Eurooppa Maahanmuutto

Italialainen kaupunki on muuttunut siirtolaisten taistelukentäksi

Kuva Shutterstock.

Italialaisen Ventimiglian merenranta on muuttunut maahanmuuttajien yhteenottojen näyttämöksi. Ensin kivitystä, sitten ravintolasta varastetuilla veitsillä uhkailua. Kaikki illalla kaupunkilaisten parhaaseen ulkoiluaikaan.

Maahanmuuttajien taisteluista on tulossa uusi normaali Ventimiglian italialais-ranskalaisella rajalla. Oberdanin merenrannalla tusina maahanmuuttajaa kylvi paniikkia illalla parhaaseen ulkoiluaikaan, kun rannalla oli äitejä lastenvaunujen kanssa, turisteja sekä asukkaita, jotka halusivat nauttia merenrannan rauhasta työpäivän jälkeen.

Pian ranta muuttui painajaiseksi, jossa kivet lensivät rannalta pysäköityjen ja ohi ajavien autojen päälle. Kukaan ei loukkaantunut, ja muutamat autot kärsivät vahinkoja. Kun kivisade oli ohi, joukko siirtolaisia ​​tuli ravintolan terassille ja varasti pöydiltä useita veitsiä. Sitten lähellä rantaa pari maahanmuuttajaa haastoi toisensa kaksintaisteluun.

Ventimiglian asukkaat ovat epätoivoisia eivätkä tiedä, kenen puoleen kääntyä maahanmuuttajien aiheuttamien ongelmien vuoksi. Vastaanottokeskuksen on muuttanut Ventimiglian toiseksi, mitä se oli ennen. Usein nämä maahanmuuttajien yhteenotot johtuvat nimenomaan eri etnisten ryhmien välisistä vihamielisyyksistä.

Ranskan puolelle pyrkivät maahanmuuttajat myös ryöstelevät asukkaita, baareja ja ravintoloita.

Legan parlamenttiedustaja Flavio Di Muro ehdotti vastikään pidätyskeskuksen avaamista kotimaahan Ventimigliaan – ei hotellia, vaan pidätyskeskus niille maahanmuuttajille, jotka ovat saapuneet maahan laittomasti ja joita odottaa kotimatka. Ehdotus lähetettiin sisäministerille Luciana Lamorgeselle, ja jos vastaus on myönteinen, pidätyskeskus nousee muutamassa kuukaudessa harjaan.

Lähde Il Giornale.

Tilaa
Ilmoita
guest
13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kaarnalaivaveistämö

Varmaan on kyse edelleen vaan kultturellista värinästä.

Trampas

Kyllähän tämä vähän harmittaa, kun noilla on ne ihmisoikeudet.

Ilkka Mänttäri

No, se on vähän niin että tuo terminologia on näillä viheriäisillä ym. mennyt niin sekaisin että eivät itsekään ymmärrä mitä puhuvat. Eli eivät kykene kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa koska antavat sanoille aivan omia merkityksiä ja luulevat olevansa fiksuja. Tämä kautta linjan. Tietysti on sitten se porukka joka on niin korruptoitunut etttä laki ei enää heille merkitse mitään.

John Quiman

Viherfasisteille ideologia on elämän ohjenuora, siis heidän uskontonsa on lakienkin yläpuolella. Sitten riehuvat raivokkaina, kun joku Räsänen puhuu uskontonsa ajatuksista kirkon sisäisessä keskustelussa, vaikka Räsänen ei niitä oppeja lain yläpuolelle ole suositellutkaan.

John Quiman

Jos jotkut italialaiset olisivat riehuneet tuolla tavalla, olisivat ne kaikki lentäneet putkaan saman tien.

Kaino-Vieno Huttunen

Sotaa, vainoa, puutetta, kurjuutta ja ilmastonmuutosta paenneen reviirille tuli toinen samanlainen.

Äitini perheineen ja sukuineen joutui evakkoon Neuvostoliitolle luovutetusta Sallasta. He päätyivät samalle Pohjois-Pohjanmaalle Karjalan evakoiden kanssa. En kyllä muista mitään riitoja olleen. Pikemminkin sama kohtalo synnytti jonkinlaista lämpöä ja sielujen sympatiaa, kun asia tuli puheeksi.

Muutosta

Eikös ne karabinierit ole melkoise ärhäkkää porukkaa konepistooleidensa kanssa? Luulisi niiden ensin käskyttävän ja sitten laskevan kylmäksi kaikki jotka vielä uskaltavat seisoa.

kari

yhtä löysä sisäministeri kuin hölmölandiassakin

juu

Oikeus omiin käsiin ja ajamaan tunkeutujat pois.
Turha kenellekään poliitikolle valittaa, vaikka jollain poliitikolla olisi järki päässä, niin eu lahjoo tai uhkailee siitäkin matumyönteisen.

Jussi Hämäläinen

Mitä ihmiset odottavat tapahtuvan, kun maahan otetaan joutilaita, oppimattomia, ammattitaidottomia ja täydellisesti thar-kulttuuria edustavia sotaisia, piittaamattomia ja oman kulttuurinsa, uskontonsa ja henkilönsä täydellisestä ylemmyydestä vakuuttunutta koplaa?
Erityisesti, kun tämä kopla jo kaikki omat yhteiskuntansa joka paikassa, joka kerta ja ilman ainoatakaan poikkeuksta on touhuillaan saattanut täydellisesti pieleen menneiksi, toivottomiksi, surkeiksi paskastanioiksi?

Venaas,,, ai niin, sitähän me odotimmekin; moniosaamista, vienti-innovaatioita, uutta Nokiaa ja mukavia kokkailuhetkiä.

Niinhän se oli, eiks vaan?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jussi Hämäläinen
Kata

”Ventimiglian asukkaat ovat epätoivoisia eivätkä tiedä, kenen puoleen kääntyä maahanmuuttajien aiheuttamien ongelmien vuoksi.”

Tämä sama juttu on kaikkialla…ketään ei kiinnosta kantisten kohtalot!PRKL

Anonyymi

Tämä e ole uutta Italian ja Ranskan rajalla, mutta näinhän siinä käy, että kun asioille ei tehdä mitään, ongelmat pahenevat. Matteo Salvinia tarvittaisiin ja viranomaisille käyttöön konstit, jotka tehoaa. Tuo Ventimiglia on pullonkaula ja jonkin verran hidastaa pääsyä etäämmälle Eurooppaan, koska niin harvoissa paikoissa on rajoilla minkäänlaista rajavalvontaa. Kokemusta aiheesta on monelta kesältä; suomalaisissa rekisterikilvissä olevalla autolla saa ajaa rajojen yli kuin tyhjää vaan, ainakin ennen koronaa. Tuo kyseinen rajanylityspaikka oli muutama vuosi sitten ainoa, jossa syynättiin vähän pitempään, mutta silloinkaan autoa ei edes tutkittu salamatkustajien varalta.

Ilkka Mänttäri

Suomen passi on tähän asti ollut aika hyvä matkustusasiakirja mutta kyllä ne ajat siitä muuttuvat tällä menoa. Turha enää odottaa hyvää kohtelua passin perusteella. Kyllä täytyisi saada etninen profilointi kunniaan. On typerää edes yrittää kieltää tehokkainta työkalua näihin ongelmiin, karkoituksien ohella tietenkin.