Eurooppa Rikos

Kaikki Itävallan yökerhot eivät päästä turvapaikanhakijoita sisään

Kuva Pixabay
Osa itävaltalaisista yökerhonomistajista ei päästä enää turvapaikanhakijoita sisään.

Vasemmistolainen Falter-lehti teki kokeen, jossa kahden afgaanin ja yhden turkkilaisen ryhmä yritti pääsyä wieniläisiin yökerhoihin. Yleensä paikat olivat täynnä tai kerhossa  oli yksityistilaisuus. Itävaltalaisista koostuva kontrolliryhmä kuitenkin pääsi sisään.

Lehti syyttää nyt kerhoja  rasistisista sisäänpääsykäytännöistä. Sisäänpääsyn estäneistä yökerhoista yksi  oli vasemmistolaisen omistama. Omistajat vastasivat syytöksiin kertomalla esimerkkejä turvapaikanhakijoiden käytöksestä.

Pelkästään yhdessä klubissa tapahtui 80 taskuvarkautta yhden viikonlopun aikana. Miehen mukaan hänen myyntinsä on puolittunut, koska vakioasiakkaat ja naiset eivät enää käy paikassa.

Saman yrityksen työntekijä kertoi, että turvapaikanhakijat tuijottelevat häntä, kohtelevat ala-arvoisesti ja harrastavat seksuaalista häiriköintiä.

Jos maahanmuuttopolitiikka on sallivaa, seksuaalinen häiriköinti, taskuvarkaudet ja huumerikollisuus baareissa lisääntyy. Erityisesti pohjoisafrikkalaiset ja eteläaasialaiset nuoret miehet aiheuttavat ongelmia, todettiin myös omistajien vastauksissa.

Asiasta kertoi itävaltalainen Wochenblick.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa