Eurooppa

Itävallan liittokansleri 13-vuotiaan raiskausmurhan jälkeen: ”Itävalta jatkaa karkotuksia Afganistaniin”

Sebastian Kurz (ÖVP). Kuva Пресс-служба Президента России / Wikimedia Commons / CC BY 4.0

Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz sanoi, että karkotuksia Afganistaniin jatketaan. Liittokansleri antoi lausuntonsa sen jälkeen, kun kaksi afganistanilaista turvapaikanhakijaa oli pidätetty 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta ja tappamisesta.

– Emme lopeta karkotuksia Afganistaniin emmekä löysytä turvapaikkalakeja, Sebastian Kurz (ÖVP) sanoi tiistaina. Edellisenä päivänä Itävallan poliisi oli pidättänyt kaksi afganistanilaista miestä, joita epäillään 13-vuotiaan tytön raiskaamisesta ja tappamisesta viime viikonloppuna.

Kansleri ilmaisi järkytyksensä ja syvän myötätuntonsa perhettä kohtaan. Hän totesi, että ”syyllisille ei pidä antaa tukea väärän suvaitsevaisuuden nimissä, vaan heidät on karkotettava mahdollisimman pian.”

Hän lisäsi, että tekijät asetetaan syytteeseen lain sallimissa rajoissa.

Sisäministeri Karl Nehammer (ÖVP) korosti, että isäntämaan lakien rikkomiseen ja väkivaltaisuuksiin ei ole mitään tekosyitä.

Ohikulkijat löysivät pienen tytön ruumiin puuta vasten nojallaan Wienin 22. kaupunginosassa lauantaiaamuna.

Poliisi vahvisti maanantaina, että 18-vuotias pidätetty afgaanimies saapui Itävaltaan vuonna 2015 ja hänet oli tuomittu vuonna 2017. Miehen turvapaikka oli peruttu rikollisuuden vuoksi, mutta häntä ei voitu karkottaa, koska hän oli edelleen alaikäinen.

Toinen pidätetty on 16-vuotias Afganistanin kansalainen, joka saapui Itävaltaan huhtikuussa 2021 ja jätti turvapaikkahakemuksen, jota käsitellään parhaillaan.

Poliisi kuulusteli afgaaneja ja ilmoitti, että toistaiseksi muiden rikollisten osallisuutta ei voi sulkea pois. Tutkinta on vielä kesken.

– Itävallasta turvapaikkaa hakevien ja sen saavien on noudatettava lakia; jos he eivät tee niin, heidät on karkotettava maasta välittömästi, Nehammer sanoi tiistaina tiedotustilaisuudessa.

Sisäministeri kiisti jyrkästi Itävallan yleisradio ORF:n kommentin, jonka mukaan ”valtio ei välitä tarpeeksi vakavasti traumatisoituneiden pakolaisten integraatiosta.”

– Ei ole mitään syytä puolustaa isäntämaan lakien rikkomista tai väkivaltaa, Nehammer sanoi.

Lähde RMX News.

Tilaa
Ilmoita
guest
17 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation writing service new york https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback

triple seven slots free https://411slotmachine.com/

trackback

wobka slots promo codes https://download-slot-machines.com/

trackback

mod the sims more slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

vegas slots online https://slotmachinesforum.net/

trackback

life of luxury slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

hollywood fun slots https://2-free-slots.com/

trackback

2implementation

Horace Smith

Olen monta kertaa ihmetellyt, kuinka noiden murhattujen lasten vanhemmat selviytyvät tuollaisesta tilanteesta.
Jos oma lapsi joutuisi tapetuksi tuollaisten eläinten toimesta, kostonhimo olisi sitä luokkaa, ettei tekijän kannattaisi tulla näköetäisyydelle.
Ja eikö ensin laiteta linnaan 15-20 vuodeksi, ja sitten vasta palauteta? Täällähän yksi somali karkotettiin parinkymmenen linnavuoden jälkeen, kun tappoi 15v tytön.

Prozac

Eikö nuo ruikut haluaisi olla taistelemassa afganistanissa? Sieltä löytyisi miestä miehellekin, ei tarvitsisi pikkutyttöjen kimppuun käydä. Ei voi enää ihmisiksi sanoa tuollaisia hirviöitä.

Seppo-Sisko

Afganistanissa kaivataan juuri nyt kaikkia reippaita nuoria miehiä, kun sivistysmaat lähtevät ja jättävät turvallisuuden paikallisten hoidettavaksi. Näillekin länsimaihin sopeutumattomille löytyy varmasti oma kiven kolo.

Tervemenoa, kukaan ei Euroopassa jää näitäkään kaipaamaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Seppo-Sisko
Vieno Huttunen

”Emme lopeta karkotuksia Afganistaniin emmekä löysytä turvapaikkalakeja,”

Duoda noin, miksi 13-vuotiaan murhan pitäisi lopettaa palautukset tai hidastaa niiden tahtia? Eikö sen pitäisi pikemminkin pistää vauhtia palautuksiin ja lisätä niiden volyymia. Vai onko Kurzin toteamuksen syy se, että palautukset sielläkin ovat luokkaa yksi vikuroiva kehis, 10 häntä aloillaan pitävää poliisia ja hysteerinen protestoiva suvakki jarruttamassa?

”Miehen turvapaikka oli peruttu rikollisuuden vuoksi, mutta häntä ei voitu karkottaa, koska hän oli edelleen alaikäinen.”

Eli Itävallan humaania ilmaa pari vuotta hengitettyään tämäkin roisto pääsi kuitenkin maan lakien alaisuuteen, vaikka oleskeluoikeus meni. On kummallista että lait silti pysyvät.

Ilkka Mänttäri

Lait pysyvät siksi että jos niitä alettaisiin tuon perusteella rukkaamaan niin sitten sanotaan että ei saa yleistää. Kukaan ei tosin sanonut että jos näiden tunkeutujien rikollisuus on moninkertainen kantiksiin verrattuna niin eikö se sitten ole yleisempää. Näissä tapauksissa nimenomaan voi yleistää.

John Quiman

Otteisiin tulee vähän kovempaa asennetta, tuollakin. Hyvä, että tulee, sillä se rohkaisee kaikkia euroopalaisia äänestäjiä nousemaan vastarintaan ja kaatamaan nykyiset suvakkivoimat, jotka ovat tuhoamassa Eurooppaa.

Luca

Nuo alaikäiset lapsethan juuri pitäisikin palauttaa, perheenyhdistämisen perusteella. Ne pitää palauttaa takaisin perheensä luokse.

Los6666

pitäskö vaikka palauttaa jokainen rikoksen tehnyt, tai työllistymätön moniosaaja eli elintasosurffari sinne kotimaahansa? pitäis