Eurooppa Rikos

Kaksi imaamia joutuu Espanjassa oikeuden eteen lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Kuvat Pixabay.

Marokkolainen ja pakistanilainen imaami ovat käyttäneet poikalapsia seksuaalisesti hyväkseen Barcelonassa ja joutuvat tänä kesänä oikeuden eteen vastaamaan teoistaan.

Kaksi imaamia joutuu Barcelonassa oikeuden eteen vastaamaan syytöksiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, Morocco World News kertoo. Rikokset on tehty moskeijoissa.

Toinen imaameista, 46-vuotias marokkolainen on käyttänyt 12-vuotiasta poikaa kahdesti hyväkseen huhtikuun 2017 jälkeisenä aikana. Poika on osallistunut uskonnolliseen opetukseen Clotin moskeijassa Barcelonassa 4-5 kertaa viikossa. Seksuaalisen hyväksikäytön jälkeen imaami on antanut pojalle karkkirahaa, jotta tämä ei kertoisi tapahtumista perheelleen.

Toinen epäilty imaami on Pakistanista. Imaami on vankeudessa 9-vuotiaan pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 9-vuotias poika oli osallistunut uskonnolliseen opetukseen Ciutat Vellan moskeijassa Barcelonassa. Pakistanilainen imaami on ollut tutkintavankeudessa marraskuusta 2017 lähtien.

Jos imaamit todetaan oikeudenkäynneissä syyllisiksi, he joutuvat karkotetuiksi maasta kärsittyään 75 prosenttia vankeusrangaistuksestaan.

Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommenttia
Palautteet
Näytä kaikki kommentit