Kotimaa Rikos

Jämsäläisen PS-paikallispoliitikon pahoinpitelyä tutkitaan nyt murhan yrityksenä

Kuva Santeri Viinamäki / Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0

Jämsässä tapahtuneen epäillyn murhan yrityksen tutkinta siirtyy KRP:lle. Yleisövihjeitä kaivataan edelleen.

Perjantaina 17. heinäkuuta Jämsässä tapahtuneen väkivallanteon esitutkinta on siirtynyt Keskusrikospoliisille. Esitutkinta on edennyt, ja tapahtumien kulkuun liittyvien yksityiskohtien vuoksi asiaa tutkitaan nyt epäiltynä murhan yrityksenä. Asian rikosnimikkeet voivat vielä tarkentua tutkinnan edetessä.

– Tapauksen esitutkinta on kesken ja sitä jatketaan aktiivisesti. Tämänhetkisten tietojen perusteella kyseessä on raaka henkeen ja terveyteen kohdistunut teko, jonka tutkinnassa Keskusrikospoliisi ja Sisä-Suomen poliisilaitos tekevät edelleen tiivistä yhteistyötä, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Teemu Karhunen Keskusrikospoliisista.

Epäilty murhan yritys tapahtui Jämsänkoskella 17. heinäkuuta aamulla noin kello 9-10 aikaan aamulla, jolloin Perussuomalaisten vaalipäällikkö Keski-Suomessa, Pekka Kataja, joutui kotonaan hyökkäyksen kohteeksi.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä ja havaintoja tapaukseen mahdollisesti liittyvistä tapahtumista, henkilöistä tai muusta asiaan liittyvästä. Vihjeet voi ilmoittaa numeroon 050 456 0471 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi(a)poliisi.fi.

  • 222
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset