Eurooppa Maahanmuutto

Itävallan tiedustelu: 15 miljoonaa afrikkalaista voi siirtyä Eurooppaan, jos EU ei toimi

Kuvituskuva. Välimeri 2015.

Eurooppaa tulee kohtaamaan valtava lisäys sinne pyrkivien afrikkalaisten siirtolaisten määrässä tulevina vuosina, jos Bryssel epäonnistuu rajojen suojaamisessa, raportoi Itävallan sotilastiedustelu.Itävallan armeijan tiedustelutoimiston (Heeresnachrichtenamt, HNnA) laatima analyysi ennustaa, että Afrikan väestön lisääntyminen sekä kasvava työttömyys tulee lisäämään arviolta 15 miljoonaa ihmistä Euroopan “työvoimareserviin” vuoteen 2020 mennessä.

Jos Euroopan unioni (EU) ei tee muutoksia turvapaikkapolitiikkaansa ja nosta Afrikan köyhimmille maille suunnattua kehitysapua, työttömien nuorten miesten armeija saattaa aloittaa muuttoliikkeen Eurooppaan paremman elämän toivossa, HNnA varoittaa.

Tiedustelutoimiston raportissa todetaan Bildin mukaan, että Brysselin tulisi aloittaa toimenpiteet Euroopan ulkorajojen suojaamiseksi, sekä laatia sopimukset Afrikan maiden kanssa hylätyksi tulleiden turvapaikanhakijoiden palauttamiseksi lähtömaihinsa.

“EU:n suhtautuminen talouspakolaisiin tulee muuttumaan oleellisesti” tulevina vuosina sitä kohtaavan massasiirtolaisuuden vuoksi, tiedusteluraportissa huomautetaan.

Raportissa todetaan, että ratkaiseva tapa jolla Eurooppa voi estää tulevaisuudessa todennäköisen Afrikasta suuntautuvan massasiirtolaisuuden tulevina vuosina, on talousavun käyttäminen siirtolaisten lähtömaiden talouksien kehittämiseen.

HNnA varoittaa, että jos näin ei tehdä, “Eurooppa tulee kohtaamaan jatkuvaa massasiirtolaisuutta, erityisesti Nigeriasta, Kongon demokraattisesta tasavallasta, Sudanista sekä Etiopiasta.”

Ulkomaanavun on kuitenkin havaittu lisäävän siirtolaisuutta. Tutkimukset osoittavat, että kun kolmansien maiden elintaso paranee, useammat ihmiset yrittävät muuttoa paremman elintason maihin, koska he pystyvät nyt kustantamaan matkansa paremmin.

Telegraphin artikkelissa todetaan pohjautuen yli 1.000:een kansalliseen väestönlaskentaan yli viiden vuosikymmenen ajalta, että kun maan elintaso paranee, sen maastamuutto lisääntyy. Vain kun maa kehittyy “keskituloiseksi”, kuten esimerkiksi Albania tai Armenia, lisääntyvä elintaso ei lisää maastamuuttoa.

Breitbart

Jakoa

Liity kannattajajäseneksi

Grilli kesäkuntoon - tulikulma.fi

Uusimmat uutiset