Eurooppa

Iso-Britannian terveydenhuolto vaatii palosammutus- ja diversiteettikoulusta jotta eläkkeelle jääneet lääkärit ja hoitajat voivat auttaa taistelemaan koronaa vastaan

Needle injection
Kuva Marco Vergh / Flickr / CC BY 2.0

Britannian terveydenhuoltojärjestelmä palkkaa jo eläköityneitä lääkäreitä ja hoitajia rokottamaan kansaa koronaa vastaan. Tehtävän vaatimukset herättävät nyt keskustelua saarivaltiossa.

Eläkkeelle jäänyt yli 30 vuotta lääkärinä toiminut Jessica Jones on yksi niistä, jotka haluavat auttaa brittejä selviämään koronapandemiasta rokottamalla näitä. Jotta työn voi aloittaa, tulee täyttää NHS:n (kansallinen terveydenhuoltojärjestelmä) 21-kohtaisen tarkastuslistan vaatimukset.

– Meiltä vaaditaan palonsammutuskoulutusta, radikalisaation tunnistamista ja asioita, jotka saavat ihmettelemään, haluaako NHS meitä lainkaan takaisin, Jones kritisoi.

– Aivan varmasti pystymme antamaan lihakseen piikin. Jos he olisivat todella epätoivoisia, he eivät tekisi tästä näin naurettavaa.

Tarkastuslistassa lääkäreiltä ja hoitajilta vaaditaan asioita kuten tietämystä tietosuojasta, radikalisaation estämisestä, tasa-arvosta, monimuotoisuudesta ja ihmisoikeuksista.

Professori Martin Marshall kertoo, että ”jotkut näistä byrokraattisista vaatimuksista ovat naurettavia” ja varoittaa, että ”tarkastuslista karkottaa pois mahdolliset palaajat”.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit