Eurooppa Politiikka

Itävallan entinen sisäministeri: ”Kansa on herra omassa talossaan eikä vain kärsivä todistaja tuholle”

Herbert Kickl. Kuva Shutterstock.

Euroopan hallitukset ovat osoittaneet rajatonta vastuuttomuutta ja naiivia hyväuskoisuutta. Eurooppa ei saa muuttua siirtolaisten maanosaksi. Eurooppalaisilla on oikeus puolustaa arvojaan ja elämäntapaansa. Eurooppalaiset kansat ovat isäntiä omassa maassaan. Euroopan maat tarvitsevat rajansa, koska unionin ulkoraja vuotaa.

Näin lausui Itävallan vapauspuolueen FPÖ:n parlamenttiryhmän puheenjohtaja, edellisen hallituksen sisäministeri Herbert Kickl vieraillessaan Berliinissä. Kickl puhui aiheesta ”Rajaton Eurooppa” Desiderius-Erasmus -säätiön tilaisuudessa. Säätiö kuuluu AfD:n toiminnan piiriin. Läsnä olivat puolueen liittopäiväryhmän puheenjohtaja Alice Weidel, varapuheenjohtaja Beatrix von Storch sekä europarlamentaarikko Nicolaus Fest. Paikalla oli myös uuden EU-komission ”eurooppalaisen elämäntavan edistämisen” kreikkalainen komissaari Margaritis Schinas. Kickl osoitti erityistä huomiota hänelle.

Suunnitelmat Euroopan muuttamiseksi massasiirtolaisuuden maanosaksi ovat todellisia. Kickl viittasi Schinasin linjauksiin poistaa rajavalvonta unionin jäsenmaiden väliltä, korvata Dublin-säädökset taakanjakosopimuksella, suosia maahanmuuton ´laillistamista´ sekä virallistaa yksityisten pakolaisjärjestöjen asema maahanmuutossa. Komissaari Schinas pyöritteli päätään yleisön joukossa.

Sisäministerinä liittokansleri Sebastian Kurzin (ÖVP) hallituksessa ollessaan Kickl sanoi pyrkineensä murtamaan vaikenemisen kierteen turvapaikkapolitiikasta ja maahanmuutosta. Saksan sisäministeri Horst Seehofer (CSU) oli tätä kannattanut mutta pysynyt ´immuunina´ Kicklin pyrkimyksille. Seehofer katsoi liittokansleri Angela Merkelin määräävän Saksan tahdin.

Itävallan sisäministeri Kickl sanoi pitäneensä johtotähtenään, että kansa on herra omassa talossaan eikä vain ”kärsivä todistaja tuholle”, joka koetaan kohtalona. Jokaisen patriootin, jokaisen jonka sydän sykkii kotiseudulle, ainoa vastaus rajattomalle Euroopalle on: EI!

Asiassa eivät kyseessä ole kansallisromanttiset lauseet, eivät liioin hyvää tarkoittavat harhakuvitelmat, vaan eurooppalaisten perusarvojen, erityislaadun, elämäntavan puolustaminen – eloonjääminen. Siksi tarvitaan rajoja ja rajavalvontaa maahanmuuton saamiseksi hallintaan, koska Euroopan unionin ulkoraja vuotaa. ”Ei rajavalvontaa Kreikan ja Saksan välissä” olisi pahin mahdollinen viesti omalle väestölle; samalla paras mahdollinen viesti ihmissalakuljettajille.

Euroopan hallitukset ovat toimineet rajattoman vastuuttomasti. Ilmeisen naiivi asenne ja tyhmyys ovat yhteiskuntiemme suurin uhka. Unionin tulee rauhanprojektin lisäksi olla vapauden projekti. Vapaus ja itsemääräämisoikeus ovat paljon enemmän kuin vapaa liikkuvuus.

Rajavalvonnan laiminlyönti on johtanut rikollisuuden merkittävään kasvuun. Kontrolloimaton massamuutto on johtanut sosiaalietuuksien väärinkäyttöön. Etuudet muodostavat houkuttelevan tekijän, joka vetää ihmisiä kaikkialta maailmasta Itävaltaan ja Saksaan. Samalla syrjitään omia kansalaisia, koska yhteiskunnan odotetaan nyt antavan elatusapua niille, jotka eivät ole osallistuneet järjestelmän kustannuksiin.

Kickl huomautti, että vuoden 2015 pakolaiskriisi on jättänyt väestöön syvän trauman, joka nakertaa luottamusta järjestelmään. Poliittinen eliitti antoi sovittujen sääntöjen murtua kiihtyvällä tahdilla. Kouluissa nähdään oppimisen tason kauhistuttava lasku. Enää ei ole puhettakaan integraatiosta. Nyt on pyrkimyksenä enää saada rinnakkaisyhteisöt hallintaan.

Lähde Junge Freiheit.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa