Kotimaa Maahanmuutto

Jihadistiblogi: Kaafirin veri on halaal teille, joten vuodattakaa sitä


Suomenkielisessä jihadistiblogissa, Islamilaisen valtion (ISIS) suomennettu lehti Rumiyyah kehottaa vuodattamaan vääräuskoisen verta. Lehden mukaan jopa sauvakävelijä on sopiva uhri islamistille.Jihadisteilla on nyt myös suomenkielinen kanava sanomalleen. Blogi AN-NIDA sisältää jihadistisia artikkeleita, muun muassa ”Rikkokaa risti” sekä ”Kaafirin veri on halaal teille, joten vuodattakaa sitä”.

Blogista löytyy myös ISIS-tiedottajan Abu Hassan al-Muhajirin puhe.

Sivusto yllyttää väkivaltaan vääräuskoisia vastaan:

”Tämä sisältää liikemiehen taksissa matkalla töihin, nuorison harrastamassa liikuntaa ja vanhan miehen jonottamassa ostaakseen voileivän.”

”Todellakin, jopa kukkakioskista ohikulkijoille kukkia myyvän kaafirin veri on halaal vuodattaa – ja kauhun kylväminen kaikkien vääräuskoisten sydämiin on muslimin velvollisuus.”

Kirjoituksen yllyttää hyökkäämään myös muiden kuin sotilaiden, poliisien, tuomarien tai poliitikkojen kimppuun:

”Kaikki kaafirit, jotka eivät ole dhim-man sopimuksen alla, ovat vapaata riistaa. Kuinka vääräuskoiset voivat unelmoidakaan turvallisuudesta, samalla, kun muslimit kärsivät ja Allahin laki on pilkaten korvattu ihmisten tekemällä demokratian luonnonoikulla?”

Blogi kehoittaa myös iskemään sauvakävelijän kimppuun, ennen kuin tämä ehtii kotiin.

Alla on blogista ladattu teksti ”Kaafirin veri on halaal teille, Joten vuodattakaa sitä”. Tekstiä voi selata oikeassa reunassa olevasta sliderista.

Annidamedia

  • 495
    Shares

Liity kannattajajäseneksi