Eurooppa Rikos

Itävallan kolmoismurhaaja joutui eristysselliin käytyään toisen vangin kimppuun

Kuva Pixabay.

Itävallassa sunnuntaina perheensä surmanneen turkkilaismiehen kuulustelut ovat osoittautuneet mahdottomaksi miehen väkivaltaisen käytöksen vuoksi. Hänet on pitänyt sijoittaa eristysselliin toisten vankien turvallisuuden vuoksi.

Samet A. tappoi 29-vuotiaan vaimonsa ja kaksivuotiaan tyttärensä sunnuntaina Kottingbrunnissa Itävallassa. Tekonsa jälkeen turkkilainen yritti tukehduttaa 11-kuukautisen poikansa, ennen kuin hälytti poliisin. Vauva vietiin sairaalaan, missä tämä menehtyi saamiinsa vammoihin.

Mies pidätettiin vain muutamaa tuntia kolmoismurhan jälkeen. Kronen Zeitungin mukaan 31-vuotias vietiin Wiener Neustadtin vankilaan.

Kun Samet A. yritettiin viedä tutkintatuomarin eteen, hän käyttäytyi niin aggressiivisesti toista vankia kohtaan, että käynnistä ei tullut mitään. Miehen sanotaan käyneen toisen vangin kimppuun täydellisen raivon vallassa. Samet A. käyttäytyi kovin aggressiivisesti myös vartijoita kohtaan.

Samet A. vietiin Wiener Neustadtin sairaalaan, missä tämän todettiin olevan kunnossa. Seuraavaksi turkkilaismies vietiin takaisin vankilaan, missä hänet on sijoitettu eristysselliin. Miestä käsitellään korkean riskin vankina.

  • 171
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset