Eurooppa Politiikka

Itävallan varaliittokansleri Strache: Maahanmuuttomyönteiset ovat vastuussa tappajasiirtolaisista

Heinz-Christian Strache. Kuva Shutterstock.

Itävallan varaliittokansleri Heinz-Christian Strache iskee massamaahanmuuttoaktivisteja ja sanoo, että he kantavat vastuun useista maassa viime aikoina tapahtuneista maahanmuuttajien aikaansaamista murhista.

Itävallan varaliittokansleri ja Itävallan Vapauspuolueen (Freiheitliche Partei Österreichs, FPÖ) johtaja Heinz-Christian Strache kommentoi viime viikonloppuna Wienissä puolueen kokouksessa maata järkyttäneitä naisiin ja tyttöihin kohdistuneita maahanmuuttajien suorittamia murhia, kertoo Kronen Zeitung.

– Olisi täysin väärin puhua itävaltalaisten väkivallan kasvusta, Strache sanoi suunnaten sanansa vuonna 2015 maan läpi vyöryneet siirtolaiset tervetulleeksi toivottaneille henkilöille.

Hän myös muistutti FPÖ:n ja liittokansleri Sebastian Kurzin Itävallan kansanpuolueen (Österreichs Volkspartei, ÖVP) koalitiohallituksen menestyksestä laittoman siirtolaisuuden kitkemisessä.

– Kyllä, olemme pysäyttäneet tämän vastuuttoman, laittoman siirtolaisaallon sen jälkeen kun hallitus muodostettiin. Me suojaamme rajojamme, varaliittokansleri painotti.

Strache myös kehui sisäministeri Herbert Kickliä (FPÖ) menestyksekkäästä viranhoidosta, sillä tämä on onnistunut lisäämään karkotusten määrää 36 prosentilla viime vuoden heinäkuusta lukien.

Sosialistipuolue SPÖ (Sozialdemokratische Partei Österreichs) sai myös osansa Strachen ”kehuista”.

– Itävalta olisi säästynyt paljolta, jos SPÖ ei olisi avannut kaikille rajoja ja pääsyä sosiaaliturvajärjestelmäämme, varaliittokansleri muistutti.

Hän myös totesi, että olisi hyvä, jos sosialistit eivät tulisi hallitukseen seuraavaan 20 vuoteen.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit