Kulttuuri

Kansalaisen julkaisijayhdistystä voi nyt kannattaa

Verkkolehti Kansalaisen taustalla toimiva yhdistys Vapaan Sanan Tuki ry on julkaissut verkkosivuillaan kannatusjäsenhakemuslomakkeen. Lomakkeen löydät tästä linkistä.

Vapaan sanan tuki ry on yleishyödyllinen yhdistys, ja se on nimensä mukaisesti perustettu tukemaan suomalaisen median sananvapautta ja tasapuolista tiedonvälitystä. Yhdistyksen tukijulkaisuna toimii verkkolehti Kansalainen. Yhdistys voi tukea tai järjestää tilaisuuksia, harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa, sekä julkaisee Kansalainen.fi verkkolehteä.

Kannatusjäsenyydestä todetaan yhdistyksen säännöissä seuraavaa:
Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen ja verkkolehti Kansalaisen tarkoitusta ja toimintaa.

Jäsenyys ei sido mihinkään ja erota voi halutessaan tai jättämällä kannatusjäsenmaksun maksamatta.

Vahvistettu kannatusjäsenmaksu on 25 euroa kalenterivuodelle 2019.

Toivomme kannatusjäsenyyksien muodossa kasvavaa tukea yhdistykselle ja verkkolehti Kansalaiselle. Lukijakuntamme ja yhdistyksen kannattajat ovat omalta osaltaan tukemassa Kansalaisen kehittymistä ja monipuolistumista sekä yhdistyksen sääntömääräisiä tavoitteita, eli sananvapautta ja tasapuolista tiedonvälitystä.

Vapaan sanan tuki ry:n hallitus
Petri Saarela (pj)
Jarkko Jaakola
Akseli Erkkilä
Heikki Luoto

Jäsenhakemus

  • 185
    Shares

Liity kannattajajäseneksi

Uusimmat uutiset