Eurooppa Maahanmuutto

Jihadistien reitti Eurooppaan huolestuttaa Italiassa

Laittomia siirtolaisia Välimerellä matkalla kohti Euroopan unionia. Kuva US Navy / Wikimedia Commons / public domain.

Italialainen terrorisminvastainen syyttäjä on ilmaissut huolensa siitä, että Pohjois-Afrikasta Eurooppaan tulevien laittomien siirtolaisten joukossa on islamilaisia jihadisteja.

Kansallinen mafianvastainen ja terrorisminvastainen syyttäjä Federico Cafiero de Raho ilmaisi huolensa laittoman maahanmuuton ja terrorismin välisestä yhteydestä, erityisesti Tunisiasta saapuvien siirtolaisten osalta. Asiasta kertoo Il Giornale.

De Raho puhui Schengenin parlamentaarisen komitean kokouksessa ja totesi, että viimevuotisen hyökkäyksen taustalla Nizzan katedraalissa Ranskassa oli tunisialainen terroristi. Kolme ihmistä murhannut mies oli saapunut laittomasti Ranskaan Tunisiasta Italian kautta.

Syyttäjä on huolissaan myös mahdollisesta laittomien siirtolaisten lisääntymisestä, koska Tunisian tilanne on epävakaa sen jälkeen, kun maan pääministeri Hichem Mechichi pakotettiin eroamaan.

De Rahon mukaan Italian terroririski on edelleen korkea.

Syyttäjä sanoi, että Italiasta islamististen ääriryhmien puolesta taistelemaan lähteneistä Italian kansalaisista 56 on kuollut ja Italiaan palanneista 11:stä kolme on vankilassa. Loput kahdeksan ovat tarkassa seurannassa.

Ihmissalakuljettajat ovat suurelta osin siirtolaisliikehdinnän takana Välimerellä, ja De Rahon mukaan rikollisjärjestöt johtavat toimintaa.

– Siirtolaisten mukanaoloa hallitsevat olennaisesti samat rikollisjärjestöt, jotka sijaitsevat siirtolaisten lähtömaissa … Nämä järjestöt huolehtivat siirtolaisten siirtämisestä maasta toiseen, hän sanoi.

Jihadistiset maahantulijat eivät ole uusi huolenaihe. Vuonna 2019 Italian poliisi paljasti järjestön, joka auttoi salakuljettamaan Eurooppaan vähintään 15 jihadistia, jotka ilmoittautuivat turvapaikanhakijoiksi.

Tilaa
Ilmoita
guest

27 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback
trackback

charles town races

trackback

free jackpot party slots https://411slotmachine.com/

trackback

free slots no download https://download-slot-machines.com/

trackback
trackback

my vegas slots cheat tool https://slot-machine-sale.com/

trackback

konami slots download https://slotmachinesforum.net/

trackback
trackback
trackback

vegas slots online https://2-free-slots.com/

trackback

3universality

Mauno Iv

Eu mahdollistaa tämänkin touhun. Muutoin rajat pysyisivät tiukasti suljettuna.

seant

Pitäisi käyttää aina siirtolaisen sanan edessä laiton, tässäkin jutussa oli vain alkukappaleessa. Ettei vaihtoehtomedia lähde samaan kuin valtamedia, joka puhuu ainoastaan siirtolaisista. tai maahanmuuttajista

John Quiman

Onko tuo jokin uutinen, että sieltä tulee joukon mukana ammattiterroristeja?

Tornion perintö

Siinä tapauksessa EU-maiden pitää alkaa suhtautua laittomiin siirtolaisiin kuin valloitusarmeijan etujoukkoihin.
Kuka sitä nyt kivääriä viitsii kanniskella jos ei ole kivääreitä vastassa ?
Ja kohdemaan armeija saattaa jopa kantaa matkatavarat !

Hätätila tai väärinymmärrys

Hyvännäköinen lasti veneessä. Nyt alkaa kova kilpailu EU-maiden kesken kuka saa tohtorit ja koneinsinöörit itselleen. Suomella voisi olla oma toimipiste paikanpäällä. Sellaisen Haavisto järkkäsi Mosuliin eli kunniakonsulin maaliskuussa 2020 ja heti saatiin lennätettyä isis-äitejä lapsosten kanssa Suomeen.

Kaino-Vieno Huttunen

No jaa, kyllähän sitä terroria ja joutenoloa on ollut Suomessakin. Ajatellaan vaikka Vanhan Valtausta vuonna 1968. Oikeistonuoret heittelivät valtaajia savupommeilla. Työttöminäkin oli 4.1% työikäisistä. Eivät kaikki suomalaisetkaan ole koskaan olleet työssä sota-aikaa lukuun ottamatta.

Ajatellaan nyt, mitä kaikkea me tuohon ankeaan vuoteen 1968 verrattuna saamme: hauskoja kokkaus- ja pelihetkiä. Varmasti vuonna 1968 ei niitä ollut.

Niinpä niin

Ja tämän kaiken sallivat hyödylliset idiootit.

Kekkis

Ei sentään… Nyt joku valehtelee!!! Tulijat pakenevat sotaa ja vainoa. Huippuosaajat joutuvat pakenemaan, joten sieltä tulee aivokirurgeja, raketti- ja koneinsinöörejä, voimavaroja, logistiikkaammattilaisia (=aasi- ja kamelikuskeja) sekä muuta huippuväkeä paikkaamaan työvoimapulaa ja pelastamaan meitä Euroopassa. Ja myös ilmastonmuutos ajaa väkeä matkalle kohti pohjoisia hillotolppia.
Niinhän? Näin meille on ainakin vastuullisen median ja valtion taholta kerrottu.

W.Palmu

Eipä ole vuosiin näyttänyt siltä, että huolestuttaisi pätkääkään, koska ’pelastavat’ nämä veneilijät aina Italiaan päin, eikä takaisin lähtöpaikkaansa

Ilkka Mänttäri

Islamia voisi eräässä mielessä verrata koulukiusaamiseen. Kiusaaja yrittää päästä kiusatun pään sisään ja kohde tuntee olevansa jatkuvan terrorin alla, vaikutukset voivat olla vakavat. Islam yrittää päästä yhteiskunnan ”ihon alle”, kyseessä on jatkuva psykologinen sodankäynti fyysisen terrorin ohella ja länsimaat ajattelevat jokaisen yksityiskohdan kohdalla että kai tuossa nyt voi antaa periksi. Todellisuudessa kumpaankin tulisi laittaa 0-toleranssi. Siis islamille ja koulukiusaamiselle. Koulukiusaaminen ei ole tuhonnut yhteiskuntia mutta islam on ja pyrkii siihen myös euroopassa. Vähän kerrallaan halutaan erivapauksia koska heillä mielestään on siihen oikeus, ei ole.
Ei uskonnon varjolla voi vaatia mitä mieleen juolahtaa. Täytyy sanoa selvä ei rituaaliteurastuksille ja kaikille muillekin tavoille jotka eivät ole yhteiskuntamme normien mukaisia kuten rukoustauoille työpaikalla, eivapauksiin uimahalleissa, kasvojen peittämiselle yleisillä paikoilla, ym.ym. Lista vaan kasvaa. Sitten on vielä tämä lapsipolitiikka.
Jos eurooppalainen synnyttää monta lasta, se on ilmastovihamielinen teko. Jos muslimi synnyttää kehdeksan lasta niin se on joidenkin mielestä OK. Minun mielestäni se on terroriteko. Tietyt poliittiset suuntaukset eivät vieläkään näe kehityksen suuntaa. Voihan se johtua korruptiosta tai sitten vaan tyhmyydestä. Eurooppa on kuitenkin veitsenterällä ja poliitikot esittävät että koko ongelmaa ei ole. EU toimii yhä enemmän kuin diktaattori. Se oli joidenkin mielestä rauhanprosessi, nyt se on viemässä eurooppaa sotaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
Anonyymi

Suomessakin poliisi on kertonut jihadistien verkostoituvan vankiloissa eli ovat jo tehneet jotakin, kun ovat sinne joutuneet. Nyt sitten vain odotellaan, mitä seuraavaksi… Missä on se ennakkoon varautuminen, josta Ohisalo on mainostanut? Ei sitä ole tapahtunut ja toimita alkaa vasta sitten kun jotain tapahtuu eli hoidetaan taas seurausta eikä syytä. Se syy on humanitäärinen maahanmuutto ja kohta myös työperäinen maahanmuutto kehitys/muslimimaista, mutta sen sanominen on rasismia.

John Quiman

Ne, jotka ohjailevat näiden hyödyllisten idioottien eli ns. suvaitsevaisten touhuja, tavoittelevat Euroopan sekasortoon ajamista, jotta he voisivat ottaa Euroopan diktaturiansa valtaan. Kun hätä alkaa olla suuri tavattoman kärsivässä yhteiskunnassa, toivotetaan heidän diktaturiansa tervetulleeksi.

Koronavouhkaus on myös heidän kiihottelema vouhkaus, jolla ohjataan kansakuntien politiikkaa kohti heidän kaipaamaansa maailmanvaltaa.

Uskottavasti eurooppalaiset eivät tule alistumaan, vaan jossain vaiheessa kansan kiukku on riittävä sihen, että kansannousu alkaa ja se on ainakin osittain sotaa islamia ja sopeutumattomia ongelmaryhmiä vastaan, koska ne ovat osa ongelmaa.

Ilkka Mänttäri

Pakko sanoa suuri kiitos Jaana Kavoniukselle. Pieni juristinainen ja täyttää niin isot saappaat että jos presidentti olisi kunnian mies, astuisi syrjään. Sen verran noita perustuslakirikkomuksia on ollut. Vielä yksi asia. Esi-iämme kirjoittivat perustuslain siihen muotoon että suuria tulkintoja ei tarvita, tarkoituksellisesti. Se on aika yksinkertaista tekstiä. Tästä ei hyvä seuraa. Ihmiset heräävät, poliittinen eliitti ei.

John Quiman

Juu, tuo Kavonius on kyllä kova nainen. On kulkenut vaikeaa reittiäkin. Toivon mukaan saa asiansa perille asti, mutta kuka tietää ”oikeusvaltiosta”, jossa oikeuslaitos on politisoitunut.

Sehän niitä kismittää Unkarissa, että siellä siivottiin oikeulaitoksesta korruptiota pois, eivätkä suvakit pääse enää niin paljon vaikuttamaan oikeuden päätöksiin siellä.

Kata

Huikea nainen!Tekstiä tulee ei siinä prompterit ole esillä kun hän kertoo asiat niinkuin ne on!
Vakava sairaus sai hänet tähän totuuden kertomiseen…hieno ihminen.

Lieväasteinen

Jaana Kavonius on Suomen Aleksei Navalnyi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen