Eurooppa Maahanmuutto

Italian sisäministeri tiukkana kansalaisjärjestöille ja uusvasemmistolle: ”Maahantulijat? En muuta mieltäni”

Matteo Salvini. Kuva Shutterstock.

– Rauhalliset mielenosoitukset ovat hyvä asia, mutta minä en järkähdä, kommentoi Italian sisäministeri vasemmiston ja kansalaisjärjestöjen maahanmuuttomyönteistä mielenosoitusta.

Uusvasemmisto ja kansalaisjärjestöt osoittivat Milanossa mieltään Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa vastaan, kertoo Il Giornale.

– Meitä on vielä paljon, erittäin paljon, jotka uskomme kansalaisoikeuksiin ja kaikkien yksilöiden tasa-arvoon, vakuutteli Milanon sosialistipormestari.

Italian sisäministeri Matteo Salvini ei kuitenkaan aio muuttaa kantaansa laittoman maahantulon pysäyttävän politiikan osalta. Salvinin viesti on osoitettu suoraan sosiaalidemokraateille (Pd-puolue) ja uusvasemmistolle, jotka ovat kyseenalaistaneet sisäministeriön uusimmat toimenpiteet.

– Rauhalliset mielenosoitukset ovat hyvä asia, mutta minä en muuta kantaani ja jatkan edelleen toimintaani italialaisten hyväksi. Italiaan saavutaan vain luvan kanssa, ja ihmissalakuljettajia, ihmiskauppiaita, mafiaa sekä hyväksikäyttäjiä vastaan käydään armotonta taistelua, sisäministeri Salvini toteaa järkähtämättömänä.

  • Grillien varaosat! yli 100€ ostoksiin ilmainen toimitus

Kansalaisen verkkokauppa

Liity kannattajajäseneksi