Eurooppa Rikos

Itävaltaa järkyttää nuoren tytön murha – syyrialaista etsitään teosta epäiltynä

Yazan A. Kuva LPD Nord-Österreich.

16-vuotias tyttö löydettiin kuolleena Wiener Neustadtista sunnuntaiaamuna. Löytäjä oli hänen oma äitinsä. Teosta epäillään tytön syyrialaista poikaystäväänsä.

16-vuotiaan Manuela K:n äiti löysi tyttärensä sunnuntaiaamuna kuristettuna Wiener Neustadtin eräästä puistosta, kertoo Kronen Zeitung. Tytön ruumis oli yritetty piilottaa puunlehtien alle.

Teosta epäillään tytön syyrialaista poikaystävää, Yazan A:ta. Yazan A. ja Manuela olivat lähteneet yhdessä lauantai-iltana juhlimaan, mutta tyttö ei koskaan palannut kotiinsa.

Kuoleman syy on poliisin antamien tietojen mukaan ”massiiviset vammat kaulassa”, minkä perusteella tyttö lienee kuristettu.

Kronen Zeitungin mukaan 19-vuotias syyrialainen Yazan A. saapui Itävaltaan vuonna 2014 ja hänelle on myönnetty maasta turvapaikka. Yazan A. oli hyvin mustasukkainen ja parin suhde oli ollut riitainen.

Yazan A. on nyt etsintäkuulutettu.

Viime tiistaina Itävaltaa järkytti 40-vuotiaan naisen murha Amstettenissä. Naisen aviomies, 37-vuotias Senol D. iski häntä puukolla 38 kertaa. Poliisin mukaan Senol D:tä pidettiin islamilaisena extremistinä.

Joulukuussa 16-vuotias tyttö puukotettiin kuoliaaksi Steyrissä. Teosta epäillään 17-vuotiasta afgaania.

  • 2.7K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset