Kotimaa Rikos

Kaksi miestä raiskasi humaltuneen alaikäisen Oulussa – seuraamuksina pitkähköt vankeusrangaistukset ja mittavat korvaukset

Oulun käräjäoikeus tuomitsi kaksi ulkomaalaismiestä pitkiin vankeusrangaistuksiin samaan alaikäiseen uhriin kohdistamistaan törkeistä seksuaalirikoksista.

Seksuaalirikokset oli tehty helmikuussa 2022 Oulussa yksityisasunnossa.

Tuomioon johtaneessa teossa Nabil Koriba oli sukupuoliyhteydessä kuuttatoista vuotta nuoremman asianomistajan kanssa, jonka Koriba tapasi kahden muun miehen kanssa Oulussa.

Seurueessa oleva mies hankki väkeviä alkoholijuomia, minkä jälkeen seurue siirtyi paikalliseen parkkihalliin. Siellä asianomistajalle tarjoiltiin juomia, ja tämä päihtyi niistä huomattavasti.

Parkkihallissa Koriba teki lapsen seksuaalisen hyväksikäytön tunnusmerkistön mukaisen teon asianomistajalle.

Jonkin ajan kuluttua seurue poistui parkkihallista ja lähti bussilla erääseen lähiöön Koriban tutun luokse.

Asunnolla Koriba wc-tiloissa riisui voimakkaasti humaltuneen asianomistajan ja oli tämän kanssa sukupuoliyhteydessä vastoin tahtoa.

Asunnon vessassa myös Achraf Ben Moussa oli asianomistajan kanssa sukupuoliyhteydessä vastoin tämän tahtoa.

Asianomistaja oli tekojen aikana kykenemätön puolustamaan itseään voimakkaan humalatilan vuoksi.

Tapahtumia käsiteltiin aikanaan Oulun käräjäoikeuden istunnossa. Siellä molemmat ulkomaalaismiehet kiistivät syyllistyneensä rikoksiin.

Todisteiden ja todistajien kertomusten valossa käräjäoikeus kuitenkin totesi miesten syyllistyneen heille syyksi luettuihin törkeisiin seksuaalirikoksiin.

Vuonna 2001 syntynyt Nabil Koriba sai törkeästä lapsenraiskauksesta viiden vuoden vankeusrangaistuksen. Myös vuonna 1992 syntynyt Achraf Ben Moussa tuomittiin samaan uhriin kohdistuneesta törkeästä lapsenraiskauksesta viiden vuoden vankeusrangaistukseen.

Pitkähköjen vankeusrangaistusten lisäksi Oulun käräjäoikeus määräsi miehet vahingonkorvauksiin asianomistajalle. Achraf Ben Moussa velvoitettiin korvaamaan asianomistajalle 10 000 euroa ja Nabil Koriba 12 000 euroa.

Oikeudenkäyntikuluja kertyi kaikkiaan lähes 19 000 euroa, josta miehet määrättiin korvaamaan Suomen valtiolle 1680 euroa.

Asia käsiteltiin käräjätuomarin ja kahden lautamiehen kokoonpanossa. Käräjäoikeuden tuomio oli yksimielinen

Lähteet Oulun käräjäoikeuden julkinen seloste ja tuomiolauselmat.

39 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Eetu

Jaha, että taas oululaiset oululaismiehet ovat Oulussa oulustelleet oikein ouluksi?
Sitä saa, mitä tilaa. Allahu akbar.

juha II

Mitkään rahat EIVÄT korvaa raiskatun lapsen ruumista eikä psyykeä!!!

Kiitos EU. Kiitos feministihallitus ja Kiitos Oulun läpi mädälle kaupunginhallinnolle!

J...

Mites venäjä aikoo korvata? Venäjän armeijalla kun on ihan normaali tuo lastenraiskaus vaikka vauvojen.. Puolustat kuitenkin kiivaasti venäläisiä lastenraiskaajatappajia luuletko tällä saavasi pisteitä?

Jortonki

Se oli kyllä Kepu-pettää-aina Sipilä ja sisusministeri OUrpo jotka keräsivät nämä voimavarat 2015. Oulu toki appoavoimesti otti partalapsiressukat huostaansa.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=6ZISqfJ0aPk

Elämme sairaassa maailmassa..kaikki on genreä ja transsia….ja rainbow bullets…Zeducation saa kuitenkin nauramaan! 😀

Natoon

Ketään ei tunnu kiinnostavan mitä noille raiskatuille työille kuuluu nykyään. Niille ei löydy enää palstatilaa. Miten tuon ikäinen voi toipua tuollaisesta ja kuinka paljon meillä jo on noiden matujen vuoksi pysyvästi vammautuneita naisia? Tiedän yhden melkein valmiin lääkäriopiskelijan, joka tuli raiskatuksi ja hän ei toipunut siitä koskaan yhteiskuntakelpoiseksi.

Allaahuuakbaaar

Sanotaanko suoraan. Niitä Suvakkeja ei kiinnosta se, mitä uhreille kuuluu jne. Niitä kiinnostaa se, ettei nyt vaan yleistetä. Kuten sanottua, 99,9 % pilaa sen lopun p..kaläjien maineen. Muistatteko sen valtamedian mannekiini tyttösen, häneenlinnasta? Muiden muassa? Pää irti. Allahin nimeen. Eipä ole muuten enää pitkään aikaan ollut juttua, että Abdullah kohtelee kuin prinsessaa. Niinpä niin. Taitaa olla haram.

J...

Kuten juhia ei kiinosta venäläisten lasteraiskaus operaatiot kunhan vaan saavat ylistää niitä…

Natoon

Löytäisköhän verkkolehti Kansalainen yhtään matujen raiskaamaa kertomaan anonyymisti mitä nyt kuuluu? Julkaisu ei varmaan idioottipäättäjiä herättäisi, mutta joku äänestäjäryhmä voisi ehkä kiinnostua. Varmasti vähempiarvoisiakin aiheita on tutkittu enemmänkin, mutta tämä halutaan lakaista maton alle.

Bling Bling

Voisiko Oulun kaupunki tehdä vaikka TikTok-videon, joka estäisi tämän kaltaiset teot? Tähän voisi resursoida tällä kertaa esimerkiksi 5 milj.€, koska 3 miljoonan euron video ei ole oikein toiminut.

Viki

Perinteinen valloittajan sodankäynnin keino alistaa valloitetut.

Hanski

Ei varmaan ollut mitään puhetta karkoituksesta?

Alfred

Aivan

Eka Kettunen

Oululaisten poliitikkojen vuosia jatkunut toimettomuus tämän ongelman ratkaisemiseksi on häpeällistä ja kuvottavaa.

Nikke

Mutta karkoitus ei tietysti tule kysymykseen? Eipä tietenkään koska ”arvopohja ja ihmisoikeudet.” Kuka älytön feministiakka nämäkin on keksinyt tekosyyksi?

Jallu

Onko Suomen oikeus koskaan myöntänyt, että nämä vahingonkorvaukset ovat lähinnä vitsin luonteisia? Tuomiot olisivat ihan hyviä (5 v), mutta jos siitä ei tarvitse lusia kuin puolet, pitäisi tällaisissa rikoksissa suorittaa koko tuomio. Myös maastakarkoitus pitäisi olla itsestäänselvää-

Jöötä

Seurantasiru nahan alle vähintään 20 vuodeksi ja valinta pakkotyön tai täysin virikkeettömän eristyssellin välillä. Tuotot uhreille. Majoitus vaikka joukkomajoitus parakkeihin. Tätä rataa pitäisi mennä.

Kata

Kuulostaa just oikealta!Hieman muuta jumppaa kuin vankilan punttisali!

ike

Oikeassa olet. Jos ei rahat riitä korvauksiin niin työ on sitten se jonka avulla teot sovitetaan, niin kauan töitä että korvaukset on maksettu, on meinaan nuo tietkin aika huonossa kunnossa.

Jukka

Mistä näitä Koriboja ja Mousseja tulee! Suvakkien mielestä nämä ovat niitä korkeasti koulutettuja työn raatajia. Valtion rahaa palaa tolkuttomasti. Ei Suomi tarvitse heitä. Ulos maasta heti ja karkotus ikiajoiksi.

Kirjapaino Kursiivin tsuppari

Matkaselliin ”odottamaan” palautuslentoa.

lumpiot litteiksi

Pari vuorokautta matkasellissä vastaa vähintään kahtakymmentä vuotta (entisellä) kuritushuoneella.
Se olisi sitäpaitsi äärimmäisen kustannustehokasta vankeinhoitoa.

murre riepunen

Oulussa päättäjien performanssi ” pimppi on mun ” pitää uusia, eiköhän per..n kyttyrät usko. Ympäri maailmaa suuren huomion kohteena ollut ” tanssi ” sai nolon ja valtaisan naurunremakan aikaan, raiskaukset jatkuu ja tahti tuntuu kiihtyvän, keksikää toki uusi, yhtä riemastuttava.

Tuumailija

Ja paljonko siihenkin ”taiteelliseen” suunnitteluun ja toteutukseen saatiin uppoamaan verorahoja, vain muutama miljoona?!

Kehitteillä uusi taikalapanen joka estää raiskaukset.

Kata

Taisi olla James Woods joka jakoi sitä ja nauroi katketakseen enkä ihmettele! 😀

Ne tyypit seisoo kuin jäädytettyinä ja vinossa,kädet ”pikkusen osoittaa sinne” ja ne sanat ei hitto myötähäpeää kun näitä jokapäiväisiä uutisia Oulusta lukee.Oksettaa oikeasti.

Pekka

Sellainenkin mahdollisuus on olemassa, että ilman Tik-Tok-performanssia, näitä tapauksia olisi puolta enemmän. Vihervasemmisto tykkää touhuta sellaisten asioide nparissa, joiden tehoa ja toimivuutta on vaikea mitata.
Näiden pedo-idioottien 5:n vuoden kakkuun pitäisi sisällyttää päivittäinen pakollinen Tik-Tok-performanssin katsominen ennen nukkuma-aikaa.

Ja KEENERI!

Kalliiksi tulevat nämä matut veronmaksajille. Ja yleensä teko näiltä suikkaria ja/tai kakkoseen.

Taas kerran

Ikäväähän tässä on se että veronmaksajat maksavat kaikki nämä maksut ja korvauket. Ei noilla tuomituilla kuitenkaan ole mitään tuloja.

Ja toiseksi, miksi alaikäiset eivät opi että päihteitä ei pidä käyttää? Siihen on syynsä että niille on laitettu tietyt ikärajat. No, ehkä tämäkin oli sitä kuuluisaa oppia kantapään kautta.

Lieväasteinen

Oulu. Suomen raiskauspääkaupunki.

Kata

Kulttuuripääkaupunki 2026…https://yle.fi/uutiset/3-11961504
Lukekaa lopussa millä Oulu vakuutti….

Tekopyhyys loistaa….

marko

bradford 2025.. ”kulttuuripääkaupunki”

Tuumailija

JA aikoinaan kun Lokka toi poliisin peittelemän asian julkisuuteen sekä Tynkkynen joka pyrki pitämään asian esillä, syytettiin uhrien kärsimyksien ratsastamisella poliittisin päämäärin.
Mutta se oli ok, kun erikseen Sipilä matkusti ouluun ja kätteli koruptoituneita kunnanisiä samaan aikaan asian ”hoitamisesta” (lue peittely yrityksistä), ei ollutkaan ratsumiestä muka.

Kata

Todellakin….historiankirjat havisee jossain vaiheessa…tai siis jos tämä liberaalien uusmärksiläisyys jatkuu ei havise…miettikää missä me ollaan tällä hetkellä.Varsinainen mikä-mikä maa.

Lieväasteinen

No kyllä Oulussa tehdään kulttuuriakin:

https://youtu.be/SvIQaIgKiO4

Kata

No tästä hurlumheistä just kirjoitinkin.Niin on jäykkiä hepuleita hahahahhahahahaha!

ike

😂

Jussi

Siis Nabil ikä oli 21vuotta ja raiskattu 16 vuotta nuorempi ja känniin juottivat, huh huh. Mitä meininkiä. Nuinko tuossa jutussa lukee….

Kata

No siis ei kai voi olla…No napili koriballista ei tiedä mutta ehkä jokin virhe..oiskohan 6 vuotta nuorempi…

Jortonki

Noinhan se voisi olla. Ja kun se printattu on niin se on varmasti tosi. Olisi jopa Aishaa nuorempi? Profeetalla käy kateeksi.

Uusimmat uutiset