Eurooppa Maahanmuutto

Italiassa kymmenelle pitkät vankeustuomiot laittomasta turvapaikkabisneksestä kansalaisjärjestöjen suojissa

Kuvituskuva. Kuva Wikimedia Commons.

Milanon tuomioistuin tuomitsi keskiviikkona italialaisnaisen 11 vuodeksi vankeuteen tämän hallinnoitua neljään kansalaisjärjestöön perustuvaa järjestelmää, joka väärensi asiakirjoja satojen turvapaikanhakijoiden vastaanottoon liittyen.

Kyseessä oli laiton turvapaikkabisnes – turvapaikanhakijat saivat vain hyvin vähän etua, koska kansalaisjärjestöjen taustalla olevien henkilöiden ainoa kiinnostus oli ansaita voittoa turvapaikanhakijoilla.

Nainen pidätettiin 2. heinäkuuta 2019.

Oikeus tuomitsi samassa asiassa myös yhdeksän muuta henkilöä enintään kahdeksan vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistuksiin.

Viranomaiset takavarikoivat tutkinnan aikana lähes yhdeksän miljoonaa euroa.

Syyttäjä Gianluca Priscon johtaman tutkinnan jälkeen kymmenelle henkilölle asetetut syytteet olivat rikollisjärjestöön kuuluminen, valtioon kohdistuneet petokset ja rahanpesu.

Lähde ANSA.

Tilaa
Ilmoita
guest

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
toni lajos

Pienen pieni valonkajastus.

markku korhonen

Lisää näistä hommista tuomioita ja mielellään vielä hieman kovempia, niin luulen että meri taxsi ja muu sandaaliukkojen ympärillä pyörivä bisnes rupeaa kuihtumaan.

Kata

Kyllä näin,viimeinkin tuomioita!

John Quiman

Meritaksithan ovat päivänselvästi ihmissalakuljetuksessa mukana. Niillehän ”pelastettavat” soitelevat ja salakuljettajat ilmoittavat etukäteen, että on tulossa merihätään joutuvia.

Kata

Joo ”kansalaisjärjestö” kuulostaa aina(vielä) niin humaanilta!On aikoinaan totuttu että hyväntekijöitähän nämä…mutta ne suuret setelit…kerätty veronmaksajilta Euroopassa!
Ja nyt ollaan kaikki pallopäitä miten tähän saa jonku kuvan? 😀