Kotimaa Politiikka

Jussi Halla-aho: ”Haluaako Suomi olla turvasatama, josta voi lähteä leikkaamaan kurkkuja ulkomaille?”

Jussi Halla-aho. Kuva Matti Matikainen

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho moittii suunnitelmia tuoda Lähi-idän taisteluihin lähteneiden ISIS-terroristien perheet Suomeen.

Perussuomalaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho kertoo Facebook-sivullaan, että vaikka suomalaisia joutuu maailmalla silloin tällöin vaikeuksiin, hän ei muista tapausta, jossa media olisi propagoinut samalla tavalla pulaan joutuneiden pelastamista kuin nyt ISIS-naisten kohdalla. Hän muistuttaa, että hieman vastaavaa mutta ei näin ”kiihkeää  innostusta” nähtiin viime vuosikymmenellä, kun islamistit ajettiin pois Mogadishusta.

– Kävi ilmi, että kurkunleikkaajahallinnon aikana siellä oli viihtynyt kymmeniä ”suomalaisia”, jotka nyt olisi pitänyt käydä pelastamassa veronmaksajan rahalla. Lapsia käytetään [nykyisessä] keskustelussa keppihevosena, mutta arveluni on, että juuri naiset ovat ne, jotka Suomeen halutaan takaisin.

Kansanedustajan mukaan kyse on suvaitsevaisesta trippailusta ja itsetehostuksesta.

– Mitä perverssimpää asiaa osataan suvaita, sitä enemmän suvaitsemisesta saa hyvepisteitä. Tässä mielessä säkkiin pukeutunut, kurkunleikkausideologiaa kannattava uussuomalainen on parasta, mitä tosisuvaitsevainen voi kuvitella.

Haluaako Suomi olla turvasatama, josta voi lähteä leikkaamaan kurkkuja ulkomaille, ja jonne voi aina palata jäähdyttelemään, kun bileet ovat ohitse?

Halla-aho muistuttaakin tosiasioiden ymmärtämisen tärkeydestä.

– Jos lapset käydään hakemassa leiriltä, äidit tulevat mukana. Jos äidit tulevat Suomeen, heitä ei tulla syyttämään tai tuomitsemaan rikoksista sen enempää kuin tänne jo aiemmin palanneita ISIS-taistelijoita tai näiden morsiamia. Lasten huostaanotolle ei löydetä (eikä kyllä etsitäkään) perusteita. Naiset siis jatkavat Suomessa veronmaksajan rahoittamaa islamistista elämää ja lastensa mädättämistä tällä ajatusmaailmalla.

Puheenjohtaja Halla-aho kysyy, haluaako Suomi olla turvasatama, josta voi lähteä leikkaamaan kurkkuja ulkomaille, ja jonne voi aina palata jäähdyttelemään, kun bileet ovat ohitse.

Suomen passien alennusmyynti tulee lopettaa

Halla-aho esittää muutamia konkreettisia toimia, joilla suomalaisten turvallisuus voidaan taata ei-toivotun maahanmuuton aiheuttamilta ongelmilta. Hänen mukaansa Suomen passien alennusmyynti pitää lopettaa, kansalaisuuden saamiseen vaadittavaa asumisaikaa pitäisi pidentää kymmeneen vuoteen ja sen ehtoja muutenkin kiristää.

Lisäksi kasvot peittävien kaapujen käyttäminen julkisilla paikoilla pitää kriminalisoida, kuten useissa Euroopan maissa on tehty.

– Kaapujen puolustaminen yksilön- tai ilmaisunvapauteen vetoamalla on yhtä naurettavaa kuin olisi PVL:n hakaristilippujen puolustaminen samoilla perusteilla. Kaavut assosioituvat ääri-islamismiin, ja niiden sallimisella normalisoidaan ääri-islamismia.

  • 1.5K
    Shares

Liity kannattajajäseneksi