Eurooppa Maahanmuutto

Italialaisen kylän nigerialaismafia myy maanmiestensä elimiä – kansallismielinen ”Italian veljet” vaatii valtiota lähettämään kylään armeijan

Castel Volturno 2000-luvun alussa. Kuva Wikimedia Commons / public domain

Nigerialainen maahanmuuttajamafia pitää italialaisen Castel Volturnon alueella asuvia afrikkalaisia siirtolaisia vallassaan ja tekee bisnestä näiden elimillä. Kansallismielinen Italian veljet -puolue vaatii valtiota lähettämään kylään armeijan.

Munuaisia myydään 5 000 eurolla, naisia ja lapsia myydään ja tapetaan, miehiä silvotaan, kertoo Secolo d’Italia. Tällainen on tullut italialaisesta Castel Volturnon kylästä nigerialaisen mafian käsissä. Giorgia Melonin johtama Italian veljet -puolue vaatii valtiota lähettämään kylään armeijan.

Castel Volturnossa nigerialainen mafia määrää melkeinpä alueen säästäkin. Alueen noin 15 000 siirtolaista ovat käytännössä nigerialaisen mafian panttivankeina. Mafia uhkailee, salakuljettaa elimiä ja sillä on kirjaimellisesti valta päättää alueella asuvien maanmiestensä sekä ghanalaisten ja norsunluurannikkolaisten elämästä ja kuolemasta.

– Kyseessä on ryhmä maahanmuuttajia, joilla on oleskelulupa ja jotka asuvat Litoralessa, johon Italian poliisin (SCO) ja FBI:n tutkimukset keskittyvät. Viranomaiset ovat havainneet jatkuvan rahavirran Atlantassa, New Yorkissa ja Chicagossa asuvilta nigerialaisilta muutamille Litorale Domitiossa [Castel Volturnon lähettyvillä] asuville henkilöille, viranomaisten raportissa kerrotaan.

Suvaitsevaiset ovat hiljaa

Castel Volturnon asukkaat ovat olleet hämmentyneitä nigerialaisen mafian ja valtavan siirtolaisjoukon läsnäolosta. Asukkaat ovat pyytäneet kansallismielistä Italian veljet -puoluetta edustamaan heitä ja kaikkia alueella mustan mafian aiheuttaman uhkan kohteena olevia.

Nigerialainen mafia on laajeneva ilmiö Italiassa ja se uhkaa turvallisuutta sekä italialaisten ja maahanmuuttajien välisiä suhteita. Italian veljet on nostanut ongelmaa esille, mutta kuten muuallakin liberaalissa lännessä, suvaitsevaiset ovat hiljaa, kun kyseessä on maahanmuuttajien rikollisuus ja heidän aiheuttamansa turvattomuus.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit