Kotimaa Politiikka

Jussi Halla-aho: Kansallismielisistä EU-parlamentin toiseksi suurin ryhmä

EU-parlamentti Brysselissä. Kuva Jordi Ferrer / Flickr / CC BY-SA 4.0
Perussuomalaisilta ensimmäiset eurovaaliehdokkaat – Halla-aho: Kansallismielisistä parlamentin toiseksi suurin ryhmä

Perussuomalaiset asettavat toukokuun eurovaaleihin täyden listan eli 20 ehdokasta. Tavoitteena on vähintään säilyttää nykyiset kaksi paikkaa. Tuloksen saavuttaminen edellyttää monipuolista, korkeatasoista ehdokaslistaa.

On odotettavissa, että kansallismieliset puolueet menestyvät erinomaisesti toukokuun vaaleissa.
Perussuomalaiset julkaisevat tänään ensimmäiset kolme eurovaaliehdokastaan. He ovat Asseri Kinnunen Joensuusta, Olli Kotro Brysselistä ja Samuli Sibakoff Kotkasta. Lisää ehdokkaita julkaistaan talven ja kevään mittaan.

Asseri Kinnunen on 20-vuotias taloustieteen ylioppilas. Hän aloittaa tammikuussa 2019 tehtävässään perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtajana. Kinnunen on myös Joensuun kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten nuorin valtuutettu.

Olli Kotro on 36-vuotias kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt pitkään Euroopan parlamentissa sekä parlamentaarisena avustajana että poliittisena neuvonantajana.

Samuli Sibakoff on 41-vuotias vanhempi konstaapeli. Hän toimii perussuomalaisten kaupunginvaltuutettuna Kotkassa.

– Ilmapiiri ja poliittinen tilanne ovat Euroopassa muuttuneet kuluneella vaalikaudella pääasiassa siirtolaiskriisin ja sen epäonnistuneen hoidon seurauksena. On odotettavissa, että kansallismieliset puolueet menestyvät erinomaisesti toukokuun vaaleissa. Niillä on hyvät mahdollisuudet muodostaa toiseksi suurin ryhmä seuraavaan europarlamenttiin. Perussuomalaiset haluavat olla osa tätä myönteistä kehitystä, toteaa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho.

Ehdokkaiden esittelyvideot ja puheenjohtajan tervehdys löytyvät internet-sivuilta http://www.perussuomalaiset.fi/ajankohtaista/perussuomalaiset-nimesi-eurovaaliehdokkaita/

Tilaa
Ilmoita
guest

0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit