Muu maailma Rikos Uutiset

Jeffrey Epsteinin yhteystietojen nimet julkistetuissa asiakirjoissa

Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein ja Bill Clinton (1993). Kuva: Wikimedia Commons / Public domain / SRalph Alswang, White House photographer.

Asiakirjat, jotka sisältävät yli 100 Jeffrey Epsteinin kanssa yhteydessä ollutta henkilöä, on nyt julkaistu julkisesti, seuraten liittovaltion tuomarin joulukuista päätöstä tiedon julkistamisesta.

Epsteinin listalla mainituista nimistä yksi on Britannian prinssi Andrew. Prinssi sopi oikeusjutun vuonna 2022 uhrin kanssa, joka syytti häntä ja Epsteiniä hyväksikäytöstään teini-iässä. Prinssi Andrew kiisti asian, mutta päätyi silti sopimaan sen kulissien takana toivoen, että asiaan ei palattaisi. Oikeudenkäynnin aikaan hänen asianajajansa kommentoivat, että ”prinssi Andrew katuu yhteyttään Epsteiniin ja kiittää uhrin ja muiden selviytyjien rohkeutta nousta puolustamaan itseään ja muita.”

Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton, jonka nimi esiintyy asiakirjoissa, oli Epsteinin kuvailema ”hyvä ystävä”, yksi Epsteinin syyttäjistä kertoi vuonna 2019. Entisen presidentin nimi oli myös yksityisen lentokoneen matkustajaluetteloissa, joilla hän sanoi tehneensä neljä matkaa ”Clintonin säätiön työn yhteydessä”.

Clintonia ei ole syytetty väärinkäytöksistä. Hänen edustajansa sanoi CBS Newsille, että Clintonilla ei ole ollut yhteyttä Epsteiniin lähes 20 vuoteen, ja viittasi CBS Newsille vuoden 2019 lausuntoon, jossa kiistettiin Clintonin tietäneen mitään Epsteiniin liittyvistä ”kamalista rikoksista”.

Clintonin nimi tuli esiin myös erään uhrin todistajalausunnossa. Hän ei syyttänyt Clintonia ahdistelusta itseään kohtaan, mutta sanoi, että Epstein kertoi hänelle ”yksi kerta, että Clinton pitää nuorista, viitaten tyttöihin.”

Israelin ”tiedustelupalvelu” Mossadin nimissä toimineen Epsteinin listalla olleita nimiä olivat muun muassa koomikko Chris Tucker, näyttelijä Kevin Spacey, Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump, yhdysvaltalaismiljardööri Tom Pritzker, yhdysvaltalaisen hedgerahaston hoitaja ja miljardööri Glenn Dubin, entinen senaattori George Mitchell ja entinen New Mexicon kuvernööri Bill Richardson, elokuvatähdet Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz. Osaa näistä on suoraan syytetty todistajanlausunnoissa rikoksista Epsteinin uhreja kohtaan.

Vielä muutama vuosi sitten tuomittiin salaliittoteoriana ja hörhöjen uskomuksena, että eliitti voisi syyllistyä pedofiliaan. Epsteinin tapaus kuitenkin osoittaa, että tietyt tahot aivan tarkoituksella vievät hallitsevaa eliittiä näihin tapahtumiin saadakseen kiristysmateriaalia.

Epstein ”teki itsemurhan” vankilassa odottaessaan oikeudenkäyntiä.

Lähde: Iltalehti

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Varman tiedon mukaan Epstein hirttäytyi kengännauhaan ja löydettiin riippumassa oven kynnyksen ylälaidasta.

Ilkka

Onnekas kaveri. Pudotusta kymmenen senttiä ja narua kolme metriä sille matkalle. Vähemmästäkin lähtee henki.

S. “seant” A

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump nimi on listassa, kun  Jeffrey Epstein oli käynyt hänen ravintolassa. Valtamedia tuo Trumpin nimen näkyvästi esille aina tässä uutisessa, kertomatta taustasta, tietenkin kaikki ajattelevat hän on myös lennellyt.

Ilkka

Jokin aika sitten luin jutun missä vertailtiin USA:n Presidenttien älykkyysosamäärää. Kukaan ei ollut tomppeli, mutta siinä kohdassa hymyilytti kun teksti julisti Bidenin yhtenä suurena ominaisuutena hänen äärimmäisen hyvää muistiaan.. Mies joka ei muista mitään, juttelee jopa prompterin edessä täysin huuhaa tarinoita Irakin sodassa kaatuneesta pojastaan, ( joka ei kuollut lähelläkään irakia ) ja on koko ajan pihalla siitä mitä kulloinkin on viisasta sanoa, niin onkohan tutkimuksen tekijälle maksettu sanavalinnoista vai onko tekijäkin samalla tasolla. Biden ei ole mikään muistamisen superlahjakkuus, mutta toki siinä alkaa ikäkin tekemään jo osansa.

Jussi Jakonen

Kun vain kuuntelee, kun trump avaa suunsa ja alkaa puhumaan, niin puhe täysin infantiilia ja lauserakenteet ovat lähes lapsen tasoisia. Luulen, että trump ei ollut tässä tutkimuksessa mukana. Jos oli, niin olisi vetänyt keskiarvoa hurjast alaspäin.

Kääpä

Tuo oli kyllä ihan kertomus itestäsi.

John Quiman

Jaa, uskot, että ne, jotka hienostelevat kielellä, ovat viisaita. Enimmäkseen ovat aika tyhmiä ja tietäminenkin on onnetonta, eikä rehellisyyskään ole huipussaan.

Jussi Jakonen

Sinähän kuvasit juurikin Trumppia, etkö kuvannutkin.

John Quiman

Jakojussilla on kai sitten luetun ymmärtämisessäkin puutteita.

John Quiman

Jakojussi se onnistui sisällyttämään toisen kielenkäyttöä arvostelevaan tekstiinsä viisi kielioppivirhettä ja lisäksi kaksi heikkoa ilmaisua, jotka suomen opettaja olisi merkannut punakynällä.