Kotimaa Rikos

Kaksi etelämaalaista jalkapalloilijaa vangittu Helsingissä epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista – myös kolmatta etelämaalaista epäillään

Kuva Petri Saarela.

MTV Urheilu kertoo, että kaksi Atlantis FC:tä edustavaa jalkapalloilijaa on keskiviikkona 21. heinäkuuta vangittu epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista. Seksuaalirikosvyyhtiin liittyen on vangittu myös kolmas etelämaalainen.

Yhtä nimensä perusteella Saharan eteläpuolisesta Afrikasta lähtöisin olevaa pelaajaa epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Toista myös nimensä perusteella Saharan eteläpuolisesta Afrikasta lähtöisin olevaa pelaajaa epäillään törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kolmatta nimensä perusteella Pohjois-Afrikasta lähtöisin olevaa miestä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Rikosten epäillään tapahtuneen heinäkuussa 2021 Helsingissä. Syytteiden nostamisen määräaika on 26. lokakuuta 2021.

MTV Urheilu kertoo, että kaikki kolme vangittua liittyvät samaan vyyhtiin.

Atlantis FC on jalkapallon Kakkosessa pelaava helsinkiläisjoukkue.

Lähteet MTV Urheilu, Helsingin käräjäoikeuden pakkokeinoistunto.

Tilaa
Ilmoita
guest

59 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
trackback

dissertation research help https://help-with-dissertations.com/

trackback
trackback
trackback
trackback

play free bonus slots https://beat-slot-machines.com/

trackback

scatter slots naked https://slot-machine-sale.com/

trackback

brian christopher slots https://pennyslotmachines.org/

trackback

dnd level 6 spell slots https://candylandslotmachine.com/

trackback
trackback

1molding

Anonyymi

IL kirjoittaa helsinkiläisistä. Valitettavan monelta puuttuu valtamedian lukutaito, eikä ihmekään, jos se heidän tiedonjanonsa tyydyttää ja saavat elää siinä ihanassa kuplassa, jossa kaikki asiat täällä hoituu parhain päin. Ei ole meillä varastelevia ja pahoinpiteleviä maahanmuuttajajengejä, ei ammuskeluja kaduilla, ei white flightia, ei naisten ja tyttöjen raiskauksia, ei lähetetä tyttöjä muslimimaihin ympärileikattaviksi, ei ole kunniamurhia, hijabin käyttö on vapaaehtoista, maahanmuuttajat työllistyvät suomalaisia paremmin ja siksi heitä täyty saada tänne lisää sekä last but least: maahanmuutto on edelleen rikkaus ja voimavara ja suomalaiset ovat maailman onnellisinta kansaa.

Janne

Koska aletaan polvistumaan / tekemään joku muu ele raiskattujen tyttöjen muistamiseksi esim. jalkapallopelejen alussa? Ai niin, ei koskaan. Pahempi asia on jos joku loukkaantuu sanallisesta vitsistä kuin se, että jonkun tytön elämä pilataan lopullisesti.

John Quiman

Aikaisintaan sitten, kun se raiskattu ei ole valkoinen ja raiskaaja on valkoinen.

Sari Saarela

Lusimisen jälkeen Kontion kuva hanuriin, ja himaan!

Anonyymi

Parempi olisi laittaa menemään saman tien.

Kata

Pitää vain lakata välittämästä tappuraisten sun muiden rasisti-vinkumisista.He eivät ymmärrä että ovat itse niitä pahimpia rasisteja omia kansalaisiaan kohtaan joilla on Perustuslain mukaan oikeus elää rauhassa omassa maassaan.
Heille me olemme vain maksumiehiä joten ei kai meidänkään tule heitä kunnioittaa mitenkään!Muuten käy kuten sanoit ja emme voi antaa sen tapahtua.

Ilkka Forsten

Rakastan sinua, olet aidosti kapinahenkinen.

Kata

Likewise! 😀

John Quiman

Emme ole vain maksumiehiä, olemme myös hyviä kynnysmattoja EU:n hyvien virkojen ovella.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Irmeli

Eipä pahemmin praavdoissa tästäkään kirjoiteta Taitaa olla kielto huulipunatytöiltä ettei matujen rikoksia saa mainita..kun ei mainita niin sitä ei ole olemassa..suvakkien logiikka. Mutta kantisten rikokset pitää olla esillä päiviä nimineen ja kuvineen ja kengän numeroineen…ja vielä maininta onko kytköksiä äärioikeistoon…

sinirenki

Asioita lakaistaan maton alle kunnes joku kompastuu siihen kumpuun ja roskat pöllähtää kaikkien silmille. Toki ministerit ja poliisit tuon tietävät mutta odottavat kuin ihmettä tapahtuvaksi.
Kotoutumisihmettä ei valitettavasti kuitenkaan tule..

Anonyymi

Läntinen kulttuuri ja muslimikulttuuri ovat kuin tuli ja vesi, mahdottomat yhdistää!

seant

Atlantis FC:tä edustavaa jalkapalloilijaa on 25 pelaajaa, joista 8 suomalaista nimeä. Myös joukkuekuva näyttää aika tummalta porukalta. Voidaan kysyä onko tämä enää suomalainen joukkue. Italia joka voitta EM, niin eräs lehti valitti,että se on liian valkoinen, Italiassa edustajien pitää olla italialaista alkuperää syntyjään.

basisti

”Jalkapalloseura FC Atlantis kommentoi pelaajiensa törkeitä seksuaali­rikosepäilyjä: Olemme todella järkyttyneitä”Rasismifobian lamauttamana ollaan suljettu silmät ja korvat eikä olla tiedetty tai epäilty yhtikäs mittään. Mitähän esimerkiksi 30-luvun suojeluskuntalaiset tuumaisi tästä ?.

PSn äänestäjä
Eka Kettunen

Muuan pohjoissuomalainen poliisi totesi taannoin, että muualta tulleilla on oikeus tutustua suomalaisiin prinsessoihin. Mahtaa kyseinen poliisi olla innoissaan näistäkin ”epäillyistä” lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

vesku

TÄÄLLÄ EI NÄKÖJÄÄN SAAKKAAN SANOA TOTUUTTA,,, KARSINTA KÄY,,, MIHIN OLEMME MENOSSA,,,

Yllättävää

Kohti vihreää siirtymää ja hyvinvointivaltion tuhoa. Kiitos punavihreän hallituksemme, jäljelle jäävät savuavat rauniot tämän hallituksemme ansiosta.

Yllättävää

Vai niin, en olisi uskonut. Tähän ei varmaan hallitus kommentoi mitenkään.

juha II

Näitähän on tapahtunut joka vuosi kun näitä ”ronaldoja” eli ylimaallisia ”taitureita” tuodaan jalkapalloon tuomaan ”väriä” ja ”temperamenttia” eli suomeksi kuumakalleja.

Äiti

Eipäs sisäministeri tai pressa ole huolestunut kun meidän lapsia raiskataan 👎😡

Kanslikko

Sisäministeriä ei suomalaisten lasten turvallisuus kiinnosta, häntä huolestuttaa lisääkö näistä tapauksista uutisoiminen ksenofobiaa.

Ilkka Forsten

Pressako ?

Kata

Ihan kuka tahansa voi synnyttää nykyään.Ihan kuulemma tiedettä.Niin ne ajat muuttuu!Mutta kyllä miehen synnytys voi olla tosi kivuliasta….jos naisenkin tai siis niiden monenlaisten muotojen.Huikeeta!

Ilkka Mänttäri

On itse lapsi. Herätkää aikuiset.

Kaino-Vieno Huttunen

Mietin sitä, että joku voisi koodata pikkutytöille ja – pojille pedarivilkun. Algoritmeinä voisi olla vaikkapa ihon pigmentti, kieli, merkintä migrin kirjoihin oikealla tai jollakin vääristä nimistä, ananaskampaus, iPhone, vahva partaveden tai suitsukkeen tuoksu ja kuuluminen johonkin jalkapalloseuraan.

juu

helsinki cup kai on aina ollu etelänmaalaisille paikka missä saa tehdä mitä vain. Vain arvaus.

Kata

Iltalehti:”Helsinkiläisiä jalkapalloilijoita…” juuuujuuuu…

timo

Entä tiedä onko ”ulkomaalaisvahvistuksia” mutta niiden käyttö on aivan järjetöntä eikä sitä olisi koskaan saanut aloittaa.
Esim SM-liigassa on tarkoitus selvittää missä kaupungissa on paras joukkue. Sitten kun otetaan yksikin ulkopuolinen niin mikä siinä enää on se idea kun ulkopuolelta on ostettu pelaaja? Siinähän vesittyy heti koko kansallisen liigan idea.Liigan voittaa se jolla on eniten rahaa ostaa pelaajia. Tämä on niin pieni kansa että maailmalta ei ole vaikea löytää parempia pelaajia. En voi ymmärtää.

vesku

JUURI TÄLLÄ ULKOTUONTIEN IHMEELISYYDELLÄ TUHOTAAN suomen POTKUPALLO,,,Joka joukkueessa alkaa olemaan trasselipäitä puolet,,, SUOMALAISET JUNIORIT ITKEVÄT KOTONAAN TÄTÄ SYSTEEMIÄ,,,,,

Yks vaan

3 polliisi saanut potkut sopimattomasta nettikirjoittelusta. Olikohan sanonut suorat sanat työnsä puolesta? Kun oli liitetty äääärrriioikeistoon. Sisäministeriön puhdistukset.

Rita

Sisäkköministeri paskoo suomalaisten päälle aina kun suunsa avaa.

Lars

Haitallinen maahanmuuttaja levittää ongelmia ympärilleen. Käyvät kuumina lasten perään. Onkohan Nigeria vaiko Ghana.

Teppa

Kuuluu kulttuuriin ja sillä kortilla vapaaksi ilman tuomiota. Lisäksi valtio maksaa 10000-20000 eur korvauksia aiheettomasta vangitsemisesta.

Meri Kreikan

Pitäkää nyt ihmiset ne nuorenne hallussa. Miten tällästä voi tapahtua?

Ilkka Forsten

Taskubiljardi ei siis enää riittänytkään tuomaan jännitystä, joten oli suunnattava tavoilleen uskollisesti pikkulikkojen housuihin. Mitähän vajetta he ovat tulleet paikkaamaan ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
John Quiman

Uskoivat löytäneensä itsensä myyntiin markkinaraon?

Nyt selvisi, että ei se asia niin ollutkaan täällä pohjoisessa yöttömän yön taruhohtoisessa paratiisissa.

Ylläripylläri

Päivittäinen monikulttuurisuus uutinen. Näitähän saa kohta ilmoitella kuin liikennetiedotteita radiosta.

Teppa

Rikkautta ja törrrrkeen hyvää safkaa. Mitä silloin välittämään pienistä lieveilmiöistä.

Ilkka Forsten

Siis näin. Poliisi tiedottaa. Helsinki – Rymättylä välillä ajokeli on erittäin vaikea räntäsateen johdosta. Turku – Åbo moottoritiellä paluuliikenne haittaa menoliikennettä. Ibrahim, Hamsa ja Mohamad haittaa pikkulikkojen kulkemista yöaikaan jalkapallokentän läheisyydessä. Kokkola – Uusikaarlepyy välillä sumu voi haitata etenkin raskata liikennettä. Abdul Aziz ja Komumba liikkuu välillä Espoo Kauniainen, alaikäisiä kehotetaan varovaisuuteen. Kantaväestön rakenteellinen rasismi rehottaa kaikkialla mihin tuleekin suhtautua täydellä vakavuudella.

Lisäksi poliisi muistuttaa ettei se tule suvaitsemaan minkäänlaista epäilyä kehareihin liittyen, sillä suojelua ja vapautta kaipaaville on YK:n artiklojen mukaan annettava täysi vapaus kulttuurilliset lähtökohdat huomioiden.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Villiveikkaaja

Arvasin heti että ulkomaalaisia täytyy olla kun potkupallosta kyse. Muu joukkue varmaan poseeraa seuraavan pelin alussa sitten BLM-polvistumisen kera vastalauseena ”fasistista” oikeuslaitostamme kohtaan.

Kata

Niinpä,näin voi todellakin käydä näinä aikoina!Kaksoistandardit jytää!

follow the money

Globalisaatio yhdenmukaistaa eri maiden katuarvot ja elintasot panosvyöparatiiseissa vallitsevien mukaisiksi. Se ei tapahdu yhdessä yössä sillä erityisesti vauraiden yhteiskuntien luhistuminen vaatii aikaa, verta, hikeä ja kyyneleitä.

Ilkka Forsten

Hiki säästää verta. Saksalainen armeijaan liitetty lause.

Teppa

Myös työ vapauttaa!

Ilkka Forsten

Kaikille ansioidensa mukaan. Tämäkin luki erään portin päällä.

Teppa

Totta, vaikka totuuden kertominen on nykyään kiellettyä.

epäkorrekti

Sitten kun ne multikulti-roskat sieltä maton alta pöllähtää silmille, niin tämä vallitseva totuudenjälkeinen korrektismi siirretään kyllä sivuun.