Eurooppa Maahanmuutto

Itävallan islamilainen terroristi sai ”sossuasunnon” ennätysajassa

Kuva Pixabay.

Itävallan pääkaupungissa Wienissä asuntojonossa on 15 000 henkilöä. Miksi Wienin terroristi sai kunnallisen asunnon ennätysajassa?

Kujtim Fejzulai jonotti kunnallista asuntoa 81 päivää. Wienissä kysellään nyt, miksi 4 ihmistä tappanut ja 20 haavoittanut islamisti pääsi niin nopeasti asuntojonon kärkeen, kertoo Kronen Zeitung. Samaan aikaan 15 000 wieniläistä on asuntojonossa.

Wienin asuntotoimen mukaan islamisti Kujtim Fejzulailla oli niin kutsuttu nuoren wieniläisen kortti. Tällaiset henkilöt saavat asuntotarjouksia jo 2-3 kuukauden odotusajan jälkeen.

Itävallan pääkaupungissa oli tämän vuoden syyskuussa 5934 henkilöä nuorisokorttilaista, ja tämän vuoden aikana 2394 kortin omaavaa henkilöä perheenjäsenet mukaan laskettuna on saanut kunnallisen asunnon.

Islamisti Fejzulai asui yksiössä, joiden saaminen on helpompaa kuin isompien asuntojen. Silti asioiden tila on yllättänyt wieniläiset. Samaan aikaan kun 15 000 wieniläistä jonottaa asuntoa, islamisti pääsi asuntojonon kärkeen alle kolmessa kuukaudessa.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit