Kotimaa Politiikka

Jussi Halla-aho: ”Vihreät on fanaatikkoliike”

Pekka Haavisto. Kuva OSCE / Flickr / CC BY-SA 2.0

Jussi Halla-ahon mukaan Vihreät on fanaatikkoliike, joka ei koe sääntöjen koskevan heitä.

Perussuomalaiset eivät ole tyytyväisiä ulkoministeri Pekka Haaviston selityksiin siitä, mitä ISIS-perheiden hakemisesta al-Holin leiriltä on sovittu ja kenen kanssa. Haaviston selvitys kelpasi eilen ulkoasianvaliokunnan muille jäsenille mutta ei perussuomalaisille. Haavisto antoi selvityksensä tapahtumista ulkoasianvaliokunnalle valiokunnan puheenjohtaja Mika Niikon (ps.) vaatimuksesta.

– Ministeri ei vastannut siihen peruskysymykseen, miksi valiokunnalta salattiin hänen todelliset tarkoitusperänsä ja ne oli kerrottu vain presidentille ja valtioneuvostolle. Vielä 16.10.2019 olleen edellisen kuulemisen jälkeen valiokunta eli siinä uskossa, ettei mihinkään aktiivisiin palautusoperaatioihin ryhdytä ja näin oli myös pääministeri Antti Rinne (sd.) aiemmin linjannut. Siitä huolimatta ulkoministeri nimesi hetki tämän kuulemisen jälkeen henkilön käymään neuvotteluja palautuksista Irakissa olevien kurdiviranomaisten kanssa. Kurdiviranomaiset linjasivat, ettei lapsia palauteta ilman heidän äitejään, Niikko kirjoitti Haaviston kuulemisen jälkeen.

Myös perussuomalaisten johto on kommentoinut asiaa eikä näytä siltä, että asia jäisi tähän. Iltasanomien saamat sähköpostit paljastavat, että on syytä epäillä Haaviston puhuneen muunneltua totuutta ja toimineen itsevaltaisesti.

– Hallituskumppaneiden on syytä ymmärtää, että vihreät on fanaatikkoliike, joka ei koe, että säännöt koskisivat heitä. Jos vihreiltä ei oteta avainsalkkuja pois, samaa tullaan näkemään koko vaalikausi. Vihreiden kannattajia tämä miellyttää, tuskin muita, perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho kommentoi.

Hallituksella ei ole päätöstä ISIS-terroristien noutoon Al-holista. Silti ulkoministeri Haavisto on ottanut oman toimintalinjansa. Siitäkin huolimatta ulkoasiainvaliokunnassa vain perussuomalaiset äänestivät tällaista toimintaa vastaan, eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio hämmästelee.

Tilaa
Ilmoita
guest
12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

writing service custom dissertation https://dissertations-writing.org/

trackback

what is a dissertation paper https://mydissertationwritinghelp.com/

trackback

sample dissertation prospectus https://dissertationwriting-service.com/

trackback

double diamond free slots https://slotmachinegameinfo.com/

trackback

free triple diamond slots https://www-slotmachines.com/

trackback

wizard of oz slots https://411slotmachine.com/

trackback
trackback

nude slots for free https://slot-machine-sale.com/

trackback

play slots online https://slotmachinesforum.net/

trackback

mobile deluxe slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

liberty slots casino https://candylandslotmachine.com/

trackback

3nightlife