Eurooppa Politiikka

Italialainen konservatiivijohtaja: Vasemmisto käyttää LGBT:tä ihmiskilpenä

Giorgia Meloni (FdI). Kuva Shutterstock.

Giorgia Meloni, kansallismielisen Italian veljien johtaja, kritisoi vasemmistolaisia väittäen, että he käyttävät LGBT-ihmisiä ”ihmiskilpinä” agendansa ajamiseksi.

Giorgia Meloni (Italian veljet, Fratelli d’Italia, FdI) on nykyään yksi Italian suosituimmista poliittisista johtajista. Hän ilmaisi vastustavansa osaa Zan-lakina tunnetusta homofobian vastaisesta laista, jonka vasemmistolaisen demokraattisen puolueen (PD) jäsen ja LGBT-aktivisti Alessandro Zan on esitellyt.

Meloni kritisoi vasemmistoa sanoen, että he ”käyvät poliittista taistelua homojen ja lesbojen avulla” ja lisäsi, että vasemmisto käyttää ”kaikkein haavoittuvimpia ihmiskilpinä tehdäkseen jotain muuta”.

Puoluejohtaja jatkoi, että Italiassa on monia LGBT-ihmisiä, jotka ”eivät pidä siitä, että heitä käytettäisiin hyväksi ja jotka olisivat propagandan apuna”.

Juuri julkaistun kannatuskyselyn mukaan Melonin puolue on maan suosituin – FdI:tä äänestäisi 21 prosenttia italialaisista, jos vaalit pidettäisiin nyt.

Kansallismielisen puolueen kannatuksen kasvu on ollut huikea, sillä vuoden 2018 parlamenttivaaleissa FdI sai 4,4 prosentin kannatuksen.

Lähde Breitbart.

Tilaa
Ilmoita
guest

30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

phi kappa phi dissertation fellowship https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback

vegas slots online free https://411slotmachine.com/

trackback

lucky 7 slots in moline https://beat-slot-machines.com/

trackback

dnd level 6 spell slots https://slotmachinesforum.net/

trackback

1considerations

juha II

Kommunistitb ovat AINA käyttäneet kaikki alhaiset keinot vain keppihevosina yhteen päämäärään eli VALTAAN. Sama koskee sosiaalidemokraatteja ja vihreitä, jotka viiteryhmilleen tyypillisesti esiintyvät ”korkeine” arvoineen, moraaleineen ja ennen kaikkea syyllistäen muita puolueta (”oikeistolaisia”) kaikista mahdollisista ”rikoksista” heikko-osaisia vastaan, jotka eivät ole sossuille mitään muita kuin keppihevosia pääsyssä valtaan, josta he eivät koskaan halua luopua!

Suomessa sisällissodan aloittivat sossut ja vaativat vastoin kaikkia parlamentarismin sääntöjä vastaan muita laillisia puolueita luovuttamaan ykskantaan luyiovuttamaan diktatoorisen vallan yksin ja vain yksin heille itselleen!
Tämän jälkeen kaikki muut poliittiset puolueet ja kansalaiset oliesi teurastettu sellaisessa verilöylyssä, joka olisi vetänyt vertoja kaikille ”toveri valtioille”. Eikä tätä olisi pide4tty minään rikoksena vaan joka vuosi samana päivänä olisi järjestetty puna-armeijan paraateja ja kommunistisen johdon yltäkylläisiä syöminkejä ja ryyppäjäisiä!

Sampo Maa

Homofobian vastainen laki? Mitähän hittoa sekin on tarkoittavinaan? Fobia tarkoittaa järjetöntä pelkoa. Sitä, että ihminen kohdistaa ahdistuksensa ja pelkonsa sellaiseen kohteeseen jota ei todellisuudessa ole syytä pelätä. Kyse on siis lievästä mielenterveysongelmasta. Ja sitäkö nyt sitten ollaan lailla kieltämässä? Entä sitten esim. hämähäkkifobia? Pitäisikö sekin kieltää lailla? Vai voisiko sittenkin olla niin, että fobia on aivan väärä sana käytettäväksi tässä yhteydessä?

Ilkka Mänttäri

Luulen että homoja vastan ei kenelläkään ole mitään tässä yhteiskunnassa. Tuohon valtamedian propagandaan kyllä on. Kaikesta tehdään politiikkaa. Luuletteko että ihmiset jotka orientoituvat vähän toisin teitä kiittävät, minun tietääkseni haluavat vain elää tavallista elämää.

Vasemmistovihreät 🚮

Fiksu nainen.

Kaino-Vieno Huttunen

Uin tässä muutaman vedon vastavirtaan. Ainakin sikäli, että jo pitkään vasemmistoaatteet ovat vetäneet puoleensa älymystöä sekä taiteilijoita, joissa on paljon myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä. Aatteen levittäminen työväestöön toi sen piiriin myös perheelliset, joille tähän asti oli opetettu kristillisiä perhearvoja. Nämä perhearvot ovat olleet vahvoja, eivätkä vanhat vasemmistopuolueetkaan ole niitä ennen 1990-lukua kyseenalaistaneet, 60 – 80 – luvuilla ajettiin juuri perheitä tukevaa sosiaalipolitiikkaa. Kysymys oli myös siitä, millaisia teemoja ihmisille pystyttiin viemään läpi aiemman taustaohjelmoinnin ansiosta. 70 – 80-luvulla myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet paranivat ja yleinen ilmapiiri alkoi muuttua myönteisemmäksi. Tämän muutoksen myötä seksuaali- ja sukuouolivähemmistöjä on voitu tuoda aiempaa vahvemmin esille politiikassa ja ikävä kyllä käyttää myös hyväksi.

Hyväksikäyttö tulee mielestäni selvimmin näkyviin oudossa tavassa niputtaa kaikenlainen rajanveto ikään kuin se olisi kaikissa tilanteissa ja kaikkialla sama asia. Ikäänkuin vasemmistoliiton ajama yhdenvertaisuus merkitsisi taliban-Alin ja kotimaisen homo-Kustaan olevan täysin samanarvoisia vaikka taliban-Ali katsoisi Allahin määränneen hänet hirttämään homo-Kustaan. Politiikan sokea piste on siinä, että kukin puolue katsoo olevansa oikeassa ja katsoo olevansa ainoa oikeassa oleva. Ikävä kyllä sen oikeassa oleminen päättyy siinä, mistä alkaa toisen puolueen aate ja puolueohjelma. Toisaalta oikeassa olemisen kokemus aatteen tasolla ei merkitse sitä, että oikeaksi katsotut asiat toteutuisivat käytännön tasolla nyt tai koskaan. Myös kaikkien muiden asianosaisten tulee allekirjoittaa samat asiat. Jotta siis taliban-Ali ja homo-Kustaa voidaan sijoittaa samaan tilaan, tulisi taliban-Alin ajatella homoudesta samalla tavalla.

Minusta nykyihminen jostain syystä sekoittaa ideat ja todellisuuden. Mietin tuossa aamulla herättyäni, miksi puolueet vielä 70-luvulla saivat kansan barrikadeille, eivät enää. Siksikö, että kuvitellaan, että johonkin uskominen tai paremminkin mielipiteen omistaminen jostain asiasta katsotaan samaksi asiaksi kuin sille olisi tehty jo jotain?

Tomppa

Nämä vasemmistolaiset taiteilijat, korkeakoulujen professorit ja muut ”älymystön” edustajat kuvittelevat pääsevänsä uuden diktatuurin myötä etuoikeutettuun asemaan, mutta – kuten Juri Bezmenov itse toteaa – joutuvatkin välittömästi likvidoitavaksi, koska tietävät liikaa. Alla on linkki youtube videoon, jossa Juri kertoo tästä ja indoktrinoinnista tarkemmin.
https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI

timo

Vihervasemmistolle kaikki vähemmistöt on vain työkaluja ja hyödyllisiä idiootteja joita käytetään tavoitteiden saavuttamiseksi.

John Quiman

Kun tutustuu kulttuurimarxistisuuden ideoihin, löytää juuri tuon tiedon. Tarkoitus on vain käyttää vähemmistöjä, keksittyjä ja vielä keksimättömiäkin, luomaan sekavuutta ja kaaosta. Sen he uskovat johtavan siihen, etä he voivat kaapata vallan luodakseen diktaturiansa.

Osana taktiikkaa on, että pieniä ryhmiä saadaan taistelemaan hyvältä asialta näyttävien asioiden puolesta. Kukin taistelee sitten jonkin yksittäisen ”hyvän asian” eteen, mutta ei tiedä olevansa raadollisen kokonaisuuden hyödyllinen idiootti. Jos tietäisivät mitä tavoitteita todellisuudessa tukevat, lopettaisivat useimmat heti.

Nykymaailmassa sellainen diktaturia olisi pahempi kuin Neuvostoliiton totalitarismi, koska teknologia mahdollistaa paljon pidemmälle viedyn kansalaisten valvonnan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Mänttäri

Siinähän se tuli koko vihervasemmiston agenda tiivistettynä.Voisin nyt olla aika häijy ja sanoa että tuo LGBT -agenda ja pakolaisaalto ovat verrattavissa Raamatun vitsauksiin joita Egypti sai kokea. No tuo ihmisille jotka etsivät analogiaa menneistä ajoista, sitä kyllä löytyy. Kummastakaan ei ole mitään hyvää tullut.Ainoat jotka tuota eivät kannata ovat nuo elintasovaeltajat. Muutosta ei tule ennenkuin heiltä evätään eurooppalaisten yhteiskuntien melko hyvä tuki joka euroopassa on tarkoitettu eurooppalaisille. Halusitte tai ette siihen se menee koska talous on taloutta ja ainoat joille teette pahoin ovat lapsenne. En kuitenkaan sano ( 😉 ) koska sekä vihervasemmisto että eurooppa hukkuu tuohon typeryyteen. Ette rakasta edes lapsianne.

Kata

Totta haastat!Nämä lbgdghjkuttrddfhhk ryhmittymät sun muut ääriämälbeet,cancelit jne ovat niitä vasureiden oman agendan työkaluja kuten laittomatkin jotta OMA ideologia pärjää ja siinä ei muista välitetä.Vain kahjonkiilto silmissä oman aatteen puolesta ja me olemme vain veronmaksajia joita kupataan viimeisen pisaraan saakka ellei…..
Ja todellakin,lastemme ja lastenlastemme tulevaisuus….huhuh ja näin jenkeissä ”koulutetaan”lapsia,järkyttävää… https://www.youtube.com/watch?v=QzWOt8fWFRk

Ilkka Mänttäri

Yhdysvallat on suuri kansakunta ja se on edelläkävijä niin hyvässä kuin pahassakin. Nyt historia heilahtaa pahaan suuntaan käytännössä koko maailmassa mutta eiköhän se ole jenkit jotka sieltä enimmäisenä ylöskin ryömii kun euroopassa vielä ollaan aatteen pauloissa.Sen verran kova on tuo yrittämisen meininki siellä eikä siellä käsittääkseni niin kovasti ihmisiä toppuutella. Ja vielä lopuksi siellä on vielä sananvapaus ainakin jos suomeen ja eurooppaan verrataan.

Kata

Ainakin vanhemmat ovat laajalti nousseet opettajia vastaan ja lapset otetaan pois kouluista ei koronan(jonka takia on toki yhä kouluja kiinni,jo toista vuotta)vaan siveettömien oppien jakamisen takia.Eli nämä kulttuurimarxistit haluaa lasten aivopesua jotta ovat helppoja käsitellä myöhemmin,kuten tuossa videossakin,pellen avulla ”sukupuolivapautta”,voi kiesus.Ja myöskin haluavat murtaa selkärangan ,kuten meilläkin,kristillisyyden.No nyt on kirkkokin jo sekaisin eli ei selustaa mistään vaan sekasortoa ja silloin nämä lapsia vihaavat tahot onnistuvat.
Ja kyllä siellä on noustu tuoleista niin sanoakseni!
Yksi kysymys on että kun lapsi,lapset jäävät kotikouluun niin toisen vanhemman ellei ole isovanhempia,pitää jäädä kotiin ja se taas on ongelma.
Näin saadaan helposti lasten maailmat sekaisin.Niin hiton surullista!ja vatuttavaa!Missäs ne YK:n lasten oikeudet,kenen hallussa onkaan YK?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Katariina Pihl
Ilkka Mänttäri

Vanhempien pitäisi nousta vastarintaan meilläkin mutta kun meillä tuo aivopesu on ollut kattavampaa koska olemme korruptoituneempi maa, meillä se vaan on peitetty paremmin.

Ilkka Mänttäri

Kyllä se selusta kuitenkin löytyy. Yksi selusta on tämä some. Ei ihmiskunta olisi voinut säilyä esim noitavainoista jos kaikki olisi sensuroitu. Some (😉oli tuolloin vapaampi.. Minulla on jonkinlainen, ehkä vähän naiivi, ajatus että jos jotakin meistä, sinua ja monia muita tällä kanavalla,kohdellaan pahoin niin voimme siihen jotenkin vaikuttaa.Valtaapitävien pelokas asenne johtuu toellakin pelosta. Se on aika kummallista että vaikka Tube kiellettäisiin niin aina löytyy keino, olen sillä tavalla optimisti.

Kata

Totta haastat,juuripa tästä asiasta jälkikasvun kanssa äsken juttelin.

Anonyymi

Oulussa polkaistiin valtion rahoilla kampanja raiskauksien estämiseen, kun maahanmuuttajien nuoriin tyttöihin kohdistuneet raiskaukset kaikesta estelystä huolimatta tulivat kiusallisesti päivänvaloon.Tuloksena saatiin naurettava tikotok-video, lapset laitettiin piirtämään sukupuolielimiä ja tutustumaan muovihärpäkkeeseen, jonka avulla voi nuolla toisen p-reikää. Miksi tästä ei noussut isompaa meteliä? Sairasta touhua!

Kata

Kyllä siis aivan niin surkea video ettei tiedä itkisikö vai nauraisiko kun katselee.Uskomatonta tolloutta.Kyllä näistä tyttöjen tapauksista tuli juttua kun Lokka sen paljasti mutta lähes brittigrooming tasolla mentiin koska ei voi puuttua ettei ole räzzizzti.Miten ihmiset voivat alistua sellaiseen syyttelyyn?Lapset kyseessä oherratunaika!
Rotherhamissakin vaiettiin 10 vuotta eikä ”uskottu” tyttöjä..yksi kai koki loppunsa…ei voi käsittää!
Ei myöskään avainten kilistelyä tai pää,olkapää,peppu…aikuiset äijät pulpeteissaan…farssi!

No No Brains

Itseäni aina välillä vieläkin naurattaa näyttelijä James Woodin kommentti this is my no no square tik tok videoon – ”imbesils” 🤣🤣🤣

John Quiman

Nuo eivät tiedä mitä rakkaus on. He eivät ymmärrä, että rakkautta ei voi olla olemassa, jos pää on täynnä aivopesun tuotteita, rakkautta ei voi olla, jos ei ole vapaata sanaa, rakkautta ei voi olla, jos opetetaan ideologisesti oikeaoppiseksi robotiksi.

Nuo porukat eivät edes tiedä mitä rakkaus on, koska he haluavat vain valtaa. Jos ihminen ymmärtää rakkauden, hän ei kaipaa valtaa. Hän voi olla halukas ottamaan paljonkin vastuuta, mutta ei koskaan tule vallanhimoiseksi.

Tuollaisen tuloksena on vain pystyyn kuollut henkisyyttä aistimaton lihallinen keho. Se on samaa kuin orjuus, vaan taitaa olla vielä pahempi, koska sellainen orja harvemmin edes yrittää vapautua.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Hyvin sanottu!

Anonyymi

Televisiossa esitetään ns. rakkausrealityohjelmia, joissa vedetään yhtäläisyysviivat seksin ja rakkauden välille. Nuo itseään näytille tyrkyttävät ja ventovieraitten kanssa lakanoissa pelehtivät tuskin tietävät edes, mitä rakkaus on ja 15-vuotiaana osataan jo kaikki temput. Sen jälkeen onkin asiaa jo pornoliikkeisiin, kun mikään ei tunnu enää miltään. Kuka itseään arvossa pitävä alentuu näihin ohjelmiin ja kuka haluaa pysyvää suhdetta tällaisten ihmisten kanssa? Säälittävää ja noloa.

Kata

Samaa mieltä,oksettaa jo mainokset näistä suoranaisista pano-ohjelmista.

Anonyymi

Lasten hankkiminenhan on Suomessa lähes rikos, koska tällä pallolla on liikaa väkeä. Lisäksi varsinkin valkoihoiset lapset eivät ole toivottuja, mutta sen sijaan musliminaisten suomalaisia parempaan sikiämistahtia ei saa arvostella. Lapsia hommataan, vaikka ei olisi varaa heitä elättää. Sama tahti kuin Afrikassa yleensäkin; täällä vaan kukaan ei kuole nälkään ja on muutenkin lokoisammat oltavat taikaseinän äärellä.

Ilkka Mänttäri

Jos tehdään lapsia ne lähtökohtaisesti täytyy olla valmiita elättämään ja kouluttamaan. Miten tuo muslimiväestö. Kaikki pitää tehdä veronmaksajien kustannuksella. Miten sitten kun veronmaksajat loppuvat. Jokainen muslimilapsi suomessa maksaa ainakin miljoonan ilman että vanhemmat voisivat osallistua edes veroissa siihen koska eivät maksa veroja. Repikää siitä.Olemme tuleva kehitysmaa, kiitos vihervasemmiston.