Eurooppa Politiikka

Italialainen MEP: Oikeat fasistit ovat Brysselissä

Belgialainen liberaali-MEP Guy Verhofstadt: "Tarvitsemme maahanmuuttoa". Kuvakaappaus Unkarin hallituksen Youtube-videolta.

Magyar Hírlapin haastattelussa italialainen Lega-puolueen EU-parlamenttiedustaja Marco Zanni sanoo oikeiden fasistien olevan Brysselissä.

– Euroopan eliitti pelkää, että maahanmuuttokriittiset puolueet pääsevät valtaan, kuten kannatuskyselyt osoittavat, sanoo italialaisen kansallismielisen Legan EU-parlamenttiedustaja Marco Zanni.

– EU-eliitti iskee poliitikkojen kimppuun heidän maahanmuuttopolitiikkansa vuoksi, hän huomautti.

MEP muistutti että Unkarin ja Italian hallitusten maahanmuuttopolitiikalla on kansalaisten vankka tuki, vaikka maahanmuuttomyönteinen eliitti pyrkiikin poistamaan vallan demokraattisesti äänestämällä valituilta hallituksilta.

Zanni jatkoi, että Italian sisäministeri ja varapääministeri Matteo Salvini haluaa johtaa puolueita, jotka pyrkivät saamaan aikaan perustavaa laatua olevia muutoksia maahanmuuttoon, sisäiseen turvallisuuteen sekä talouskehitykseen. Salvinin motto on ”tehdään yhdessä vähemmän mutta paremmin”, sillä Salvini haluaa nähdä EU:ssa itsenäisiä kansallisvaltioita.

Viitaten viime viikon Unkaria koskeviin keskusteluihin EU-parlamentissa, Zanni totesi, että EU-eliitti ei kunnioita demokratiaa vaan pyrkii muuttamaan lait politiikan työkaluiksi.

– Bryssel haluaa ketoa unkarilaisille mitä tehdä, vaikka he kansa valitsi Viktor Orbánin ja hänen edustamansa politiikan, jos he haluaisivat jotain muuta, he äänestäisivät sen mukaisesti.

– Oikeat fasistit ovat Brysselissä, he eivät kunnioita demokratiaa ja vaaleilla valittuja hallituksia, Zanni muistutti ja sanoi, että vaikka tilanne on tämä, tunnelin päässä näkyy nyt valoa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa