaa kivapuhetta, kaik’ yhes koos.Hyväkäytöksisten robottien kööri ei sano pahaa sanaa kenestäkään vaikka ajattelisikin päinvastaista. Aina ei voi kuitenkaan puhua kivasti ihmisistä jotka käyttäytyy typerästi ja tuhoaa siinä sivussa viattomien sivullistenkin elämän.

ike

Täytyy kai alkaa kirjoittamaan sanoja väärin, kirjoittaa slangia yms. niihin eivät nuo automaattiset sensuuriohjelmat, ainakan vielä, oikein kykene puuttumaan.

Ilkka Forsten

Mina koita sano sama muta mene sensuuri, mina ola kova tekemän tyo, sanotan etä tuohullu, ja kuten houmaat, mina osata soumi puhtaasi. Joku nut mättä, mutta mika ?

ike

Se on niin suhteellista tuo sananvapaus. Antaisivat kommentoida vaan, pieni kärjistyminen vaan selventää asioita.

Anomaster

PT-mediassa saa kommentoida kokolailla vapaasti. Ainoa, mitkä ovat poistouhassa, ovat venäläismieliset kommentit.

Runtiti-pou

Myös ”natisemitismi”. Juustolaiseliitin vallan paljastaminen saa Paavon raivon valtaan. Kun kommentoin Putinin ja Zelenskyn olleen melko varmasti frendejä ja että juupajokelaistaoit hallitsevat kumpaakin maata (kontrolloitu sota), niin kommentit hävisivvät ja Paavo sanoi, että eräiden kommentoijien kädet tulisi katkaista. Kuitenkin esim. Pohjois-Amerikan sisällissota ei jakanut B’nai B’rth-vapaamuurareita ja tietyt tahot rahoittivat sodan ja ostivat puuvillaa molemmilta

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mulle on käynyt samoin. Bye bye ptmedia. Pidä hauskaa natotrolliesi kanssa.

Ilkka Forsten

Kolaripaikalta ei saa karata..

juha II

Miehen puhetta naismaisille miehille!!!

Juha

Minnesotan kommunistinen oikeusministeri joutui eilen vapauttamaan poliisien kameratallenteet sensuurista George Floydin pidätyksestä.

Koko maailma meni sekaisin tästä BLM huijauksesta. Suomessakin koronakokoontumisrajoituksista tehtiin poikkeus jotta kommunistit pääsivät BLM mielenosoitukseen.. ja noloina polvistumaan.

Katso tästä poliisien body-kameratallenteet.. totuus.

https://www.winterwatch.net/2023/01/a-now-for-the-rest-of-the-george-floyd-psyop/

Mutta tämäkin perustui valheeseen. Kuten kaikki kommunistiset kusetukset. Ovat valhetta vain.

Juha

Koronakusetus keskeytettiin siksi aikaa että BLM kusetus saatiin käyntiin

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006529567.html

Klovnimaailma.

Peke

Ei se ole loppunut, koronakusetus riippuu kulloisestkin tilanteesta Ukrainan sodassa. Kun rintamalla on rauhallista nouse taas rivi akkoja lavalle kertomaan montako piikkiä kunkin pitää otta.

Ilkka Forsten

Toistaiseksi asia on kuitenkin niin ettei yksikään muslimi ole kuolematon. Tarvitaan hyvin yksinkertainen sormenliike ja tilanne on ratkaistu.

Anomaster

Tarkoittanet sormea, joka osoittaa, että tuosta vaan tuonnepäin kohti kotimaata.

Ilkka Forsten

Kenties suvaittavampi ilmaus, mutta en ihan sitä liikettä ajatellut.

Jukka

Meneeköhän tämä läpi. Mu…sul…taa…neil….la on sanonta:”Eurooppalaisilla on kello, heillä on aika!”

Ilkka Forsten

Muslimien sanonta. Eurooppalaisilla on kello, meillä kellovarkaat.”

ike

Eikö vieläkään ymmärretä miksi noita ihmisiä ei tarvita Eurooppaan. Itsemurhan saa tehtyä vähemmälläkin. Lopetetaan tuo ainainen laajentuminen, supistetaan tuotantoa niille maille sopivaksi jotka vastaavat HEI! sitä niin sanottua meidän arvopohjaamme, ellei se sitten ole kansallinen itsemurha. Eläköön muut kuten haluavat. Lopetetaan antautuminen hyväksikäytölle.

Ai niin. Vaikka perisivät Saksan niin ajaisivat sen perikatoon muutamassa kymmenessä vuodessa ja olisivat samassa lähtötilanteessa, etsimässä uutta isäntää loisimiselle.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Galina Manttari
Anomaster

Aivan. Niillä ei ole hienoja oloja kotimaissaan, koska he eivät kykene itse tekemään sellaisia olosuhteita. Vika ei ole siirtomaa-ajoissa tai muussakaan, vaan heidän omassa kyvyttömyydessään ja koska heillä ei ole tahtoa.

Saksa on pistetty raunioiksi ennenkin, mutta saksalaiset ovat nostaneet kansakuntansa raunioista hyvin korkealle varallisuuteen ja osaamiseen. He pystyvät tekemään sen uudestaankin, jos on tarvis.

Juuri nyt Eurooppaa vaivaa sosialistinen idiotismi, jolla eurooppalaiset yritetään kukistaa orjiksi aatteelle. Se ei tule onnistumaan. On vain ajan kysymys, että koska tilanne poksahtaa ja alkaa raju vastarinta. Ensimmäisenä lentävät nykyiset poliitikot roskakoriin.

Ilkka Forsten

Anteeksi, mutta minulla olisi kysymys ? Miten on, puhummeko niistä jo nyt am*****uista 27 000 juutinraumalaisesta am*****uina, vai käytämmekö ilmaisua uudelleen sijoitettu. Olisi helpompi toimia jos tiedämme kuinka asia tulee ilmaista ?
SS – Standartenführer Rudolf Lange Wansseen kokouksessa 1942.

karttakeppi

TS: Opettajat irtisanoutuvat Suomen suurimmasta yläkoulusta levottomuuksien takia – HS Turku | HS.fi
Tuonne opettajiksi kannattaisi rekrytoida niitä Annika Saarikon aikoinaan ehdottamia yliopistokoulutettuja Imaameja.

Kyllä se siitä, kuten se eräs turkulainen tapasi sanoa.

ike

Ei ole oikein antaa periksi. Tietty porukka vaan ulos koulusta, jos se ei riitä, sitten ulos maasta. On jo aika härmäläisten nousta vstarintaan kun täällä vielä on omiakin lapsia. Ai niin, kirjoitteluni on ehkä viime aikoina saanut vähän agressiivisiakin sävyjä mutta se johtuu siitä että on jo tuota ikää enkä voi loputtomasti katsoa tuollaista töpeksintää ja velmuilua.

Viimeksi muokattu 10 kuukautta sitten by Galina Manttari
karttakeppi

Ei niitä saada mihinkään ulos, mikäli marinoidut tai orpolaiset saavat asiaan vaikuttavia ministerinsalkkuja.

ike

Älkä nyt levitä tätä,😊, mutta epäilen vähän noita Suomen vaalien rehellisyyttä. Kuitenkin ainoa tapa, toistaiseksi, on äänestää muita kuin noita viherhimmlereitä. Olin itsekin sinne kallellaan, viisikymmentä, vai oliko se sata vuotta sitten kun olin vielä nuori ja sinisilmäinen. Olen vieläkin sinisilmäinen mutta jotakin olen kai tässä matkan varrella oppinut.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Kyllä meitä pissaantuneita eläkeläisiä riittää , joilla jälkipolvea ja aivot tallella(vielä). Kyllä se siitä.

Tiitu

Pissaantuneille eläkeläisille nostettu eläkeindeksi valuu pörssissä temuaviin hoitolaitoksiin.
Laitokset, sekä nykyään suurenevat globaalit yhtiöt haalivat pienipalkkaista työvoimaa. Mikäs tässä on muuttunut vuosikymmenien aikana?

ike

Näillä pissaantuvilla eläkeläisillä saattaa olla jotakin sanottavaa jota ette vielä ymmärrä. Olisi kaikkien etu jos edes yrittäisitte. Dementoitumisen ennuste on noussut jo yli 50 ikävuoden. No eduskuntaa ei tarvitse katsoa. Katsokaa vaikka tuota uutista https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009336435.html ja muistelkaa koska tuo henkilö on ajanut Suomen etua. Ei koskaan. On kuitenkin vielä SDP:n jonkinlainen idoli. Välttäkää kaikkeen häneen liityvää.

Jukka

Aivot kiehuu minullakin, kun seuraan tämän maan alasajoa.

ike

Saarikon ”vahvuus” on hänen naiivituensa, kai. Ainakin hänen äänestäjiensä miestä koskapa häntä äänestävät.

Jukka

Keskustanuoret pöyristyivät, kun Väyrynen asettui ehdokkaaksi. Pomo pyöristyi

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Tuon sanoja taisteli rintamalla Suomen puolesta ”ylikansallisen heimon” johtamaa armeijaa vastaan. Myöhemmin luovutti Suomen samalle ”heimolle”.

Eetee

Kukahan nämä loiset sitten elättää kun he perivät maan?

Juha

Kommunismi perustuu siihen, että tyhmät ahkeroivat laiskojen puolesta. Kommunismi on ihmiskunnan syöpä ja päättyy tuhoon ja kuolemaan. Aina ja joka kerta.

Tiitu

Näin.

ike

Olet asian ytimessä. Toivottavasti ei kukaan. Yrittävät tehdä kuten loiset aina yrittävät, etsiä uuden isännän. Entäs kun niitä ei enää löydy.

Tiitu

Hih….historia osoittaa,että elättäjiä löytyy. 🤫

meidän verovaroin

Aamiaiskohu – Pääministeri Marin yrittää vetää keskustelua sivuraiteelle
https://www.youtube.com/watch?v=mhnj4CZqQh0

VASTAMEDIA VOISI MUISTUTAA NÄISTÄ
KOSKA VALTAMEDIA ON UNOHTANUT

MIETIKÄÄ JÄRJELLÄ MITÄ MTV 3 KIRJOITAA
– Marinia pidetään parlamentissa ja muutenkin täällä Brysselissä poikkeuksellisena poliittisena supertähtenä,
****jota mikään skandaali ei horjuta***
ja joka on sekä suosittu että tunnettu yli kansallisten rajojen
**jota mikään skandaali ei horjuta***
ELI hän saa tehdä mitä huvittaa
mokailla kusettaa valehdella
mutta EU n liberaali vasureille sillä ei ole mitään väliä
vaan mikään skandaali ei horjuta Mariinin diktatuuria
hän on kuin EU liberaali vasureiden kim jong ung

SDP dementikolle muistutus

siis Tehkää juttu Sanna MARIININ KOHUISTA
Muistutus tuon naisen touhuista
koska dementoitunut valtamedia on tahallaan unohtanut ne faktat
ja Sanna jota mikään skandaali ei horjuta
eikä kansanvallan demokratia enää hämää

Ilkka Forsten

Kyllä sitä ainakin sen verran ” horjuttaa ” että jos ei olekaan paikkaa hallituksessa sanelemassa mitä tanssiminen tarkoittaa nuorelle ihmiselle, hän änkyttää ja räpyttää silmiään kuin radiosähköttäjä. Skandaali horjutti jo nyt hänen egoaan, mutta eihän siitä tietenkään mitään haittaa synny kun hyvävelikerho taputtaa olalle ja kiittelee hienosti hoidetusta hallitusvastuusta, hyvin hoidetusta kansan piikityksestä ja sodanjulistuksesta venäläisille. Nyt on selfien aika, ja sitten kuvankäsittelyä perään että pää ei näytä peräpäältä.

Puolueeton

Kaikki ongelmat, mitä voi olla tulossa suuresta siirtolaisuudesta, ovat valkoisen väestön omaa syytä. Valkoinen väestö on äänestänyt valtaan ja tiedonvälitykseen sellaisen joukon, jota ei kiinnosta omien kansalaisten elämiseen tarvittavat toimenpiteet.
Toisaalta ei ole tietoa, mitä jatkossa tulee tapahtumaan. Valkoisten keskuudessa imeväiskuolleisuus on likimain kadonnut ja väestön joukossa ilkeät aivomutaatiot lisääntyvät. Tämä on johtanut tieteen rappioon ja pseudotieteen syntyyn, jossa tiede on 80% virheitä tai huijausta. Valetiede on korvannut uskonnot, mikä on tulevaisuutta tuhoava aate.
Tiedehän on ainoa tapa saada tietoa, miten tulee tulee tulevaisuudesta huolehtia oikealla tavalla. Ennen tiedettä toimittiin vuosisatojen aikana kehittyneen uskonnon sääntöjen avulla. Esimerkkinä uskontojen sianlihan käyttökielto. Se on ollut välttämätön tieto välttää sianlihasta saatuja loisia.
Uskonnoissa on ajanmittaan syntyneitä tarpeellisia ohjeita. Rehellisessä tieteessä on luonnonlaeiksi sanottuja ohjeita, miten rakentaa esimerkiksi toimiva auto tai ydinpommi, josta on ainakin ollut toistaiseksi suuri hyöty estämää 3. maailmasotaa jo 80 vuotta. Mutta ilkeiden aivomutaaioiden lisääntyessä sekin voi tapahtua.

ike

Siinä mielessä olet oikeassa että moni ongelma on valkoisten omaa syytä. Olisi ollut viisasta antaa ihmisten kehittyä kuin kehittyvät. Jos on joku sivilisaatio, on parempi että sen tuotteita ei mennä kauppaamaan ihmisille jotka eivät ole siihen valmiita. Olisi ollut oikein antaa Afrikan olla omissa oloissaan, samoin monen muun maanosan. Länsimaita ajaa kuitenkin voitontavoittelu ja sillä on haittapuolensa, kuten myös hyvät puolensa. Olemme niin nuori sivilisaatio että emme oikein osaa erottaa tuota. Pieni ajatus kuitenkin on että on sivilisaatioita jotka ovat tämän ongelman ratkaisseet.

Tiitu

Totta, tuo valkoinen toiminta,mutta onko oikeasti ihonväri, äly, hyväksyväisyys,,, vai mikä,,, perimmäinen totuus?

ike

Ei mikään noista. Perimmäinen totuus on aivan muualla. Minulla on oikeus, samoin kuin muillakin ihmisillä, kertoa totuus. No pakko laittaa tuo :😊 Rasismi on vain tiettyjen ajatus-suuntautujien demonisoitavaksi, demareiden, ym. tapa yrittää tuoda todellisuuteen jotakin joka ei ole totta. Kukaan meistä ei ole sitä mitä kuvittelee., onneksi. Joten noin yleisesti. Voitaisiinko jo lopettaa tuo tappelu, ei siitä hyvää seuraa. Voisihan siitä kuitenkin seurata että Venäjä olisi vähän suurempi maa kuin se jota joku aika sitten ennustin. No kyllä tuo luhustus tapahtuu. En pääse yli tuosta.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Totuus löytyy Magneettimediasta. Tai sitten kaurapuurosta(https://youtu.be/8IcEZSwZeoI)

Uuni

Pitäs leirit ottaa taas käyttöön Saksassa…

Ilkka Forsten

Etenkin kun ne ovat vielä pystyssä ja hyvin restauroituna.

Kukavaan

”Khani viittaa siihen, että vaikka saksalaiset eivät pidä maahanmuuttajista Saksassa, maahanmuuttajat pysyvät maassa, ellei äärimmäistä väkivaltaa esiinny.”
Siinähän se ratkaisu on ja vieläpä matun esittämänä. Tarttuvatko saksalaiset tähän viimeiseen oljenkorteen.

karkkipiispa Kumpunen

Tätä menoa Eurooppa muuttuu ”Pohjois-Afrikaksi” (vrt. Pohjois-Amerikka)

pertsa

Kannattaa jokaisen tällä saitilla kommentoivan lukea yllä oleva teksti ja pohtia miksi Saksaa lyödään kaikilta tahoilta! Saksan kansa on ollut poikkeuksellisen ahkera ja teknisen kehityksen, musiikin, sekä hyvinvoinnin maa Toiseen Maailmansotaan asti vaikka Britannian, Ranskan ja USA:n toimet aiheuttivat talousromahduksen 20-luvun lopulla. USA:n miehitettyä Saksan länsiosan1945 ja ajettua läpi uuden perustuslain tuhottiin Saksa valtiona, jäljelle jäi vain orjavaltio palvelemaan McMafiaa!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Magneettimediasta löytyy vastaus.

Tiitu

Niin se oli silloin, nyt haarukassa on koko EU.