Kolumnit

Italian Salvini EU-parlamentissa: Valepakolaiset eivät pakene sotaa vaan tuovat sen tullessaan

Kuvakaappaus Youtube.

Italialaisen kansallismielisen Lega-puolueen johtaja Matteo Salvini vertasi puheessaan EU-parlamenttia Titanic-laivan orkesteriin, joka soitti kannella aluksen tuhoon saakka.

Italian varapääministeri, sisäministeri ja kansallismielisen Lega-puolueen johtaja Matteo Salvini puhui helmikuussa EU-parlamentaarikoille. Salvini vertasi EU-parlamenttia Titanic-laivan orkesteriin. Titanic upposi saatuaan vuodon pohjaansa vieden mukanaan suurimman osan matkustajista, ja orkesteri soitti aluksen kannella tuhoon saakka.

Salvini kertoi olevansa isänä ja italialaisena huolissaan kuullessaan vaatimuksia, että Eurooppaan tulee päästää lisää siirtolaisia.

– Italiaan on viime vuosina saapunut 600 000 valepakolaista, Salvini muistutti todellisuudesta ja jatkoi: – He eivät pakene sotaa vaan tuovat sen tullessaan.

Legan johtaja totesi, että Italiassa siirtolaiset tekevät 250 000 rikosta vuodessa, vastaavat 55% ryöstöistä, 51% parittamisista, 45% kiristyksistä, 40% raiskauksista eli 1 500 raiskausta vuodessa.

– Ja mitä tekee EU? Ei mitään. Päinvastoin, nyt saamme ”ilmastopakolaisia”. Ihan kuin meillä ei olisi riittävästi ongelmia jo nyt, Salvini sanoi.

Matteo Salvinin puheen voit katsoa alla olevalta videolta, jonka on suomeksi tekstittänyt eurovaaliehdokas Junes Lokka.

  • 5.1K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset