Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Italia – Painajaismainen lauantai 17-vuotiaalle roomalaispojalle ja äidilleen: kaksi alaikäistä ryösti ja raiskasi heidät

Kuva: Flickr

Nuorukainen oli menossa autoonsa kun kaksi nuorta tuli uhkailemaan häntä puukolla. Hänet pakotettiin antamaan matkapuhelin ja pieni summa rahaa, minkä jälkeen hän joutui antamaan heille suuseksiä kadulla. Tämän jälkeen he pakottivat hänet viemään heidät kotiinsa, Casal Monasteron kaupunginosaan Roomassa. Siellä he varastivat 200 euroa ja raiskasivat äidin samalla tavalla kuin pojan.

Tekijät – kaksi tunisialaista – pakenivat, mutta poliisi löysi heidät muutamassa tunnissa.

Tekijät olivat aiemmin karanneet alaikäisten turvapaikanhakijoiden yksiköstä.

“He pitivät puukkoa poikani kaulalla, mitä muutakaan olisin voinut tehdä? He uhkasivat tappaa meidät molemmat”, 54-vuotias äiti kertoo.

Tunisialaiset kuvasivat teot ja striimasivat ne sosiaaliseen mediaan.

Lähteet: Il Tempo, Roma Corriere

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ja sen kyllä huomaa

Sanna Marin on kassaneiti. Meillä on kassaneiti pääministerinä.

Lieväasteinen

”Tekijät olivat aiemmin karanneet alaikäisten turvapaikanhakijoiden yksiköstä.”

Tämä tarkoittaa, että jos tapahtuu jotain ikävää, kukaan ei rupea niitä etsimään ja jos ruumiit silti löydetään, ne tuskin pystytään identifioimaan. No koska tyypit ovat (omien sanojensa mukaan) alaikäisiä, en ehdota mitään tämmöistä enkä yllytä mihinkään tämmöiseen. Signora silti voisi ehkä ottaa yhteyttä cosa nostraan ja vaikka maksaa niille, koska poliisiin ei ole enää luottamusta samoin kuten oikeusjärjestelmään. Cosa nostra voisi pyytää tyyppejä tosi hartaasti ottamaan toisiltaan suihin. Video otettaisiin ja striimattaisiin. Tämän operaation jälkeen tyypit siirtyisivät automaattisesti tiettyyn kastiin (passiivihomot), josta ei ole mitään ulospääsyä (yksi kerta riittää koko elämäksi), eivätkä saisi enää keneltäkään mitään rispektiä. Ainoana vaihtoehtona olisi pitää tosi matalaa profiilia ja elää ihmisiksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Tuo loppuu vasta silloin, kun lakkaamme olemasta lampaita. En näe enää muita vaihtoehtoja.

Ja suvakkien mielestä tuo rikolliskaksikko on rakenteellisen rasismin ja valkoisen ylivallan uhreja. Suvakit ovat iskostaneet tuon uhriaseman noiden vähä-älyisten päihin. Kumpi on suurempi pahe? Nuo vähä-älyiset rikolliset vai niiden takana hääräävät suvakit?

juha II

Tuo oli sitä oikeaa pelkopornoa!

Lännen pervotyranniassa tapahtuu. Sen ovat saaneet ukrainalaiset naiset ja lapset kokea niin Saksassa kuin Ruotsissakin miltä se NATO-EU:n globalistinen ”itsenäisyys” tarkoittaa! Toki kun olemme kuulleet. Venälöiset eivät edes jouda sotimaan kun yhtä persoja ovat kuin v. 1945 Berliinissä!

En tiedä tekeekö nuo uutiset maailimaa yhtään paremmaksi, sillä yksi on yhdelle täyttä totta ja toiselle mitä rasistisinta vihapuhetta!

Itse uskon kuitenkin paljon ennemmin siihen, mitä EU:n ”rauhanjärjestön” tiloista kuuluu kuin sieltä missä on oikea siota. ”Rauha” on kovin suhteellinen käsitys siellä missä aidot kristilliset arvot ovat vaihdetut itse ”kehnoon”! Takapajuinen ahdasmielinen kristillisyys toki on uhka ”liberaaleille” (komkmunisteja), joista kaikkein kirjainyhdistelmien sankari Kanadan pääministeri Justin Trudeau, joka on kuin itse biologinen isänsä. Mutta valheellisuudessaan kaiketi tullut äitiinsä, koska puheet, joita tuo despoottinen pelkuri pitää käärmekielisyyden Eden tasoa!

Maa ja valtakunta, jossa ei ole oikeutta vaan kaikkinaisen vääryyden ymmärtäjiä ja puolustajia kieltäen vielä toismielisiltä sananvapauden ja ihmisoikeudet. Ovat nämä hallitsijat kaikkein julmimmat, ahneimmat, rikollisimmat ja ihmiselämää vihaavimmat diktaattorit, joita tähänastinen ihmiskunnan onneton ja verinen historia koskaan ennen nähnyt maanpiirin kannella!

Lieväasteinen

Kaksittaistapaus…

Ruupo Kustaa

Kummatko lie hirviömäisempiä, ne jotka moisia tekoja tekee vai ne jotka näitä tekijöitä tänne haluaa. Toivottavaa olisi, että näitä tyyppejä tänne haalivat ja haalimista vaativat pääsisivät myös nauttimaan ns koko rahalla lemmikkiensä tarjoamista ”elämyksistä”.

gameover

Ryssien vika !

Ilkka Forsten

Mitä muutakaan olisitte voineet tehdä ? Jättää Tunisialaiset ja muut välimeren aalloille ja katsoa muualle kun huudellaan apuja. Olisitte voineet myöskin äänestää Matteo Salvinia, mitä ette todennäköisesti voi sietää, koska hän on ”rasisti ”.. Mikäli yhtään lohduttaa, sama tyhmyys vaivaa koko eurooppaa, ja Ruotsi on sen huipentuma Ranskan ohella. Suomi tulee hyvin lähellä vastaavaa kehitystä, sillä meilläkään ei saa olla eri mieltä sitä kuka rikastuttaa ja ketä.

murre riepunen

Maamme valtamedia Ylen johdolla keskittyy uutisoimaan kunnianhimoista vihreää loikkaa, satojen miljoonien hukkaamista afrikan ammtottavaan kitaan, tästä nukkehallitus on ylpeä…valitettavasti.

YLE KIINNI PIAN!

YLEn suureen ongelmaan voidaan yrittää tätä:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9574
Missä YLE siellä VALE

Ruupo Kustaa

Uutta eurooppalaista normaalia arkea tämä vain on. Tätä tapahtuu vain koska näin halutaan tapahtuvan. Kaikki ei tietysti halua, mutta ne jotka päättäjän paikalla on haluaa tätä menoa. Piti prkl vielä nähdä tämäkin, että maanosastamme tehdään turvaton helvetti asua ja olla.

Rape

Huom! suvakkifemakot, tässä se on Suomenkin tulevaisuus, odotellaan uutisia.

Maila Laukas

Suvakkifemakoilla herahtaa kellari kosteaksi näistäkin marakattiuutisista, ikävä kyllä.
P.S. Olisko pitänyt puraista nakki poikki…

Kata

Noissa nakeissa voi olla sellainen määrä ei niin kivaa kasvustoa että voi näitä ihmisparkoja..pitkään vielä tarkistuksia ja hoitoja mahdollisesti.
On se kumma että noillä se jäyhä jöpökkä vaan jöpöttää koko ajan ja väliajatkin.

juu

Suomessa on vielä päästy kohtuu pienillä vahingoilla näiden valepakolaisten kanssa, tai sitten niistä ei ole uutisoitu.
Afrikan ja lähi-idän maissa on oikeasti laskettu pahimmat rikolliset pois kunhan lähtevät maasta pois.
20-vuotta saattanu istua vankilassa, mutta eurooppaan tullessa onkin alaikäinen ”teinipoika”

Jarmo

Ainoa keino näiden tapausten loppumiseen taitaa olla julkiset hirttäjäiset.

Kata

”Turvapaikanhakijoita”….motiivien epäily on rätsismiä.Ja sama jatkuu ja jatkuu…Eurooppa se vaan täyttyy…mutta tällainen ei siis kauhistuta pirsikihoja eikä muita libtardeja?
O tempora O mores!

eetee

Ellei ihannoi tätä kultturaalisempaa väkkivaltaa on faskisti.