Eurooppa Maahanmuutto

Itävallan liittokansleri uudesta islamilaisesta turvapaikanhakija-aallosta: ”En halua tuoda tätä sairasta ideologiaa Eurooppaan”

Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz. Kuva EU2017EE / Flickr / CC BY 2.0

Radikaali-islamilainen Taliban-järjestö valtaa alaa Afganistanissa, mikä kasvattaa huolta uudesta pakolaisaallosta Eurooppaan. Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz (ÖVP) teki selväksi kantansa asiaan.

Sebastian Kurz ei halua enää maansa kokevan kolmansien maiden turvapaikanhakijoiden vyöryä kuten vuonna 2015. Lisäksi maassa jo olevien, kielteisen päätöksen saaneiden turvapaikanhakijoiden ei tule jäädä Itävaltaan riippumatta Afganistanin tilanteesta.

– Jatkamme varmasti karkotuksia Afganistaniin. Emme voi ratkaista Afganistanin ongelmia ottamalla suuria määriä ihmisiä Saksaan ja Itävaltaan kuten vuonna 2015, liittokansleri sanoi.

Vanhoillinen islam ei Kurzin mielestä kuulu Eurooppaan, ja hän sanoi sen selkeästi.

– En halua tuoda tätä sairasta ideologiaa Eurooppaan.

Afganistanilaisten on tarvittaessa väistyttävä kotimaansa sisällä tai saman kulttuuriympäristön maihin, ei Eurooppaan.

– Jos ihmisten on paettava, pidän ehdottomasti naapurimaita, Turkkia tai Afganistanin turvallisia osia oikeampana paikkana enemmän kuin Saksaa, Itävaltaa tai Ruotsia.

Koskaan ei ollut tarkoitus, että kokonaiset maat tai alueet lähtevät matkaan.

Liittokansleri puhui myös turvapaikkaoikeudesta yleensä.

– Turvapaikkaoikeutta tulee käsitellä aina yksilön oikeutena, jos jotakuta vainotaan poliittisista tai uskonnollisista syistä. Koskaan ei ollut tarkoitus, että kokonaiset maat tai alueet lähtevät matkaan, valitsevat sitten maan Euroopassa ja sanovat: ”Haluan mennä Saksaan.”

Liittokansleri käsitteli myös Leonien tapausta, joka aiheutti kauhua myös Itävallan rajojen ulkopuolella. Nuoret afgaanimiehet huumasivat, raiskasivat ja murhasivat 13-vuotiaan tytön Wienissä.

– … on totta, että meillä on valtavia ongelmia monien kanssa, jotka ovat tulleet Afganistanista, Tšetšeniasta ja muualta maailmasta, täysin erilaisista järjestelmistä ja kulttuureista, Kurz korosti.

Vain vilkaisu rikostilastoihin riittää Kurzin mukaan trendin tunnistamiseen.

– Suuri osa brutaaliudesta ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Luvut ovat tietyissä ryhmissä hyvin selvät esimerkiksi väkivaltarikosten tai naisiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan lisääntymisen suhteen … viime aikoina on esiintynyt myös paljon Eurooppaan tuotua antisemitismiä.

Kurz myös muistutti, että monet maahanmuuttajat ovat ”selvästi homofobisia” eivätkä myöskään ”välttämättä vaadi naisten oikeuksia”.

Lähde Kronen Zeitung.

Tilaa
Ilmoita
guest
37 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation writing tutor https://help-with-dissertations.com/

trackback

writing dissertation meme https://dissertationwriting-service.com/

trackback

wobka slots promo codes https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

liberty slots instant play https://411slotmachine.com/

trackback

m.2 optane memory slots https://download-slot-machines.com/

trackback
trackback

2indicated

juha II

YK:n sisäänheitto vastaava kävi nuolaisemassa saksan mummoa liehitellen ja imarrellen. Päästään jo pehmennyt narsistinen yksineläjä tunsi siinä samassa déjà vu:n vuoteen 2015!

Eka Kettunen

Viisaita sanoja viisaalta mieheltä.

Kaksoisolento?

Tämä Itävallan Kurzzi muistuttaa ulkonäöltään Sanna Marinia, voisi hyvinkin olla kaksoisveli. Tuleeko muillekin ulkonäöstä mieleen?

Mirkku

Samaan olen kiinnittänyt huomiota, mutta siihen ne yhtäläisyydet taitavat sitten loppuakin. Kurz ei onneksi kärsi poliittisen korrektiuden syndroomasta. Hän on pyrkinyt valtaan tultuaan johdonmukaisesti sekä rajoittamaan tulijoiden määrää että lisäämään palautuksia. Pakko nostaa hattua.

Ilkka Mänttäri

Hän ei myöskään tietääkseni halveksi perustuslakia, kuten Sanna Marin.Voihan se tietysti johtua siitä että Sanna Marin ei siitä mitään ymmärrä. Ei se kuitenkaan lain mukaan ole este siihen että siitä ei voitaisi tuomita.

Anonyymi

Jopa Kokomus on ehdottanut muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan ja sosiaaliturvan heikennyksiä, mutta ”asiantuntijat” ovat ne tuoreeltaan hylänneet perustuslain vastaisina. Ei se perustuslaki ollut esteenä kun piti hyväksyä Suomen kannalta katastrofaalinen elvytyspaketti, ei myöskään EU:n perussopimukset, mutta tässä tässä tapauksessa se on este. Unohdetaan, että lakia voidaan muuttaa; ei se ole kiveen kirjoitettu. Ja mielellään suomalaisten eduksi; me olemme etnisesti erittäin pieni kansa.

Anonyymi

Ja osaltaan ollaan pieni kansa sen vuoksi, että toiset kansat on meitä tappanut vuosisatojen ajan. Suomessa astihan kävi ihan Lähi-Idän kansatkin raideilla ja hakemassa orjia myytäväksi.

ro1

Tsannan habatuksesta tulee mieleen lähinnä millamagia murjottamassa!

Chad

Riikka olisi kauniimpi pääministeri.

totuus ei pala autopalossakaan

Paljastus lahden takaa:
Ruotsissa lääkärin voi valita etnisyyden perusteella (iltalehti.fi)
Tuo on eräänlaista kansalaisaktivismia jolla korjataan päättäjäpassivismin seurauksia.

Ilkka Mänttäri

No viimeinkin joku asia joka voitaisiin kopioida Suomeen, no niitä on vähän.

Neiti Marple

Ruotsissa voi valita lääkärin vapaasti? Vai voiko oikeasti valita? Jos osa valkoihoisista ruotsalaisista vierastaa. arabi lääkäreitä tai afrikkalaisia lääkäreitä. Hyvä kysymys.
Ruotsissa on paljon näitä maahanmuuttaja lääkäreitä joille on myönnetty lääkärinoikeudet. Onko oikeus vapaasti valita itselleen sopiva lääkäri? Osalle ruotsalaisia on jäänyt huonokokemus näistä monikulttuuri lääkäreistä.
Voihan olla asia niin että eri uskontoa tunnustavat lääkärit hoitavat kristittyjä, tekoystävällisesti, pinnallisesti tai ovat hoitavinaan.
Kun tarpeeksi saa huonoja kokemuksia arabi lääkäreiden hoitamisesta niin ehkä parempi lääkäri olisi Afrikkalainen poppamies, kuin arabi lääkäri, jonka sanaan ei voi luottaa.
Arabi lääkärin vastaanoton jälkeen vastuu siirtyy aina potilaalle. Ruotsissa syrjitään monikulttuurisia lääkäreitä. Lääkärin valinta pitäisi olla ensisijaisesti, lääkäri apua tarvitsevan kansalaisen, vapaus valita oma lääkäri.
Suomen terveydenhuoltoon tunkee näitä monikulttuuri lääkäreitä. On jo jonkin verran kokemusta Iranilaisesta lääkäristä. Ei hyvä kokemus. Iranilainen lääkäri määrää aktiivisesti, lääkkeitä vääräuskoisille. Kuuntelee kyllästyneen oloisena.
Iranilaiset, Irakilaiset ja Turkkilaiset lääkärit hoitavat omia maanmiehiään parhaan kutsumuksensa mukaisesti. Näitä maanmiehiä riittää näille monikulttuuri lääkäreille.

Kaino-Vieno Huttunen

”Turvapaikkaoikeutta tulee käsitellä aina yksilön oikeutena, jos jotakuta vainotaan poliittisista tai uskonnollisista syistä.”

Rajaisin kyllä muslimit kokonaan turvapaikkaoikeuden ulkopuolelle. Valtaosa islamilaisista maista rakentuu klaanijärjestelmälle. Miltei jokaiselle klaanille löytyy toisesta klaanista poliittinen vastustaja, joten kaikki ne ovat oikeutettuja turvapaikkaan. Toinen vastakkainasettelu on sunnien ja shiiojen välinen. Jos erehdytään ottamaan sunnialueelta paenneita shiiioja ja shiia-alueelta paenneita sunneja, ovat ne täällä sitten toistensa kurkussa. Minusta Länneltä ja Euroopalta olisi tervettä itsesuojeluvaistoa ottaa vain kristittyjä tai sekulaarin maailmankuvan vuoksi vainottuja. Kokonaan pimentoon on jäänyt myös se, että islam antaa muslimeille oikeuden valehdella, jos se edistää islamin asemaa. Muslimimaahanmuuttajat voivat siis valehdella olevansa vainottuja. Kun he tulevat maasta, jossa soditaan, on länsimaisen ihmisen helppo uskoa nämä tarinat. Kun tulijoita on paljon, uskovat ihmiset, että kyseessä täytyy olla kriisi, vaikka kyseessä on tiedon leviäminen avoimista rajoista. Ja, kun lähtömaa on kehitysmaa, on kurpitsavankkuritarinoiden todenperäisyyttä vaikea selvittää.

Kata

Just näin!👍

Anonyymi

Hyvin kirjoitettu! Lisäisin tähän vielä islamiin kuuluvan taqiyyan, joka antaa muslimeille oikeuden valehdella asioissa, jotka koskevat heidän etuaan tai vaihtoehtoisesti puolustaessaan allahin kunniaa.

juu

Suomessa on saanut syytteitä kiihottamisesta vähemmästäkin. Se kun on aihe josta ei saa mitään negatiivista sanoa, vaan pitää esittää kuin kaikki olisi vain valtavaa lottovoittoa suomalaisille.
Afgaanit eurooppaan tulee sitä paitsi melkeen kaikki Iranista jossa ovat koko ikänsä eläneet, mutta kätevästi hakevat silti afganistanin tilanteen perusteella turhapaikkaa euroopasta.

John Quiman

Kurzin puheista suomalainen suvakki kyllä kiihottuu ja raivoaa, mutta ei keksi keinoa saada Kurzia syytteeseen, vaikka kuinka himottaisi.

Lieväasteinen

Suomalainen suvakki sanoisi, että Kurz matkii maanmiestä Aatua.

Lieväasteinen

Luin kerran Hesarin tai Ylen palstalla (en muista tarkasti) kommentteja. Eräs kommentoija kehui Kurzia ja Itävallan esimerkkiä. Toinen kirjoitti vastauksen, että Itävalta ja Kurz hännystelee Venäjää, itävaltalaisella Raiffeisen-pankilla on muka isot bisnekset Venäjällä, vihjasi korruptioon. Tieteenkään ei ollut mitän lähteitä tai numeroita, pelkkä suvakin valehtelu ja mutuilu kuten aina.

Isto L.

Sebastian Kurzilla ollut näköjään aivot vähän paremmassa vireessä. Näköjään käsittää asioita.

John Quiman

Nykyään ei riitä pelkkä käsittäminen, pitää myös uskaltaa. Varmaan Brysselin suvakit ovat aivan vauhkona miettimässä, miten syytellä Itävaltaa.

Irmeli

👏👏👏👏 Olipa hyvä puhe, vahinko että täällä ei ymmärretä mitään tännevyöryvän polittisen islamin syvintä olemusta. Kuvitellaan että he ovat kun me. Eivät ole, eivätkä tule olemaan. Heidän uskonto ja kulttuuri on meidän vapaan yhteiskunnan vastakohta. Ei tule ikinä onnistumaan minkäänlainen kotoutus, määrättyihin ihmisiin islamilaisista maista. Siksi tämän typerän maahanmuuton ja väärän hokeman siitä että Suomi kuuluu kaikille, voi lopettaa alkuunsa. Kotimaani ei todeakkaan kuulu kaikille.

Tupauuno

Tämäpä se on vähän ihmeellistä täällä Suomessa, kun kukaan muu poliitikko paitsi perusuomalaiset, eivät halua tai uskalla puhua turvapaikkashoppalijoiden asioista niiden oikeilla nimillä. Pitäisikö nyt nimittää Itävallan liittokansleri Sebastian Kurzia rasistiksi tai natsiksi? Kun on lausunut totuuksia. Minä ainakin nostan hattua tällaiselle miehelle.

Horace Smith

”Pitäisikö nyt nimittää Itävallan liittokansleri Sebastian Kurzia rasistiksi tai natsiksi?”
Ei kummaksikaan, vaan patriootiksi, joka uskaltaa puhua asioista rehellisesti ja on oikeasti kiinnostunut isämaansa ja kansalaistensa hyvinvoinnista. Siis Tuppuraisen ja Ohisalon vastakohta. Pitänee alkaa harkita muuttoa Itävaltaan tai Tanskaan.

Anonyymi

Kumma, ettei Ohisalo, Marin, Andersson ja kumppanit ole jo pöyristyneet ja vaatineet Itävallalle pakotteita. Nyt ainakin Puola, Unkari, Liettua ja Itävalta ovat jo tehneet selväksi sen, ettei heidän maihinsa ole turvapaikkashoppaajilla asiaa ja aina parempi, mitä useampi maa tekee näin. Mikä mahtaa olla EU:n vastaisku?

Ennen vuotta 2015 viimeiset muslimien rynnäköt 1500-1600 luvuilla Eurooppaan ovat tapahtuneet juuri nykyisessä Itävallassa. Osmanit lyötiin takaisin kahdessa taistelussa Wienin porteilla. Espanja ja Italia oli karkottanut heidät jo aikaisemmin. Se, että heidät nyt otetaan kunniakansalaisina vastaan, on jotakin täysin käsittämätöntä!

John Quiman

Tanskan voisi mainita tuossa listassa.

murre iisakki riepunen

Meillä hallitus on asettanut päätavoitteeksi sukupuolestaan epävarmojen asioiden ponnekkaan esille nostamisen, johon miinaan valtamedia on tyhmyyyttään astunut, Ylen ” tutkivat toimittelijat ” ovat asian suhteet perin onnellisia.

Anonyymi

Sebastian Kurz on järkimiehiä, joita kaivattaisiin Suomessakin. Vihervasemmistolaisten naisten tapaan tunne ja utopia edellä tehdään järkyttävän huonoja ja kauaskantoisia päätöksiä.

Vähälahjaiset ja kunnianhimoiset johdossa

Jännä, että muut Euroopan johtajat alkavat jo näkemään ja puhumaan mitä Euroopassa tapahtuu.
Meillä taas Suomessa päättäjillä on edelleen pää olkapäitä myöden rectumissa asian suhteen.

Nestori Lundahl

Ikävä kyllä meillä on vielä paljon sellaisia valtamediaan uskovia suomalaisia jotka valitsevat meille niitä rectumin täytteitä.
Ymmärrys tulee vasta kun tapahtunut vahinko on tarpeeksi suuri. Toivottavasti ei kuitenkaan liian myöhään.