Kotimaa Politiikka Uutiset

Kansalainen haastattelee eduskuntavaaliehdokkaita: Taika Mourujärvi

Kuva: SML

Kansalainen julkaisee 2.4. asti eduskuntavaaliehdokkaiden haastatteluita.

Taika Mourujärvi: Sinimusta Liike, Varsinais-Suomi

Olet esittelysi mukaan kotiäiti Naantalista. Millainen perhe sinulla on ja miten arkenne sujuu?

Arki perheessämme on varmasti aika tavanomaista pikkulapsiperhearkea. Perheeseen kuuluu aviomieheni sekä kaksi tyttölasta joista vanhempi on nelivuotias ja nuorempi vuoden ikäinen. Meillä on myös maatiaiskissa. Kotiäitinä minulla on jatkuvasti tekemistä mutta sitä helpottaa selkeä päivärytmi. Mieheni käy töissä ja minä hoidan lapsia kotona. Vanhempi tyttö käy leikkimässä päiväkerhossa ja harrastaa liikuntaa. Vauvan lempipuuhaa on toistaiseksi tanssahdella Ti- Ti Nallen tahtiin ja yhdessä käymme tyttöjen kanssa vaunulenkeillä sekä leikkipuistoissa.

Onko Suomen perhepolitiikassa parantamisen varaa? Mihin päättäjänä vaikuttaisit?

Suomalaisten syntyvyys on suorastaan itsetuhoisen alhainen ja se jo pelkästään kertoo tuhoisasta perhepolitiikasta. Suomalainen yhteiskunta ei kannusta perustamaan perheitä tai hankkimaan lisää lapsia vaan pikemminkin päinvastoin. Suomalaisille annetaan jopa viestiä median kautta olla hankkimatta lapsia, suorastaan pelotellaan. Moni on siis huolissaan taloudesta ja maailman tilanteesta. Lisäksi meillä vallitsee vahingollinen individualismin ja hedonismin kulttuuri jota nykyinen hallinto ja media myös pitää yllä. On olevinaan trendikästä olla hankkimatta lapsia perinteiseen ydinperheeseen joka on koko yhteiskuntamme perusta. Meillä olisi Suomessa mahdollisuus olla maailman paras maa synnyttää lapsia ja perustaa perheitä mutta kaikki tämä on ikään kuin ajettu alas monin tavoin. Palveluiden liika keskittäminen aiheuttaa hankaluuksia ja huonontaa palveluiden laatua. Esimerkiksi synnytyssairaaloita on liian harvassa ja hoitajilla, lääkäreillä ja kätilöillä liian kiire. Rahaa ja resursseja ei yksinkertaisesti kohdisteta suomalaisten syntyvyyden kannustamiseen. Sitä ei näköjään vain haluta tehdä. Ratkaisuksi tarjotaan vain maahanmuuttoa joka johtaa väestön vaihtumiseen eli suomalaisen kansan katoamiseen.

Päättäjänä lähtisin välittömästi korjaamaan kaikkia syntyvyyteen liittyviä ongelmia. Unkarissa on nostettu syntyvyyttä onnistuneesti esimerkiksi tukemalla perheen perustamista ja lapsiluvun kasvattamista taloudellisesti niin että lasten saaminen on taloudellisesti kannattavaa eikä rasite. Sinimusta Liike esittää valtion takaamaa perhelainaa ja nk. ”äidin palkkaa” joka kannustaa kotiäitiyteen tehden siitä kannattavaa. Nykyisellään äiti yritetään painostaa mahdollisimman pikaisesti pois vauvansa luota töihin. Tämä ei ole lapsen eikä vanhempien etu. Synnytyssairaaloista ja neuvoloista on tehtävä mahdollisimman viihtyisiä ja turvallisia, kodinomaisia paikkoja joissa suomalaisia äitejä ja isiä kohdellaan hyvin ja ammattitaidolla. Tarvitsemme myös yleisesti asennemuutoksen lasten hankinnan suhteen. Suomalaisille on tehtävä selväksi että syntyvyys on kansakunnalle elämän ja kuoleman kysymys. Tarvitsemme kirjaimellisesti vauvatalkoot mikäli haluamme kansamme säilyvän ja suomalaisen elämäntapamme jatkuvan.

Onko sinulla aiempaa poliittista taustaa ja miksi lähdit mukaan juuri Sinimustaan Liikkeeseen?

Olen ollut kansalaisaktivisti vuodesta 2015 lähtien, silloin kansallinen heräämiseni tapahtui. En ole ollut mikään erityisen näkyvä poliitikko mutta olen halunnut yksinkertaisesti auttaa mitä tahansa sellaista liikehdintää joka vastustaa suomalaisvihamielistä ja globalistista agendaa. Olen siksi ollut mukana joidenkin pienpuolueiden toiminnassa mutta vasta Sinimustan Liikkeen syntyessä tiesin että tämä puolue ajaa etnonationalistista asiaa kaikkein uskottavimmin ja tehokkaimmin. Siksi päätin liittyä puolueeseen. Olen seurannut mm. Tuukka Kurua jo vuosia ja arvostan suuresti hänen laajaa tietämystään ja tapaa esittää asiat selkokielellä. Tuukka myös esittää juuri niitä ratkaisuja joita tarvitsemme kansamme pelastamiseksi. Olen mielelläni mukana ja haluan tehdä osani jos vain voin olla avuksi näin tärkeässä asiassa.

Mitkä ovat tärkeimmät arvosi ja tavoitteesi?

Perinteiset perhearvot ja perinteet, kansallismielisyys, suomalaisuus ja hengellisyys. Lasken itseni kristityksi mutta en kuulu kirkkoon, kunnioitan vahvasti esi-isiämme ja heidän perintöään. Suomen kaunis luonto on minulle lisäksi rakkaimpia asioita koko maailmassa.

Tavoitteenani on yksinkertaisesti säilyttää nämä asiat seuraaville sukupolville ja varmistaa niiden jatkuvuus. Se on minulle niin suuri asia, suorastaan kutsumus, että voisin luonnehtia tätä tavoitetta elämäntehtäväkseni.

Erityiskoulut ja -luokat ajettiin alas joitakin vuosia sitten. Nykyisestä lasten oppimisympäristöjen rauhattomuudesta on keskusteltu paljon julkisuudessa. Millä keinoilla turvattaisiin kaikille lapsille koulurauha?

Ensi alkuun ehdotan kantasuomalaisten oppilaiden ja S2-oppilaiden erottamista toisistaan täysin eri ympäristöihin, omiin kouluihinsa. Puolueen ohjelmaan toki kuuluu maahan tulleiden palauttaminen luonnollisiin kotimaihinsa mutta ensi alkuun tällainen segregaatio olisi ensimmäinen ratkaisu oppimisympäristön rauhoittamiseksi suomalaisille oppilaille. Ottaisin uudelleen käyttöön erityisluokat ja myös tarkkisluokat. Opettajilla tulee olla riittävä auktoriteetti ja mahdollisuudet pitää järjestystä luokassa ilman pelkoa että joutuu erotetuksi. Nykyisellään opettaja joutuu jopa varomaan sanomisiaan potkujen pelossa. Tämä on väärin ja johtaa turvattomuuteen.

Miten suhtaudut äitinä siihen, että lapsille syötetään jo alakouluissa sateenkaaripropagandaa?

Perinteiset perhearvot ovat koko yhteiskuntamme perusta. Sateenkaaripropaganda on siis suora hyökkäys yhteiskuntaamme vastaan. Ydinperheen hajottaminen tuntuu olevan tärkeä agenda suomalaisvihamieliselle hallinnolle. Henkilökohtaisesti pidän julmana että lasten psyykettä aletaan hajottamaan syöttämällä heille ydinperheen vastaisia ideoita. Ydinperhe on lapsen turva. Jos ydinperhe hajotetaan, lapsi traumatisoituu. Seksuaalinen materiaali on lapselle traumatisoivaa. Aikuiset tietävät että lapset ovat heidän hyväksynnästään riippuvaisia joten lapset selviytyäkseen omaksuvat kaiken minkä aikuiset esittävät heille, olkoon se sitten kuinka kyseenalaista tahansa. Mielestäni tämä on törkeyden ja julmuuden huippu. En laittaisi lasta sellaiseen oppilaitokseen jossa tyrkytetään seksualisoivaa ideologiaa. Vähintä mitä voisin tehdä on pitää heidät kotiopetuksessa mikäli kouluun tulee SETAn aktivismia.

Miksi juuri sinua kannattaa äänestää?

Minä olen sydämestäni suomalaisten asialla enkä pelkää sanoa tärkeitä asioita ääneen. Minä en lepää niin kauan kuin näen omassa maassani suomalaisvihamielistä politiikkaa.

Haluatko sanoa vielä jotain muuta äänestäjille?

Älkää pelätkö puolustaa rakkainta ja arvokkainta mitä teillä on. Muistakaa millaisia uhrauksia esi-isämme ja -äitimme ovat vuoksemme tehneet. Tehdään sama omille jälkipolvillemme. Olkaa ylpeitä suomalaisuudestanne. Suomalaiset ovat täysin uniikki alkuperäiskansa joka puhuu täysin ainutlaatuista ja harvinaista kieltä. Me olemme puolustamisen arvoisia ja suomalaiset lapset eritoten ovat kallein aarteemme.

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Oletettu

Jahas. kokeilin tuossa kommentoida tulevia vaaleja. Kertoa niistä mielipiteeni, mielipide hävisi kuin kaasu saharaan. Eläköön vapaa ilmaisu. Tulevaisuuden Suomessa ei onneksi kirjoitella enää mielipiteitä, kun nyt jo voi mennä koulut läpi ilman sitä taitoa. Joten jatkossa päättäjät säästyvät kiusalliselta arvostelulta.

Ilkka Forsten

Onko S2 oppilas lyhenne sanasta ” sekunda 2 laatua.”

Anomaster

Se tarkoittaa sekundan kakkossortteerausta, joten laatu on tosiaan perin sekundan sekundaa.

Kantaa Ottavainen

Kunpa jokainen kansanedustaja ja hallituksen jäsen ajattelisi niin kuin tämä ehdokas.

Vanha konsti

Vaikka Maippi on oikeassa CV:nsä suhteen niin vastaava olisi pitänyt vaatia jo vuosikymmeniä sitten. Joskus aikoinaan kun kansanedustajille ei maksettu palkkaa luottamustoimestaan, niin silloin kansanedustajan edellityksiksi riittivät ”Hyvämaineinen ja nuhteeton kansalainen”. Joka yhä edelleen on kansanedustajan ainoa vaatimus. Mutta niin kansalaisten kuin valtiohallinnonkin moraalia voi kyseeenalaistaa sillä niin monta rikollista on eduskuntaan äänestetty. Ja ihan murhaajiakin.

Mutta asiaan. Tämä kauniilla suomalaisnaisen kasvoilla (tietty alue) varustettu nuori nainen puhuu juuri siitä asiasta joka on minulle ollut tärkeä ja josta olen saarnannut varmaan 15 vuotta. Syntyvyyden laskusta. Ja koska yhteiskuntamme tulevaisuus on nimenomaan riippuvainen tulevaisuudesta, ehdotan että otamme käyttöön jälkkeen ”vanhanpojan” ja ”vanhanpiian” veron. Se on 1.5% yli 24 vuotiaiden naimattomien henkilöiden tuloista. ja riippumatta siitä onko lapsia tai ei. Ne jotka haluavat erota tai elää yksin, maksavat yhteiskunnalle kovemman veron koska ovat yhteiskunnalle rasite. Näillä kertyneillä veroilla kustannetaan YH-vanhempien menoja ja korotetaan lapsilisiä.

Myös alkoholin ja tupakan verotusta voitaisiin koventaa. Aivan kuten polttoaineissa, 5% kolme kertaa vuodessa. Sillä ihminen ei tarvitse alkoholia tai tupakkatuotteita elääkseen. Ne osaltaan aiheuttavat ongelmia ja kustannuksia yhteiskunnalle. Ja se määrä alkoholia jonka elimistö tarvitsee lääkkeeksi, se on jokaisella varaa ostaa.

Mutta että vanhat konstit ovat parempia kuin pussillinen uusia. Ja se joka ottaa vanhanpojan ja -piian veron puheeksi, saa varmasti paljon puhetta aikaiseksi. Mutta varsinkin meiltä vanhemman polven äänestäjiltä, ääniä. Kyse on kuitenkin Teidän tulevaisudestanne. Ei meidän, me olemme jo kuolleet. Vain aika on epäselvä.

Kaikki pitäs itte tehrä, lapsekki…

Anomaster

Tuo iänikuinen verojen korottaminen on monien mielestä aina se loistava ratkaisu. Päinvastoin, verot tulisi puolittaa, jotta kansalaisilla olisi enemmän rahaa elämiseensä. Samalla maksettujen tukien määrä pienenisi reilusti.

Tämän voi tehdä aivan hyvin, kun lopetetaan syytämästä rahaa kaikenlaiseen älyttömään ja turhaan, jopa vahingolliseen.

Virkamieskunnasta voi puolet poistaa huoleti, sillä nykyisestä määrästä puolet on vielä aika suuri määrä, jos verrataan muihin maihin Euroopassa. Nyt maksetaan järjettömiä summia kaikenlaisista turhista paperinpyörittelyistä, jotka on luotu poliittisista syistä, tarpeettomasti.

Lisäksi kaikenlaiset avut ulkomaille sille ehdolle, että sattuu olemaan ylimääräistä. Jos otetaan velkaa, ei ulkomaille lähde mitään, mikä ei ole todella kriittistä. Sosiaaliturvapaikkoja hakeville rajalla stoppi ja jo maassa olevat palautetaan kotimaihinsa, mikäli ei voi osoittaa, että on tehnyt töitä ja elättänyt itsensä sekä perheensä, eikä ole nauttinut säännöllisesti tukia.

Perheiden kasvun yksi edellytys on talous. Verot puolittamalla saadaan kansalaisille enemmän rahaa omaan päätäntävaltaan, kun poliitikot eivät kahmi niitä itselleen mm. maksaakseen ryöstämilleen kansalaisille tukia, jotta saisivat ääniä. Kun kansalaiset saavat itse päättää rahoistaan enemmän, alkaa talouskin toimia paremmin ja perheiden perustaminen sekä lapsimäärän kasvattaminen on paljon helpompaa.

Sen sijaan, että lisättäisiin veroja niille, joilla ei ole lapsia, pitää laskea veroja niille, joilla on lapsia. Sellainen on tuki lapsiperheille ilman byrokratiaa eli lisäkuluja ja virkamiesten mielivaltaa. Siksipä se on edullisempikin tapa tukea lapsiperheitä.

Kantaa Ottavainen

Omasta puolesta veroja voisi korottaa reilustikin, mutta vain haitallisille kulutustuotteille, kuten esimerkiksi päihteille ja savukkeille. Sellainen korotus tosin tappaisi ja hautaisi juottolat, ja synnyttäisi uudelleen kotipolttoisten väkijuomien tuotannon.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Kantaa Ottavainen
Anomaster

Ruotsissa korotettiin reilusti tupakkaveroa 90-luvulla. Siitä seurasi valtava tupakan salakuljetus ja Etelä-Euroopasta myytiin postimyyntinä tavattoman paljon savukkeita. Ruotsin valtio joutui pakittamaan ja tupakkavero laskettiin takaisin aiemmalle tasolle.

Haitallisia kulutustuotteita on paljon, joten joko kaikkia verotetaan tai ei mitään. Toisekseen valtion tehtävä ei pidä olla kansalaisten holhoaminen verokepeillä. Tietoa voi jakaa ja valistaa, mutta ylimääräiset verot tulisi poistaa tupakoista, viinasta ja kaikista muistakin tuotteista, joilla on jokin arvonlisäveron lisäksi keksitty vero, kuten polttoaineen erityisverottaminen tulisi lopettaa täysin.

Jostain kumman syystä ihmiset ovat mielellään verottamassa kaikenlaista sellaista, mitä eivät itse käytä tai käyttävät äärimmäisen vähän.

Ilkka Forsten

Aikoinaan on ollut sellainenkin äärimmäisyys kuin ikkunavero. Tämä ei ole vitsi. Se selittää miksi vanhan ajan tölleissä oli pienet ikkunat. Miten tämä verotusmuoto on voinut jäädä huomaamatta nykyisiltä poliitikoilta, kaupungithan on kohta pelkää lasiseinää samoin omakotitalot.

Anomaster

Kyllä oli ikkunavero. Se vaikutti arkitehtuuriinkin siten, että hienommissakin taloissa tehtiin ikkunat pienistä ruuduista.

Puolueeton

Pakko on veroja korottaa, jos aiotaan nostaa jonkun ryhmän etuja, koska rahaa ei tule tyhjästä. Rahaa tulee vain myytävien tuotteiden valmistuksesta eli aidosta työn teosta.
Suomessa vallitsee jo pitkälle edennyt totalitarismi, jossa totalitarismia pitävä eliitti on liian suuri. Tuon eliitin työ ei tuota mitään, mutta kuluttaa kaiken aikaa kansan varallisuutta luomallaan tarpeettomalla byrokratialla. Kaiken lisäksi eliitti myy valtion omaisuutta ulkomaisille sijoittajille. Ihmetyttää onko eliitti niin typerää väkeä? Jos ei ole niin eliitti koostuu roistoista, jotka hyötyvät myynnistä itse ja tekevät tietoisesti kansalaisille vahinkoa.

Vanha konsti

Aivan, raha tulee vain siitä että joku tekee työtä. Ja tuo vanhanpojan ja -piian veronkorotus kohdistuu vain niihin jotka eivät ole mukana rakentamassa yhteiskuntaamme.

Ja jos joku pillastui tupakan ja alkoholin verotuksen korottamisesta, niin on syytä miettiä suhdettaan kyseisiin päihteisiin toisenkin kerran.

GLGL

Verojen noston sijaan liputtaisin valistusta. Paras tapa vähentää alkoholin haittoja on yrittää valistuksen kautta muuttaa kulutustottumuksia. Viikonlopun örvelökänni aiheuttaa valtaosan alkoholiperäisistä sosiaalisista ongelmista. Juomakulttuurin ohjaus miedompiin tuotteisiin ja osaksi ruokakulttuuria vähentäisi ongelmia (tosin taitaisi lievien rattijuopumustapausten määrä kasvaa).
Tunnen kymmeniä ihmisiä, jotka ovat lopettaneet tupakoinnin. Tipakoinnin lopettamisen suhteellista helppoutta tulisi mainostaa enemmän. Moni haluaa lopettaa terveyshaittojen ja imagosyiden vuoksi, mutta pelkää vieroitusoireita.
Ehdokas Mourujärvelle toivottakaamme menestystä vaaleissa. Hyviä ajatuksia.

Kaverin Puolesta

Unkarista kannattaisi ottaa oppia kuinka äitejä ja perheitä tuetaan. Suomessa on mahdollista olla maailman paras perhemaa siihen ei tarvita että syrjäytetään suomalaiset perheet arabiaanoilla vaan tuet pitää jäädä omaan maahan.

Viimeksi muokattu 9 kuukautta sitten by Kaverin Puolesta
Nationalisti

Upeita vastauksia, Taika vaikuttaa todella fiksulta naiselta.
Toivotan menestystä vaaleihin!

Ilkka Forsten

Tiedäthän että taika on silmänkääntötemppu.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa