Eurooppa Rikos

Italialaista imaamia syytetään pienten lasten pahoinpitelystä moskeijassa

Kuva Shutterstock.

Bangladeshiläislähtöistä imaamia syytetään pienten lasten pahoinpitelystä ja kaltoin kohtelemisesta italialaisessa moskeijassa.

Läpsimistä kasvoille, nipistelyä käsivarsista ja uhkailua puoli metriä pitkällä mailalla. Näin väitetään italialaisimaamin kohdelleen moskeijassa jopa niinkin pieniä kuin 5-vuotiaita lapsia.

Syytökset Pieve di Soligon moskeijan 36-vuotiasta imaamia Omar Faruqia vastaan ovat vakavia. Bangladeshistä lähtöisin olevan imaamin sanotaan pahoinpidelleen pieniä lapsia ja kohdelleen heitä huonosti. Uhreja on 20.

Lasten vanhemmat eivät ole tuoneet asiaa julkisuuteen, vaan lasten opettajat ovat informoineet havaitsemistaan vammoista Vittorio Veneton poliisia.

Pikkukaupungin pormestarin Stefano Soldan mukaan asiaa tutkitaan parhaillaan, mutta hän sanoo asian olevan arkaluontoinen ja koskevan useita perheitä.

Imaamilla on myös puolustajia. Eräs hänet tunteva kertoo imaamin olevan hyvä ja rauhallinen mies. Moskeijan sihteeri sanoo myös, että imaami ei ole koskaan kajonnut lapsiin. Päinvastoin, miehen mukaan lapsilla on turvallisempaa kun he ovat imaamin seurassa.

  • 525
    Shares

Liity kannattajajäseneksi