Eurooppa Rikos

Jemeniläinen yritti raiskata naisen Budapestissä bussissa keskellä kirkasta päivää – VIDEO

Kuva Pxfuel / public domain.

Jemeniläistä miestä syytetään naisen seksuaalisesta häirinnästä bussissa.

23. maaliskuuta 27-vuotias mies tarttui naisen vaatteisiin bussissa keskellä kirkasta päivää ja veti hänet pois bussista.

Jemeniläisen tarttui naiseen takaapäin ja yritti avata tämän housut. Nainen yritti paeta ja huusi apua, mutta mies painoi naisen maahan ja yritti raiskata hänet.

Ohikulkijat ryntäsivät auttamaan ja pidättelivät miestä ennen poliisin saapumista.

Epäiltyä uhkaa vankeustuomio ja karkotus Unkarista.

Lähde Daily News Hungary.

Tilaa
Ilmoita
guest
47 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

phd dissertation help download https://help-with-dissertations.com/

trackback

free slots that pay cash https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

my konami slots for pc https://411slotmachine.com/

trackback

scatter slots characters https://download-slot-machines.com/

trackback
trackback

charlestown slots https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback

459 free casino slots https://2-free-slots.com/

trackback

1consulting

Anonyymi

Näkeekö tuota videota muualta kuin juutuubista kun ei pysty katsomaan ilman tunnuksia. Ja voisi olla hyvä jos mahdollista, en näistä niin tiedä, lisätä videot tänne sivulle suoraan tai sitten jonkin toisen videopalvelun kautta missä pysyvät tallessa jos youtubelle iskee sensuuri-innostus.

Jepa

Suomessa raiskauksen keskeyttäneet olisi tuomittu liiallisesta voimankäytöstä.

No No Brains

Voi ei! Miksei tämä raiskaaja tullut Suomeen Unkarin sijasta, koska Unkari on tiedostavan piipaa porukan mielestä paha maa?!

Kaino-Vieno Huttunen

Ne ovat nämä primitiivisten kansojen edustajat spontaaneja. Kun tarve johonkin ilmenee, se tyydytetään välittömästi aikaan ja paikkaan katsomatta. Me länsimaiset ihmiset olemme kadottaneet lapsenkaltaisen välittömyytemme. Ehkä sen seurauksena olemme saaneet elää näihin päiviin rauhassa ja kyenneet kehittämään järjestäytyneen yhteiskunnan, joka kieltämättä on hiukan ankea ja tapahtumaköyhä. Mutta, kuten tapaus osoittaa, tuovat primitiivikulttuurien edustajat väriä tähän arkipäiväiseen harmauteen aitoudella ja spontaaniudella. Ko. nainenkin tuntenee kehossaan ihania etnisiä väristyksiä koko loppuelämänsä.

John Quiman

Jemeniläinen ei vieläkään ymmärrä, miksi hänen touhunsa keskeytettiin. Hänhän vain käytti Allahin suomia oikeuksia.

Ja vihervassut muiden ns. suvaisevaisten kanssa ymmärtävät hänen tuskaansa.

Sampo Maa

Meillä oli koira joka tuppasi tekemään tuota samaa. Rupesi yllättäen nylkyttämään jonkun jalkaa. Mutta se oli fiksu koira. Kun se aina sai tempustaan torut, se oppi nopeasti, että niin ei sovi tehdä. Tuon jemeniläisen oppimiskyvystä en sen sijaan menisi sanomaan mitään.

Ilkka Forsten

Muistuu mieleen keino kuinka opettaa kissa sisäsiistiksi. Jos kissa paskoo lattialle, sitä pitää ottaa niskasta kiinni, työntää sen nenä pask****n ja heittäää sen jälkeen kissa ikkunasta pihalle.
No oppiko kissa mitään ? Kyllä. Nyt kun se paskoo sisälle, se työntää nenänsä pask***n ja hyppää itse ikkunasta ulos.

John Quiman

Viheriäisten ja muiden suvakkien kutsuvierailla on hieman toisenlainen käsitys elämästä, mutta tottahan toki se on hyvä ja arvokas käsitys sekin.

Koska tapaus on uhrihierarkian huipulla, on syy valkoisessa miehessä, ei tekijässä. Tätä on luonnollisesti vaikea ymmärtää sen valkoisen miehen, koska hän elää uskossa ylivertaisuuteensa ja muiden alemmuuteen. Henkisesti valkoinen mies alistaa edelleen näitä uhriparkoja ja se on täysin verrattavissa orjuuttamiseen, vaikka valkoinen mies ei olisi ikänänsä nähnyt uhriaan. Valkoisella miehellä on siis paljon velkaa ja syyllisyyksiä.

Koko valkoisen miehen kulttuuri teknologioineen ja kuumatkoineen on ollut mahdollista vain siksi, että valkoiset varastivat tummemmilta kaiken, aina kekseliäisyyttä ja tietoa sekä taitoa myöten. Jos valkoiset eivät olisi varastaneet kaikkea, olisivat tummemmat valloittaneet Kuun ja Marsinkin jo ajat sitten, koska heidän jalkojensa alla oli reilusti niitä mineraaleja ja metalleja, jotka mahdollistivat avaruusmatkailun ja kännykätkin. Jos he olisivat saaneet pitää luonnon rikkautensa, olisivat luonnonrikkaudet nousseet maasta ja muodostaneet kaiken teknologian aivan itsestään. Koska valkoiset varastivat kaiken, saivat he käyttöönsä näiden materiaalien muodostaman teknologian ilman omaa ansiotaan.

Totta tietysti, että siellä niiden jalkojen alla on melkein kaikki metallit ja mineraalit vielä tallessa, mutta siihen on turha vedota, koska ne eivät ole vielä kypsyneet niin, että niiden satoa voisi korjata hienoina laitteina.

Ilkka Mänttäri

En ole koskaan kuullut että musta älykäs ihminen olisi yksittäistapaus vaikka se on varmaankin oikeampi ilmaus kuin että kaikki valkoiset ovat rasisteja jos ovat sitä mieltä että meilläkin on oikeus omaan maahan ilman että sinne rynnii joitakin muslimeja vaatimaan samoja oikeuksia.

John Quiman

Saattavat olla älykkäitä verrattuna omaan yhteiskuntaansa ja elinympäristöönsä, mutta sillä avulla ei länsimaissa pitkälle pötkitä, koska se vaatii laajempaa kokemuspohjaa ja ihan toisenlaiseen ympäristöön kasvamista. Sellainen mikä esim. suomalaiselle on luonnollista, koska kasvoi suomalaisessa ympäristössä, voi olla ns. turvapaikanhakijoille liki ylivoimaista ponnistusta vaativa asia.

Vertailun vuoksi voisi tarkastella vieraan kielen oppimista. Vaikka sitä opettelisi ja käyttäisi vuosikausia, ei saavuta natiivin tasoa kielen osaamisessa niin, että voisi samalla tavalla kirjoittaa vaikka romaaneja siten, että ei kielen vieraus näkyisi. Kieli, joka opitaan vauvasta alkaen, sisältää paljon kaikenlaista kielen ja kulttuurin tuntemusta, mitä on opiskelemalla hyvin vaikeaa saavuttaa.

Tavattoman ponnistuksen ja opiskelun myötä voi saavuttaa sellaisenkin kielitaidon, mutta eivät kovin monet sittenkään.

Samalla tavalla, jos tullaan Eurooppaan jostain kulttuurista, joka on täysin erilaista ja vieläpä varsin kehittymätöntä eurooppalaiseen verrattuna, on melkein mahdotonta oppia aikuisena kaikki se, mikä eurooppalaisille tuli jo äidinmaidossa.

Ilkka Forsten

Kyllä romaanit osaa kirjoittaa, mutta heidän tuotantonsa on perin vähäistä.

Ani

Kaikkien mahdollisten rikosten tekeminen eriuskoisille on niille hyve. Ei Mooseksen lakia, ei häpyä.

juha II

Suomessa KAIKKI naiset ovat sossuja ja vihreitä. Siksi vastaaviin tilanteisiin EI pidä”suomalaisen miehen puuttua ”oikeusvaltiossa”, koska suomalaisen miehen elämä on maailman arvokkain asia!!!
Naiset ovat ITSE kiljuneet rajoja auki ja naiset johtavat tätä maata joutumatta koskaan eikä milloinkaan mihinkään vastuuseen, koska kuten ameriikoissa sanotaan; ”pillupassi”!
Sitä pitää saada mitä tilaa ja silleen… Sitä paitsi polpo laittaa suomalaisen miehen vankilaan ja korvaamaan kaikki kulut ja henkiset kärsimykset, jos niitä sitten olikaan. Veljet pitäkäämme vain itsestämme huolta feministi naiset auttavat kyllä toisiaan, koska valkoinen mie4s tyhmyydessään vain sotkee kaiken ”naisvihamielisyydellään”!

Kata

Juha ei kaikki naiset ole sossuja tai vihreitä,ei todellakaan!!!

John Quiman

Hyvinpä on riittänyt naisia muihinkin puolueisiin, eikä ole ihan kohdillaan arvaus, jos otaksuu kaikkien naisten äänestävän vain tiettyjä puolueita.

Ilkka Forsten

Niin, en minäkään ole…Siis vihreä tai sossu.

Kata

😀

Kata

Muistatteko Arabikevään?2010-2011…Kairossa oli raiskattu mm naisjournalisti ja monia muita.Kehoitettiin pukeutumaan säkkiin..mutta sitten kävi niin että myös burkhatyttö oli raiskattu.TV paikalla ja eräs nuori mies,ilmeisesti kairolainen, katsoi TV toimittajaa ja sanoi:”Seksi on niin tabu islamissa..tämä kaikki johtuu siitä..”Tämä jäi niin mieleeni koska puhuja oli itsekin muslimi.
Epäilemättä ,mitä olemme nähneet SuomessaKIN nämä eivät osaa suhtautua seksuaalisuuteen normaalisti vaan se on pakonomaista suoritusta kun ei juurikaan rangaistuksia niin jopa ihan luvallista.Itsekontrollia haluihin ei ole,se on just sillä sekunnilla kun jäyhä jöpökkä vaatii.Vaikka bussissa.
Tunteita ei taatusti ole mukana.Kuin nelitahtimoottori:imu,puristus,työ,poisto.

Sami

Lähi-idässä raiskatun naisen suku puukottaa raiskaajan päästä-varpaisiin täyteen puukonreikiä, länsimaissa kulttuurimarxistit järjestävät raiskauksen uhrille rikostuomion. Länsimainen kulttuuri siis suhtautuu asioihin kovin eritavalla.

Ilkka Forsten

Pisto nosto ravistus, kolmitahtimoottorin teoria. Mutta kun nyt juutuimme teknologian pyörteisiin, niin kerropas minulle millainen kampiakseli on tähtimoottorissa. Siinä kun kaikki sylinterit ovat samalla kehällä.

Triviatietona sanottakoon että on olemassa seuraavat moottorityypit. Wankel, rivimoottori, Y bloki, V bloki, tähtimoottori, kaksirivinen tähtimoottori, boxermoottori ja H bloki.

Wankel, eli kiertomäntämoottori löytyy muistaakseni jostain japsikärrystä, rivimoottori lähes mistä tahansa autosta, Y bloki T-34 panssarivaunusta, V bloki Amerikkalaisista autoista, tähtimoottori sekä kaksirivinen tähtimoottori lentokoneista, ( Focke Wulf Fw-190.) Boxer kuplawolkkarista sekä Porschesta ja H bloki toisen maailmansodan Typhoon ja Tempest hävittäjistä.

Ja lopuksi numeroarvoitus. Mitä tarkoittaa 1 – 5 – 4 – 2 -6 – 3 – 7- 8 ( Ford V8 moottorin sytysjärjestystä, poislukien moottorityypit 351 Windsor ja 302 HO. )

John Quiman

Aika hankalaa. Mitä jos palattaisiin hevosiin ja niiden hampaisiin katsomiseen, ellei sitten ole lahjahevonen?

Kata

😀 Tämä on erona näihin suvakkihömelöihin.HE EIVÄT naura koskaan!Täysin huumorintajuttomia!Toki jotain perussuomalaista he hymiöillä hirnuvat.Niitä lahjahevosia varmaan…

Ilkka Forsten

Minivät hätäpäissään julistamaan että räkänauruhymiö on natsisymboli.. En muista yhtään dokumenttia, jossa aatun armeija painelisi itään pölypilvi perässä ja lipussa oli mainittu hymiö. Sen sijaan idästä länteen päin tuli porukka sillä ” hymiöllä ” mihin antifakin tuntuu ihastuneen, ( sirppi ja vasara. )

Kata

Nimenomaan näin.Eipä olisi tullut mieleen että hymiökin voi olla nötsi hahahaaaaa!Toki puhelimen hymiöissä on kaikenlaista VAIHTOEHTOA joita en haluaisi puhelimessani olevan!Hitto!

Ilkka Forsten

Wanhassa lännessä oli sanonta. ” Älä koskaan katso lahjahevosen suuhun, etenkään jos se on Colt.” ( Colt:n logohan on takajaloillaan seisova hevonen. )

Kata

😀 No mie vain pesin nelitahtimoottorin sylintereitä kun se miespuolinen henkilö korjaili autoja harrastuksenaan. Tiivisteitä vaiheltiin ja siinä kuuntelin miten se nelitahti toimii…Mutta kiitos tästä oppitunnista! 😀
Nyt vielä kysyisin miten vaientaa kakstahtimopot ko ne %&¤#¤%& huuattaa niitä öisin kaduilla!Keulitaan ja päristään koska nuorissa on tulevaisuus kuten luin elokapinatarinoita facessa… 🙁

John Quiman

Saa nähdä minkälaista asetta Forsten suosittelee 😀 Ritsa ei taida olla riittävä?

Kata

😀

Ilkka Forsten

Suosittelin lapin puikulaperunaa. Mikäli tuotin pettymyksen, voimme vaihtaa perunalaatua.

Kata

😀 puikula on kyllä hyvä pottu siihen tarkoitukseen!Muotoilu oikea!

Harto Ajo

Olen onnistuneesti vaimentanut kaksitahtimopoja laittamalla polyuretaanivaahtoa pakoputkeen iltapimeällä. Pieni jatkoletku suulakkeeseen tehostaa vaikutusta.

Kata

😀 Kiitti vinkistä!

Ilkka Forsten

Peruna pakoputken päässä lopettaa pärinän, ja nykyiset mukulat ei tajua omintakeisesti sitä poistaa, Ei oo vaikeeta…

John Quiman

Saattavat oppia ja sitten poistavat perunan itse. Menevät taas hämmennyksiin joksikin aikaa, kun vaihtaa perunan porkkanaan.

Seppo-Sisko

Pakottava seksuaalinen puute ja sen poistaminen ovat hyväksyttäviä oikeuttamisperusteita. Kyllä unkarilaisten pitäisi tämä vihervassariuden ydinasia ymmärtää.

Unkarilainen nainen pitää saada ihmisoikeuksialoukkaavasta teosta (pihtailu tuntemattomalle) tuomiolle.

Sami

Huutamalla apua, nainen syyllistyi kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Kulttuurimarxistien kansanryhmä on nyt hyvin puolesta loukkaantunut ja vaatii ettei raiskatut naiset koskaan enää huuda apua.

John Quiman

Ilmiselvä rasistinen teko.

pöh

Se on taas se allahu fackbar, joka tosin nykyään nimetään mielenterveysongelmiksi.