Kotimaa

James Hirvisaari: Minä aion nyt pitää ihan oikean VIHAPUHEEN

Hirvisaari osallistui Vuosaaren mielenilmaukseen, jonka järjestäjätahona toimi kansainvälinen Fortress Europe. Hirvisaari oli myös puhujana kansallismielisesä tapahtumassa mm. virosta saapuneen Maria Kaljusteen ja ruotsista saapuneen Mona Walterin kanssa.


Hirvisaari valittiin perussuomalaisten listalta Asikkalan kunnanvaltuustoon vuoden 2008 kunnallisvaaleissa 223 äänellä. Kansanedustajaksi hänet valittiin vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Hämeen vaalipiiristä 5 498 äänellä. Hirvisaari kuului Jussi Halla-ahon vuoden 2011 eduskuntavaaleissa suosittelemiin ehdokkaisiin.

Hirvisaari oli Suomen Sisun jäsen, mutta erosi järjestöstä helmikuussa 2013. Myöhemmin Hirvisaari kertoi Twitter-tilillään, että häntä painostettiin eroamaan järjestöstä. Vuonna 2014 Hirvisaari liittyi takaisin järjestöön ja ilmaisi tukensa sen uudelle puheenjohtajalle Olli Immoselle.

Hirvisaari osallistui Vuosaaren mielenilmaukseen, jonka järjestäjätahona toimi kansainvälinen Fortress Europe. Hirvisaari oli myös puhujana kansallismielisesä tapahtumassa mm. virosta saapuneen Maria Kaljusteen ja ruotsista saapuneen Mona Walterin kanssa.

DSC_8332

James Hirvisaaren puhe

Hyvät kuulijat, meitä maahanmuuttopolitiikan kriitikoita moititaan usein ihan sävyisistäkin mielipiteistämme, mutta minä aion nyt pitää ihan oikean VIHAPUHEEN. Sen takia myös suvaitsevaiston on nyt syytä pitää ilkeät korvansa höröllään siellä jossakin. Kuitenkin kohdistan tämän puheeni sinuun, joka onnenonkijana olet tullut tähän maahan muka turvaa hakemaan.

Minä en vihaa sinua yksilönä, mutta minä vihaan niitä ongelmia, jotka sinä olet tuonut mukanasi tähän maahan, joka ei ole sinun. Minä vihaan niitä poliittisia johtajia, joiden takia sinä olet jättänyt oman maasi ja oman kansasi. Minä vihaan sitä, että minunkin maani on menossa pilalle sen takia että sinä olet hylännyt omasi.

Minä en vihaa sinun maatasi, mutta minä vihaan sitä, että MINUN KANSANI joutuu maksamaan siitä, mitä SINUN KANSASI on tehnyt omalle maalleen. Minä vihaan sitä, että sinun kansasi johtajat ovat saattaneet sinun maasi niin surkeaan jamaan, että miehet lähtevät etsimään itselleen parempaa elämää sen sijaan, että yrittäisivät ITSE rakentaa omasta maastaan itselleen paremman. Minä en tarvitse sinua rakentamaan minun maastani parempaa, koska minä olen nähnyt millaiseksi sinun maasi on rakennettu. Minä en todellakaan halua minun maatani rakennettavan sinun tavallasi. Ja sitä paitsi olen nähnyt senkin, että minun maani oli parempi ennen kuin sinä tulit. Minä EN vihaa sinua yksilönä, mutta minä vihaan sitä, mitä sinun läsnäolosi tekee minun maalleni.

Minä en vihaa sinun unelmiasi, mutta minä vihaan sitä, että minun kansani laitetaan sinun unelmiesi maksumieheksi. Minä vihaan sitä, että sinä voit haaveittesi toteuttamisessa käyttää RÖYHKEÄSTI hyväksesi sitä hyvinvointijärjestelmää, jonka minun kansani on ITSE rakentanut huolehtimaan meistä suomalaisista ja jota EI OLE mitoitettu muun maailman elättämiseen.

Minä en vihaa sitä ajatusta, että kaikilla on oikeus hyvinvointiin. Minä vihaan sitä, että suomalaisten vanhusten, lasten, sairaitten, vähäosaisten ja koko kansamme hyvinvoinnista joudutaan nyt tinkimään sen vuoksi, että Eurooppaan tunkee väkisin ihmislaumoja, jotka haluavat meidän hyvinvointinsa itselleen. Minä en ajattele, että Suomi kuuluu kaikille. Minä ajattelen, että Suomi kuuluu suomalaisille. Minä ajattelen, että Suomi on suomalaisten kansallisomaisuus – ja minä vihaan niitä ihmisiä, omia ja vieraita, jotka yrittävät sen meiltä varastaa.

Jokainen maa on vastuussa omasta kansastaan. Sinun maasi on vastuussa sinusta. Suomi on vastuussa meistä suomalaisista.

Minä en vihaa sitä, että sinä pelkäät sotaa. Mutta sitä minä vihaan, että sinä jätit naisesi ja lapsesi sodan keskelle ja luikit itse karkuun. En vihaa sinua edes sen vuoksi, että olet minun silmissäni PELKURI. Sitä tunnetta, minkä se minussa herättää, kutsun halveksunnaksi. Minun maassani miehet ovat taistelleet omaan kuolemaansa asti turvatakseen oman maansa naisille ja lapsille itsenäisen ja vapaan maan. Meidänkin maamme joutui sotaan. Meidätkin on yritetty valloittaa. Meitäkin tapettiin ja vietiin vankileireille. Ja me taistelimme itsemme vapaiksi! Me olemme pieni kansa, jolla oli hirmuinen vihollinen. Eikä se sota ollut helppo, ja sen arpia vieläkin itketään. Mutta me emme jättäneet kaveria rintamalla, emmekä me juosseet karkuun ja jättäneet naisiamme ja lapsiamme oman onnensa nojaan.

Sodan jälkeen me kokosimme voimamme ja rakensimme itse maamme uudelleen kukoistukseen. Eivätkä tässä meidän itsellemme rakentamassa maassa naiset joudu pukeutumaan jätesäkkiin piilottaakseen kauneutensa raakalaisilta, jotka eivät muka pysty hillitsemään himojaan. MEILLÄ vain MIELISAIRAAT ihmishirviöt raiskaavat naisia, ja heitä halveksitaan syvästi. Sinun maassasi asia on toisin, ja sen vuoksi minä haluan, että sinä pysyt tapoinesi omassa maassasi. Jos sinä kuolet siellä, toivon, että kuolet kunniakkaasti omaa maatasi ja omaa perhettäsi suojellen.

Minä en vihaa sitä tuskaa, mikä on ihmisellä, joka menettää kaiken ja joutuu pakenemaan henkensä edestä. Mutta minä vihaan sitä halpamaista huijaria, joka valehtelee olevansa hädässä ja valheellisesti vetoaa hyvää tahtovien suomalaisten tunteisiin saadakseen itselleen etuja, jotka hänelle eivät millään tasolla kuulu.

Minä en vihaa sitä, että hädässä olevaa autetaan. Mutta sydämeni pohjasta minä vihaan sitä, että minun maani perusturva järkytetään ja talous tuhotaan niiden ihmisten elämän rahoittamiseksi, jotka VALEHTELEVAT olevansa hädässä, mutta joilla ei ole mitään muuta hätää kuin itsekäs halu päästä hunajapatojen äärelle!

Minä en vihaa ihmistä, mutta minä vihaan tätä järjestelmää, joka mahdollistaa yhteiskuntamme räikeän hyväksikäytön.
Minä en vihaa sinua yksilönä enkä turvapaikan hakijana, ja jos ihan oikeasti olet suuressa vaarassa, toivon, että sinulle löydetään turvallinen paikka lähellä omaa kotiasi, jonne voit sitten heti palata, kun se on taas turvallinen. Mutta koska todennäköisyys sille, että sinä valehtelet minulle siitä, kuka olet ja miksi olet täällä, on niin suuri, minä en halua olla missään tekemisissä sinun kanssasi. Meihin suomalaisiin on aina VOINUT LUOTTAA, ja niin minä haluan sen jatkossakin olevan.

Minä en millään tavalla halua osallistua tämän surkeasti epäonnistuneen, valheitten varaan rakennetun elättijärjestelmän tukemiseen, joka on jo osoittanut, miten paljon tuhoa se tuo tullessaan, ja suuntahan on vain pahenemaan päin. Olen pahoillani puolestasi, mutta tällä järjestelmällä hinta sinun nojailustasi on minun maalleni liian korkea. Tämä järjestelmä auttaa röyhkimyksiä enemmän kuin ketään muuta, enkä minä missään tapauksessa halua osallistua vierasperäisten puliveivareitten elättämiseen.

Hyvät kuulijat, huijareita ja valehtelijoita ja minä vihaan. Ja niitä oman maansa ja oman kansansa pettureita, jotka ovat jatkuvasti johtaneet suomalaisia harhaan saadakseen tuhottuksi tämän hienon ja ainutlaatuisen maan ja kansan houkuttelemalla tänne kaukomailta muukalaisia, joiden elämäntavat ja kulttuurit ovat järkyttävässä ristiriidassa meidän tapojemme ja arvojemme kanssa. Kaiken päälle heidät on kutsuttu siipeilemään – suomalaisten itselleen kovalla työllä rakentaman – hauraan hyvinvoinnin kustannuksella. Omia vanhuksiamme hoidetaan täällä PALJON huonommin kuin muualta tulleita vieläpä ylimielisiä elintasopakolaisia, ja sitä vääryyttä minä SYVÄSTI VIHAAN!

*** JOS ON OIKEASTI HÄTÄ, kelpaa puuro kuin puuro. Sen on kelvattaVA. ***

Tähän kohtaan on pakko sanoa, että muukalaiset eivät sanele tässä maassa yhtään mitään. Se heidän on opittava hyvän sään aikana. Suomi on länsimainen demokratia, jossa vaalitaan ihmisoikeuksia, naisten ja lasten oikeuksia, vähemmistöjen oikeuksia, tasa-arvoa, moniarvoisuutta, eläinten hyvinvointia, sanan- ja uskonnonvapautta ja niin edelleen. Me emme tule koskaan uhraamaan omaa rauhaamme barbaaristen uskontojen alttareille.

KUULKAA: Jos Eurooppa meneekin pilalle, SUOMI EI MENE!

Minä en vihaa suojaa hakevaa ihmistä, mutta nykyistä turvapaikanhakujärjestelmää minä vihaan, koska se on tuhonnut Euroopan. Ja niitä poliitikkoja minä vihaan, jotka yrittävät pakottaa suomalaiset hyväksymään kaikki ne räikeät vääryydet, valheet ja väkivallan, joita tähän massamaahanmuuttoon kaikkialla liittyy. Kysynkin suoraan poliittisilta johtajilta ja maahanmuutosta vastaavilta virkamiehiltä: Onko teidän tavoitteenanne ajaa Suomi kaaokseen ja jopa sisällissotaan? Vai oletteko te ihan oikeasti idiootteja? Tällä valheen ja tuhon tiellä sekasorto on nimittäin väistämätön tulevaisuudenkuva.

Minä en vihaa kansainvälisyyttä, koska kansainvälisyys on kansojen välistä, arvokasta toimintaa, jota kaikki kansat tarvitsevat. Se merkitsee kaupankäyntiä, matkustamista, kulttuurivaihtoa, ystävyyttä ja rakkautta yli rajojen. Mutta minä vihaan sitä VALHETTA, jolla kommunistinen monikulttuuri-ideologia ja palkkatason alentamiseen kehitetty globalisaatio yritetään kansainvälisyyteen vetoamalla tunkea myös Suomen rajojen sisäpuolelle.

Kansainvälisyydellä ja monikulttuurilla ei ole MITÄÄN TEKEMISTÄ keskenään, vaan monikulttuuri tuhoaa kansat, ja globalisaatio varastaa kansallisomaisuudet.

Jos nykyisiä KANSAINVÄLISIÄ LAKEJA noudatettaisiin, Suomessa ei olisi ensimmäistäkään turvapaikanhakijaa, koska siihen ei ole mitään juridisia eikä moraalisia perusteita. Minä en sinua moiti, jos oikeasti pyrit turvaan, mutta Suomen ja sotivien maiden välillä on aika monta sellaista turvallista maata, joihin sinun olisi pitänyt pysähtyä ennen Suomeen tuloasi. Kansainväliset lait edellyttävät turvapaikan hakemista ensimmäisessä turvallisessa maassa eikä siellä missä on paras sosiaaliturva. Minä en sinua vihaa, mutta tosiasiassa sinun täällä oloosi EI ole minkäänlaista perusteltua syytä. Ja niin kauan kuin sinun täällä olemisesi heikentää suomalaisten omaa sosiaaliturvaa, turvallisuutta ja elämisen laatua, haluan sinun häipyvän täältä lopullisesti – mahdollisimman pian ja mahdollisimman kauas.

Hyvät kuulijat, valtiovalta halaa maailmaa ja hylkää omansa. Näyttää jopa siltä, että valtiovalta palvoo vierautta ja vihaa omiaan. Vuosien aikana valtiovalta ei ole KYENNYT pitämään oman kansan puolia, eikä se ilmiselvästi ole HALUNNUTKAAN pitää oman kansan puolia. Minusta tämä on aivan kestämätön tilanne. Odottaako valtiojohto ja poliittinen konsensus, että tilanne kehittyy hallitsemattomaksi? Kuten aiemmin kysyin, onko kaaoksen aiheuttaminen pelkkää tyhmyyttä vai onko se suorastaan TAHALLISTA tuhotoimintaa? Minun lääkkeeni tähän tappavaan monikulttuuritautiin on AMPUTOINTI eli Suomen välitön irtautuminen Euroopan unionista. Tilanne on otettava haltuun. Kansanpetturit on saatava pois viroistaan. Kun meteli on tarpeeksi kova, alkaa tapahtua. Kaduille pitää saada puoli miljoonaa ihmistä. Kansan ääni on saatava kuuluviin.

Lopuksi haluan vielä painottaa, että suurin syy tähän järjettömään ja sairaaseen nykytilanteeseen on VALHE. Meille valehtelevat globalistit, monikultturistit, Euroopan johtajat, poliitikot, virkamiehet ja jopa poliisi. Minä suuresti vihaan valehtelijoita. Erityisesti vihaan valtamedian valehtelevaa ammattikuntaa, joka viimeiset vuodet kaikin mahdollisin keinoin on yrittänyt propagandalla, manipulaatiolla ja aivopesulla saada suomalaiset uskomaan, että isänmaallisuus ja oman kotimaan ja kulttuurin puolustaminen tunkeilijoita vastaan olisi rasismia. Minä toivon, että historia ja kansan tuomioistuin saattavat sekä vastuuseen että syvään häpeään ne halveksittavat kansanpetturit, jotka globalisaatiota ja monikulttuuria ajamalla ovat ”tolkun” nimissä yrittäneet saada suomalaiset kääntymään toisiaan vastaan ja tuhoamaan oman maansa. Hyvät kuulijat, tehkäämme sillekin valheelle yhdessä loppu. NYT ja AINA, yksissä tuumin: Pidetään Suomi Suomena, sillä SUOMI ON SUOMALAISTEN MAA!

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Kansalaisen verkkokauppa