Eurooppa Rikos

Itävalta: somali hyökkäsi koiranomistajan kimppuun – ”koirat ovat saastaisia”

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Wienissä riita koirista johti vammautumiseen.

Wienissä asuvan Ingrid T:n päälle käytiin kun hän oli juttelemassa naapuriensa kanssa puutarhan portilla, kertoo itävaltalainen Kronen Zeitung. Hänen toinen koiransa, kuuro ja lähes sokea, kolmijalkainen Collien sukuinen sekarotuinen ”Panda” istuskeli hänen lähellään, ja 10 kuukauden ikäinen ”Poco” hääräsi Ingridin vanhempien talolle johtavalla tiellä.

Nyt Ingrid makaa sairaalassa, loukkaantunut polvilumpio kahdesti leikattuna.

”Tiesin, että näistä maista lähtöisin olevat ihmiset eivät pidä koirista, joten menin Pocon  luo vetääkseni sen pois,” hän kertoo.

Ingridin kimppuun hyökkäsi noin 18-vuotias somalinainen, joka tarttui häneen kiinni, tempoi häntä ympäriinsä ja raapi häntä, kunnes molemmat kaatuivat katuun. Tarvittiin kolme miestä vetämään somalinainen pois Ingridin kimpusta.

Somalinaisen aviomies sanoi Ingridille myöhemmin, että päällekarkauksen syynä olivat kulttuurierot: ”Me emme pidä koirista, ne ovat saastaisia!”.

Ingridin polveen on asennettu keinotekoinen polvilumpio murskaantuneen lumpion tilalle. Somalinaisen asianajajan mukaan korvausten  maksajasta ei ole mitään tietoa, sillä somalinaisella ei ole vastuuvakuutusta.

Ingridin toipumisen fyysisistä vammoistaan odotetaan kestävän pitkään.

Kronen Zeitung

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit