Muu maailma

ISIS-terroristi: Päiden leikkaaminen ja kurkkujen katkominen on islamin kirjoitusten mukaista

Koraani. Kuva Pixabay

Turkkilainen ISIS-terroristi vahvistaa, että koko sivistynyttä maailmaa kauhistuttaneet ISIS:n suorittamat päiden irroittamiset ja kaulojen katkomiset johtuvat islamista ja sen pyhistä kirjoituksista.

Kiinni saatu turkkilainen ISIS-terroristi Abu Obaida Al-Turki sanoi haastattelussa, että ISIS ei tunne oppositiota. Mies kommentoi myös islamilaiselle valtiolle ominaisia päiden irrottamisia sanoen, että ”toteutamme vain sitä, mitä islamilaissa lähteissä mainitaan.”

Al-Turki kertoi, että kun joku saadaan vangiksi, imaami päättää, laitetaanko hänet vankileirille vai tapetaanko hänet. Al-Turkin mukaan kaikki tapahtuu täysin sharia-lain mukaisesti.

Islamilainen valtio ei miehen mukaan ole millään muotoa demokraattinen.

– ISIS ei ole demokraattinen. Meillä ei tunneta oppositiota. Joskus järjestön sisällä oli vastustusta sen noudattamaa politiikkaa kohtaan, mutta siitä seurasi pidätysten aalto järjestön sisällä. Monet päätöksiä ja politiikkaa vastustaneet ISIS:n jäsenet joutuivat pidätetyksi. Abu Bakr Al-Baghdadi ja häntä lähellä olevat johtajat kontrolloivat päätöksentekoa. Oppositiota ei ole. Esimerkiksi kukaan ei voinut kritisoida kiinni saadun jordanialaislentäjän Muath Al-Kasasbehin polttamista [vuonna 2015].

Al-Turki kertoo, että päätöksen pilotin polttamisesta teki Al-Baghdadi ja Shura-neuvosto. Päätös kuitenkin noudattaa – kuten päiden irroittamiset ja kurkkujen katkomiset – pyhien kirjojen kirjoituksia, haditheja. ISIS-terroristit vain noudattavat mitä on sanottu islamilaisissa lähteissä. Mies kuitenkin muistuttaa, että ISIS on mennyt pidemmälle kuin profeetta Muhammed, sillä profeetta ei koskaan videoinut tekemisiään ja jakanut näitä koko maailman nähtäväksi.

– Kuka hyvänsä juutalainen, kristitty tai harhaoppinen muslimi on islamin ja sharian mukaan vääräuskoinen. Jos vääräuskoinen joutuu vangiksi sodassa tai taistelussa, päätös tappamisesta tai vankina pitämisestä kuuluu sharian mukaan imaamille.

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit